benq w 1070

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Απάντηση: Re: benq w 1070

Εγώ πάλι όσο πιο πολύ το κοιτάω συνειδητοποιώ ότι πιο σημαντικό είναι να πάμε σε περισσότερα bit και διευρυμένο color gamut (dci ίσως;).
Νομίζω θα προσφέρουν περισσότερα κι απ' την αύξηση στην ανάλυση.
Να μην νομίζεις.Έτσι είναι..
Βέβαια το καλό με το 4k είναι ότι τα 2 παραπάνω πάνε πακέτο.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Απάντηση: benq w 1070

Ότι πείτε παιδιά! Προς το παρόν απολαμβάνω τις 1080 γραμμές στις 110" της οθόνης μου, πράγματα που απέκτησα με πολύ κόπο και θυσίες. Σε 5-6 χρονάκια που θα μπορώ να δω κάτι παραπάνω ελπίζω να είμαστε ακόμα εδώ και θα συμφωνήσω ακόμα πιο πολύ μαζί σας.

Γιατο 3D διαφωνήσαμε,για πες τις εντυπώσεις σου από τον '1070' σε 2D;σ'αρέσει η' θα πάρεις JVC του χρόνου;:laugh:

Reaction score
5

Γιατο 3D διαφωνήσαμε,για πες τις εντυπώσεις σου από τον '1070' σε 2D;σ'αρέσει η' θα πάρεις JVC του χρόνου;:laugh:
Για μένα ο 1070 τα σπάει. Δεν έχω όμως την εμπειρία και τις προσλαμβάνουσες που έχετε εσείς. Η εμπειρία για μένα είναι πρωτόγνωρη και άκρως εντυπωσιακή και οι λίγοι φίλοι που ήρθαν για να δούμε ταινία μείνανε με το στόμα ανοιχτό από το πρώτο πλάνο. Με βάση αυτό που βλέπω τώρα, δε νομίζω ότι θα δώσω ποτέ πάνω από €1000 για προβολέα εκτός αν αλλάξουν δραματικά τα εισοδήματα μου (που και πάλι μάλλον θα ανέβω μία κατηγορία σε κάτι σαν Epson EH-TW8100 ή Benq W7000 μέχρι τα €2Κ). Προς το παρόν θα προτιμήσω να βελτιώσω λίγο τις συνθήκες προβολής (χρώμα τοίχων, ανάρτηση κλπ) και φυσικά τον ήχο μου...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Καλόπαιχτο το προβόλι!

Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δώσει οποιοσδήποτε με εμπειρία επί των προβολικών είναι να μην ασχοληθείς καθόλου με ρυθμίσεις, λάμπες και λοιπές σαχλαμάρες. Μην το ψάξεις!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.547

Καλόπαιχτο το προβόλι!

Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δώσει οποιοσδήποτε με εμπειρία επί των προβολικών είναι να μην ασχοληθείς καθόλου με ρυθμίσεις, λάμπες και λοιπές σαχλαμάρες. Μην το ψάξεις!
:eek:

Πόσες φορές έχεις ρυθμίσει τα προβολικά σου? :tongue:

Reaction score
19

Γιαννη εσυ δεν τα εχεις πειραξει?αλλη η εμπειρια η δικια μας με προβολικα και αλλη η δικια σας που ειστε χρονια στο αθλημα,και φυσικα μιλαμε παντα για μικρορυθμισεις οχι να φερουμε το προβολι στο τελειο,αυτο ειναι δουλεια του Μ.Κ απο το διαβασμα που εχω κανει στο φορουμ

Reaction score
5

Καλόπαιχτο το προβόλι!

Ευχαριστώ!
Μπορεί να κάνεις πλάκα για τις ρυθμίσεις αλλά εγώ έτσι ακριβώς σκέφτομαι. Με ενδιαφέρει να έχει καλές επιδόσεις out-of-the-box γιατί δεν πρόκειται να πολυασχοληθώ. Αν έχει βέβαια μια επιλογή σαν το THX ευπρόσδεκτη, έτσι παίζω και τη τηλεόραση μου.
Μιας και μιλάμε για ρυθμίσεις, το Brilliant Color να το έχω ενεργοποιημένο ή όχι;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.950

Αν σου αρέσει, που κατά 90% θα σου αρέσει! :whistling:

Reaction score
767

Ότι πείτε παιδιά! Προς το παρόν απολαμβάνω τις 1080 γραμμές στις 110" της οθόνης μου, πράγματα που απέκτησα με πολύ κόπο και θυσίες. Σε 5-6 χρονάκια που θα μπορώ να δω κάτι παραπάνω ελπίζω να είμαστε ακόμα εδώ και θα συμφωνήσω ακόμα πιο πολύ μαζί σας.
+++++

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Μιας και μιλάμε για ρυθμίσεις, το Brilliant Color να το έχω ενεργοποιημένο ή όχι;
Αν σου αρέσει, που κατά 90% θα σου αρέσει! :whistling:
Μόλις τον είδα το έβαλα στο 'off' αμέσως:biggrin:...όπως και το sharpness που είναι τσίτα στο '15' με αποτέλεσμα πολύ θόρυβο...αυτό το έβαλα στο '7' και θέλει κι άλλο κατέβασμα:wink:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Στο 'on' μπαίνει όταν ο καλιμπράστορας θέλει να τον ρυθμίσει γιατί αλλοιώς δεν μπορεί να επέμβει.Εμένα πάντως ένα άλλο πράγμα με ανησύχησε σε αυτόν τον προβολέα...και φυσικά μόνο από τον Μανώλη μπόρεσα και το έμαθα:
'' Perfect image says: 20 Μαρτίου 2013 at 18:34

Τα οπτικά του δεν είναι σφραγισμένα.
Άσχετα με τον αριθμό των ανεμιστηρων ο φόβος της σκόνης είναι υπαρκτός.''

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.950

Εμένα πάντως ένα άλλο πράγμα με ανησύχησε σε αυτόν τον προβολέα...και φυσικά μόνο από τον Μανώλη μπόρεσα και το έμαθα:Τα οπτικά του δεν είναι σφραγισμένα.

Ωχ...:eek:

...όλες προσπαθούν να βελτιωθούν,εκτός από τα dlp που έχουν μείνει στάσιμα τα τελευταία χρόνια:roflmao:(Κεφάλας speaking !)

Όχι μόνο δεν προσπαθούν να βελτιωθούν!

Όχι μόνο έχουν μείνει στάσιμα!

Αλλά χειροτερεύουν κιόλας!!! :biggrin:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Μηδέν το sharpness βρε, μη παίζετε με την παραμόρφωση!

Πόσες φορές έχεις ρυθμίσει τα προβολικά σου?
Γι' αυτό ακριβώς το γράφω, μη γίνει σαν εμάς ο άνθρωπος.

Ευχαριστώ!
Μπορεί να κάνεις πλάκα για τις ρυθμίσεις αλλά εγώ έτσι ακριβώς σκέφτομαι. Με ενδιαφέρει να έχει καλές επιδόσεις out-of-the-box γιατί δεν πρόκειται να πολυασχοληθώ. Αν έχει βέβαια μια επιλογή σαν το THX ευπρόσδεκτη, έτσι παίζω και τη τηλεόραση μου.
Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος τα παλιά τα χρόνια που δεν καθόμουν να ασχοληθώ ποτέ με το θέμα.

BC off! Ίριδες off! Sharpness 0!

Reaction score
5

Μόλις τον είδα το έβαλα στο 'off' αμέσως:biggrin:...όπως και το sharpness που είναι τσίτα στο '15' με αποτέλεσμα πολύ θόρυβο...αυτό το έβαλα στο '7' και θέλει κι άλλο κατέβασμα:wink:
Στο 5 μου το πήγες, χασάπη!

Reaction score
5

Στο 'on' μπαίνει όταν ο καλιμπράστορας θέλει να τον ρυθμίσει γιατί αλλοιώς δεν μπορεί να επέμβει.Εμένα πάντως ένα άλλο πράγμα με ανησύχησε σε αυτόν τον προβολέα...και φυσικά μόνο από τον Μανώλη μπόρεσα και το έμαθα:

Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχουμε σκόνη στην Ιεράπετρα...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

Στο 5 μου το πήγες, χασάπη!
Την επόμενη φορά θα στο κατεβάσω κι άλλο:biggrin:το '7' το έγραψα εκ παραδρομής λόγω Θρύλου !!!

Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχουμε σκόνη στην Ιεράπετρα...
Ναι-αφού όταν μου τον καθάρισε ο Μανώλης Κ.-κιλό δεν ήταν...και κάτι γραμμάρια κάπνας:laugh:

Πότε θα μου τον ξαναφέρεις να στον ρυθμίσω ΓΤΠ;...3D πάντως δεν ξαναβάζω,στο λέω:tongue:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.547

Γι' αυτό ακριβώς το γράφω, μη γίνει σαν εμάς ο άνθρωπος.
Γιατί, τι άσχημο έχουμε εμείς δηλαδή? :roflmao:

Reaction score
640
Re: Απάντηση: benq w 1070

Εγω που ρωτησα δεν παιρνω ευφημη μνεια ?

Reaction score
669
Απάντηση: Re: Απάντηση: benq w 1070

καλησπερα και απο εμενα
Χθες παρέλαβα και εγω τον 1070
ευτυχώς απο ελληνικό μαγαζί γιατί οταν τον τοποθέτησα διαπίστωσα οτι τα πανελ του δεν είχαν καλη σύγκλιση με αποτέλεσμα η μιση οθονη να δείχνει θολά. Ευτυχώς εγινε άμεση αντικατάσταση με ενα καινούργιο.
Εχω ομως μια απορία.
Ενω στον προηγούμενο 3Δ που ειχα (εναν acer και εναν benq 703) μπορούσα να ενεργοποιήσω το 3d απο το μενου σε αυτον δεν μπορώ με τιποτα.
Μήπως πρέπει να λάβει σήμα πρώτα απο τα γυαλια για να ενεργοποιηθεί? γυαλιά δεν εχω παραλάβει ακομα οπότε αν εχει κάποιο ελάττωμα να το προλάβω. Στους άλλους 2 που ειχα, ανεξάρτητα απο το αν είχες η οχι γυαλιά, ενεργοποιούσες απο το μενου το 3D
Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.121
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio