Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Μηνύματα
- 31.056
- Reaction score
- 30.563
Απάντηση: Μελίδη, μην το διαβάσεις αυτό το θέμα!
Και τι βάζετε στα κρέατα εσείς;
Ξύδι;
Και τι βάζετε στα κρέατα εσείς;
Ξύδι;
BBQ sauce...Και τι βάζετε στα κρέατα εσείς;
Ξύδι;
+1000Το λεμόνι στο κρέας είναι αηδία.
Αλάτι.Και τι βάζετε στα κρέατα εσείς;
Ξύδι;
Σωστά!Βέβαια όταν η πρώτη ύλη χωλαίνει, το λεμόνι είναι η εύκολη λύση. Σε καλό κρέας όμως μου χαλάει εντελώς τη γεύση.
Βρίσκομαι σήμερα στην πιό περίεργη θέση της ζωής μου.Και το μόνο στο οποίο συμφωνώ με τον ΖΙΖΙΚ. το λεμόνι στο κρέας είναι αηδία.
Μπλιάχ! Το ίδιο χάλια με το λεμόνι.Οπως πολλοί ρίχνουν μισό κουβά μουστάρδα...
Αλάτι.
Πολυ σωστα.Το ζουμακι απο το κρεας με το λεμονιΆς τους ρε Μιχάλη να λένε... Το κρέας θέλει λεμόνι... και προς το τέλος επειδή σού χουν τελειώσει το τρίβεις και στο πιάτο να πάρει λίγο αυτό που ξέμεινε...![]()
Οταν είναι μέσα σε πίτα?Δηλαδη στα σουβλακια δεν βαζετε λεμονι ?
Έτσι...Τα λεμονάτα μου αρέσουν. Το απο πάνω απεχθάνομαι.
το καλαμάκι;(Σουβλάκι ή καλαμάκιΟταν είναι μέσα σε πίτα?
Αναλόγως... Αν είναι φτιαγμένα από κανένα γκοτζίλα 400 κιλών, κάτι πρέπει να βάλεις για να καλυφθεί η γουρουνίλα. Αν όμως είναι από μικρό, θυληκό γουρουνόπουλο, ταϊσμένο με αγνή τροφή, το λεμόνι, όχι μόνο δε χρειάζεται, αλλά το χαλάει κιόλας.Δηλαδη στα σουβλακια δεν βαζετε λεμονι ?
Είπες τη μαγική λέξη για το τέλειο, ζουμερό medium-rare ribeye steak!...weber...