Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Reaction score
114
Απάντηση: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Σεττιγκς...πάντα τα δικα μου, τα σωζω απο τον 8000 και τα περνάω στον solo2 έχοντας βέβαια το ίδιο XML.satelites. Δεν υπάρχουν έτοιμα σεττιγκς όπως τα θέλω με δορυφόρους και για μπαντα C και χωριστά τους ίδιους δορυφόρους που έχουν και ku και C
Δεν ήταν θεμα σεττιγκς πάντως, το καναλι το φόρτωσα πρώτα στον 8000 και δεν έβγαζε ήχο ενω μετα που το πέρασα έτοιμο στον solo2 έβγαλε...

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Προβλημα με τον ηχο ηξερα οτι ειχαν τα καναλια του ΜΕΟ - 30*W σε διαφορους δεκτες που δεν εχω καρτα και δεν ξερω τι γινεται.
Σε καποιους δεκτες ειχε δωθει λυση με νεο firmware.
Παντως εδω σε αυτην την περιπτωση νομιζω οτι πρεπει να γινει επεξεργασια του καναλιου και να δοθει το audio χειροκινητα .
Δυστυχως που χτες πηγα να κατεβασω το dreamboxedit ειχε virus .
To καλο ειναι οτι απεφυγα τα χειροτερα.....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

σε ευχαριστω φιλε μου,καθωσ εκανα αυτο που λεσ καταλαθοσ πατησα το 5 και μου εβγαλε ακριβοσ που θελω να παω τουσ υποτιτλουσ,μια χαρα λοιπον.
Αυτο δεν το αναφερα (παρ΄οτι ο Βορειος το ειπε) γιατι σε μενα (VU+Uno) δεν δουλευει. Υποθετω οτι αναλογα με το νουμερο σε παει στο μερος της ταινιας - το 1=10% κλπ

Reaction score
114

Στους δεκτες που υπαρχει ηχος, (για το FightNetwork HD αναφερομαι) , αναγνωριζεται σαν 1032 - AC3
Το εβαλα χειροκινητα ,οπως και 1031 που το εχει σαν Eng. αλλα τιποτα .

Reaction score
0

Αυτο δεν το αναφερα (παρ΄οτι ο Βορειος το ειπε) γιατι σε μενα (VU+Uno) δεν δουλευει. Υποθετω οτι αναλογα με το νουμερο σε παει στο μερος της ταινιας - το 1=10% κλπ
το 5 soy anigei enan pinaka poy soy exei oloys toys ypotitlous kai pano pano ston pinaka soy leei se pio lepto einai h tainia, to mono poy kanis einai na pas toys ypotitlous me ta delakia sto lepto poy trexei h tainia,sorry gia thn grafh alla to pliktrologio ta exei pexei.

Reaction score
114

TSmedia 1.4

All types of internet media in your box
IPTV,Movies on demand,TV shows,TV series,Youtube with download,search,sorting and adding to favorites functions

updates:
-fixed bugs reported by users
-Download function added for netmedia/youtube
-Added IPTV for earth live webcam,Turkish iptv,varieties
-view movies according to countries

Installation:
-by update from previous versions
-From TSpanel/TSmedia
-by telnet method (important to follow the exact following commands)
copy ipk file to tmp folder

for oe1.6 and openpli2.1 images
opkg install -force-overwrite /tmp/*.ipk

for oe2.0 and openpli3.0 images
opkg update
opkg install -force-overwrite /tmp/*.ipk

Attachments

• 31,4 KB Προβολές: 78
  • 40,6 KB Προβολές: 69

Reaction score
0

ερωτηση για σκιν,στον cloud-ibox.βρηκα απο τσπανελ hdglass16_7.31_all. κ ρωταο στην περιπτωση που δεν κανει για το italysat image.τη μπορη να γινει στον δεκτη,θα εχω προβλημα

Reaction score
114

ερωτηση για σκιν,στον cloud-ibox.βρηκα απο τσπανελ hdglass16_7.31_all. κ ρωταο στην περιπτωση που δεν κανει για το italysat image.τη μπορη να γινει στον δεκτη,θα εχω προβλημα
Στη χειροτερη περιπτωση μπορει καποιο να μην σου αφηνει να ξεκινησει ο δεκτης οποτε θα πρεπει να το διαγραψεις με ftp
usr/share/enigma2

Reaction score
2
Πως μπορώ να έχω ελληνικούς υπότιτλους όταν βλέπω ταινία μέσω του plugin 1 Channel;
Έχω Cloud-IBOX με Black Hole Vu+ Solo image.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017

Δοκίμασε το ddamir subtitle player

Reaction score
2
Το έχω κάνει κι αυτό το plugin εγκατάσταση αλλά συνδιαστικά πως δουλεύει; Βάζω να δω μια ταινία μέσω 1 Channel πως βλέπω υπότιτλους μέσω DDamir Subtitle Player;

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017

Ακριβώς (ξεκινάς τη ταινία, και μετά το plugin), πρέπει να ψάξεις όμως τον τίτλο χειροκίνητα, εφόσον στις online αυτές ταινίες δεν υπάρχει epg που να διευκολύνει το ψάξιμο του τίτλου.

Υπόψη βέβαια ότι όταν παίζει το ddamir τα default κουμπιά ελέγχου του player (παύση, εμπρός, κλπ) δεν δουλεύουν (εκτός αν άλλαξε κάτι τελευταία, αν και δε νομίζω).

Reaction score
2
Μόλις διάλεξα τον υπότιτλο δεν λειτουργούσε κανένα κουμπί για να γυρίσω στην ταινία. Αναγκάστηκα και έκλεισα τον δέκτη από πίσω.

Reaction score
2
Τελικά έχω πρόβλημα με το plugin DDamir Subtitle Player OE 2.0 v3.27 Δεν λειτουργεί για την ακρίβεια δεν κατεβάζει υπότιτλους. Μόλις πατάω πάνω στην ταινία αντί να μ' αφήσει να διαλέξω υπότιτλους, γυρνάει στην ταινία και δεν δουλεύει κανένα πλήκρο στο τηλεχειριστήριο, αναγκάζομαι έτσι να τον κλείσω από πίσω. Αντιμετωπίζει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παλιά μου δούλευε.
Vu+ Solo με Black Hole 2.0.3 Hyperspace image.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017

Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω αργότερα στον Uno, γιατί δεν το έχω αυτή τη στιγμή στο openpli. Θα δω και στο BH...

Reaction score
2
Μήπως το δοκίμασες τελικά; Δεν ξέρω αν είναι θέμα server ή conflict με κάποιο άλλο addon.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.017

Άσε, μου διέφυγε τελείως! sorry! :redface:

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Ενδιαφέροντα plugin κτλ. για δέκτες linux.

Εγω ξανακατεβασα απο το TSPanel και το 1channel αλλα και το ddamir γιατι μου ειχαν κολλησει.
Αφου ξεκινησει η ταινια πατησε menu να βγεις στο μενου του δεκτη ,επελεξε το ddamir sub player και πατησε να τρεξει ο υποτιτλος αφου πρωτα τον εχεις βρει και κατεβασει.

Attachments

Reaction score
2
Έχω κάνει απεγκατάσταση-εγκατάσταση αρκετές φορές και χειροκίνητα και μέσω TSpanel αλλά όπως είπα πιο πάνω μόλις πατάω πάνω στην ταινία αντί να μου δείξει τους υπότιτλους που βρήκε από τις γλώσσες που του έχω πει (Ελληνικά-Αγγλικά) για να τους κατεβάσω, δεν λειτουργεί κανένα πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο κι αναγκάζομαι να τον κλείσω από πίσω για να ξεκολλήσει ο δέκτης.

Reaction score
114

Ποιο ΒΗ εχεις ?
Εγω δοκιμασα με το 2.0.2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop