JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Reaction score
15.548
Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Ένα τελευταίο από μένα γιατί βγήκαμε off-topic:biggrin:

Από ένα συγκριτικό παλιότερα με προβολείς με ίριδα που πλέον είναι εκτός μόδας γιατί μας έμαθαν από εικόνα η JVC και οι όψιμοι εραστές της:roflmao:....που είναι χαμένος;;;
στο ansi :roflmao:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Ωραία τα λέτε....:thumbsdown:
Το οτι δεν καταλαβαίνω τίποτα είναι διασκεδαστικό.
Πάντως αν ποτέ ασχοληθώ θα ρωτήσω τον Ζιζίκ ποιόν να συμβουλευτώ .......
κι έπειτα θα κάνω οτι μου πει η ΚΕΦΑΛΑ μου:wink:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.431

:whistling::roflmao::roflmao:Τωρα σωθηκες ..:roflmao:

Reaction score
15.548

Ένα τελευταίο από μένα γιατί βγήκαμε off-topic:biggrin:

Από ένα συγκριτικό παλιότερα με προβολείς με ίριδα που πλέον είναι εκτός μόδας γιατί μας έμαθαν από εικόνα η JVC και οι όψιμοι εραστές της:roflmao:
παντα ηταν εκτος μοδας .....απλα εσυ τωρα το καταλαβες και πιθανον ακομα οχι :roflmao:

δεν μπορεις να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια....

Reaction score
150
Συνεχίστε για να κρατήσω κι άλλο τον ΙΝ83! Δεν ειναι καλά τα καινούρια. Δεν είναι καλά τα καινούρια. Δεν είναι καλά τα καινούρια.Δεν ειναι καλά τα καινούρια. Άντε θα το γράφω κάθε μέρα να το πιστέψω και τα ρέστα θα τα κάνω χταπόδια στη σχάρα! ANSI rules!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Συνεχίστε για να κρατήσω κι άλλο τον ΙΝ83! Δεν ειναι καλά τα καινούρια. Δεν είναι καλά τα καινούρια. Δεν είναι καλά τα καινούρια.Δεν ειναι καλά τα καινούρια. Άντε θα το γράφω κάθε μέρα να το πιστέψω και τα ρέστα θα τα κάνω χταπόδια στη σχάρα! ANSI rules!
:roflmao: Μην τον ακούς το Nelson, έχει γράψει τόσα για τους jvc κι ακόμα δεν έχει δει ούτε έναν!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.625
Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Δεν ειναι καλά τα καινούρια. Δεν είναι καλά τα καινούρια. Δεν είναι καλά τα καινούρια.Δεν ειναι καλά τα καινούρια.
Δεν θες τον sony vpl-vw1000es? Δεν θες τον sony vpl-vw1000es? Δεν θες τον sony vpl-vw1000es? Δεν θες τον sony vpl-vw1000es? :tongue:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

:roflmao: Μην τον ακούς το Nelson, έχει γράψει τόσα για τους jvc κι ακόμα δεν έχει δει ούτε έναν!
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...δεν έχω γράψει απολύτως τίποτα κακό για τους JVC(σε προκαλώ να βρεις έστω ένα post),εσείς οι ίδιοι οι κάτοχοι τους γράφεται για την λάμπα τους και εσείς αλλάζεται κάθε λίγο και λιγάκι τα μοντέλα τους με τα τελευταία για λίγο on/off παραπάνω(λες και θα το δείτε-άλλη κουβέντα αυτή !!!)και φυσικά έχω δει JVC και μάλιστα με αναμορφικό η' δεν ήταν ο Pioneer Krf 9000 JVC...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΘΑΒΕ με τα χειρότερα ο όψιμος θαυμαστής τους Κεφάλας και άααλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης,μην ψάχνω τώρα...δεν αξίζει κιόλας...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Βρε ο Pioneer είναι αρχαίος, οι νέοι JVC έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ, βέβαια θα μου πεις ότι αρχαίοι είναι και οι CRT και οι DLP αλλά κρατάνε ακόμα πολύ καλά για τη ηλικία τους και σε αρκετά σημεία είναι ακόμα μπροστά....

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Ο Κεφάλας τα παίρνει απο τη JVC!
Και ο Καστρουνής!

O Nelson τα παίρνει απο τη Μπενεκιού!

Και ο Καστρουνής!

Ο Κλέων τα παίρνει απ' τη Sony!
Και ο Καστρουνής!

Ο αβγδ τα παίρνει απ' την Epson!

Και ο Καστρουνής!

Εμείς τίποτα? Είμαι φθηνός.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.095

Ο Zizik... τον παίρνει και γέρνει!
Ο Καστρουνής... όχι!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...δεν έχω γράψει απολύτως τίποτα κακό για τους JVC(σε προκαλώ να βρεις έστω ένα post),εσείς οι ίδιοι οι κάτοχοι τους γράφεται για την λάμπα τους και εσείς αλλάζεται κάθε λίγο και λιγάκι τα μοντέλα τους με τα τελευταία για λίγο on/off παραπάνω(λες και θα το δείτε-άλλη κουβέντα αυτή !!!)και φυσικά έχω δει JVC και μάλιστα με αναμορφικό η' δεν ήταν ο Pioneer Krf 9000 JVC...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΘΑΒΕ με τα χειρότερα ο όψιμος θαυμαστής τους Κεφάλας και άααλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης,μην ψάχνω τώρα...δεν αξίζει κιόλας...
Βλέπω αρπάζεις με τη μια. Κάτσε να σε φτιάξω κι άλλο.:tongue:
Η φράση μου είναι:"Μην τον ακούς το Nelson, έχει γράψει τόσα για τους jvc κι ακόμα δεν έχει δει ούτε έναν!"
Αναφέρω κάπου πως έχεις γράψει κάτι αρνητικό; Από που έβγαλες το συμπέρασμα αυτό;
Για να ξεκαθαρίσουμε την παρεξήγηση λοιπόν δεν έγραψες απολύτως τίποτα αρνητικό για τους jvc... απο τότε που μετρήθηκε η φωτεινότητα του προβολέα σου.:roflmao:
Γιατί ως εκείνο το σημείο, εμείς οι κάτοχοι dila είχαμε καdila. Ψέμματα; :biggrin:
Τα μειονεκτήματα που έχουν οι προηγούμενοι jvc με τη λάμπα τους, αναφέρθηκαν αναλυτικά απο εμένα. Υπήρξαν προφανώς κακές παρτίδες. Σιγά μην το κρύψουμε. Όπως δε μπορούμε να κρύψουμε ότι δεν έχει αναφερθεί ούτε ένα περιστατικό στο forum μας ή στην Ελλάδα.
Απ' την άλλη με το να απομονώνεις 2 κουβέντες του Βάγγου, που ειπώθηκαν πριν απο πόσα χρόνια δεν ξέρω κι εγώ, όταν οι dlp έπαιζαν μονότερμα, δημιουργείς εντελώς λάθος εντυπώσεις. Απο τότε έχουν μεσολαβήσει 5-6 παρτίδες καινούργια μοντέλα sony, jvc κ.α. και σημειώθηκαν γιγάντια βήματα απ' τις συγκεκριμένες τεχνολογίες. Τόσο απλά. Αν δεις κάποιο απ' τα συγκεκριμένα μοντέλα θα μας πεις κι εσύ την εμπεριστατωμένη γνώμη σου.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Για να ξεκαθαρίσουμε την παρεξήγηση λοιπόν δεν έγραψες απολύτως τίποτα αρνητικό για τους jvc... απο τότε που μετρήθηκε η φωτεινότητα του προβολέα σου.:roflmao:
Γιατί ως εκείνο το σημείο, εμείς οι κάτοχοι dila είχαμε καdila. Ψέμματα; :biggrin:
Βασικά κρίμα-δεν το περίμενα,

Λες μετρήθηκε η φωτεινότητα του προβολέα μου...έτσι ακριβώς είναι,πότε όμως θυμάσαι;;;στις +1500 ώρες...τι περίμενες δηλαδή;

Απ' την άλλη με το να απομονώνεις 2 κουβέντες του Βάγγου, που ειπώθηκαν πριν απο πόσα χρόνια δεν ξέρω κι εγώ, όταν οι dlp έπαιζαν μονότερμα, δημιουργείς εντελώς λάθος εντυπώσεις. Απο τότε έχουν μεσολαβήσει 5-6 παρτίδες καινούργια μοντέλα sony, jvc κ.α. και σημειώθηκαν γιγάντια βήματα απ' τις συγκεκριμένες τεχνολογίες. Τόσο απλά. Αν δεις κάποιο απ' τα συγκεκριμένα μοντέλα θα μας πεις κι εσύ την εμπεριστατωμένη γνώμη σου.
16-10-10 ειπώθηκαν...ίριδα υπήρχε,όπως και native στους d-ila

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Δε θα γίνετε συνυφάδες τώρα?
Όχι μόνο δεν αποσύρω τους γιους μου, προσθέτω κι άλλον ένα...:biggrin:

Βασικά κρίμα-δεν το περίμενα,
Θα μείνω μόνο σ' αυτή τη φράση σου, γιατί βλέπω ότι άλλαξες ύφος. Μάθε να δέχεσαι το χαβαλέ κι όχι μόνο να τον κάνεις. Μου έχεις κάνει κι εσύ την πλάκα σου και μπορώ να σου βρω post...εύκολα. Καθόρισε λοιπόν το πλαίσιο που θέλεις να μιλάμε κι επιτέλους...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΣΑΙ!!!:drinks:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ακόμα και σήμερα ισχύουν οι κουβέντες του Λάμπρου! :tongue:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Ακόμα και σήμερα ισχύουν οι κουβέντες του Λάμπρου! :tongue:
Ως ένα βαθμό ναι. Δεν είναι όμως τόσο δραματικά τα πράγματα. Προσωπική άποψη πάντα...

Reaction score
8.905

Ο αβγδ τα παίρνει απ' την Epson!
Ότι και να λέτε εσείς... εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΒΓΔ για το κονέ που μου έκανε με την Epson...:roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907