ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

Κύριε VET δεν σας ανησυχεί το γεγονός ότι εδώ και τόσες μέρες ο μοναδικός ίσως προβληματισμός σας είναι τα σύρματα,υπάλληλος της ΔΕΗ είσαστε;Επειδή όμως εγώ έχω να ασχοληθώ με ουσιαστικότερους προβληματισμούς σταματώ εδώ γιατί το αστείο παρατράβηξε.Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι για το συγκεκριμμένο DAC και μπορώ να βοηθήσω έχει καλώς.
αν δεν θες να εκτιθεσαι να μην γραφεις πραγματα που σε εκθετουν.
αν εγω θελω να ασχοληθω με καλωδια θα ασχοληθω με καλωδια.
αν δεν θες να μου απαντησεις, και εγω βγαζω τα συμπερασματα μου για το σφιξιμο το δεσιμο κλπ αλλα ωραια...
καλες ακροασεις...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

Μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα αφού ότι dac και να διαλέξεις θα παίζει (έστω και λίγο) αλλιώς με διαφορετικά καλώδια ρεύματος.
Αυτή είναι η πραγματικότητα ευτυχώς ή δυστυχώς, είτε την ακούς είτε όχι (εξαρτάται βέβαια από το αν θέλεις να την ακούσεις).
Αν η ιδέα της επιλογής καλωδίου σε αγχώνει, διάλεξε απλά ένα dac που σου ταιριάζει ηχητικά και οικονομικά, χρησιμοποίησε το με το καλώδιο που δίνουν μαζί και σταμάτα εκεί. Τόσο απλά.
ευχαριστω
προσπαθω να αγοραζω μηχανηματα σχεδιασμενα ωστε να μην ακουν σε καλωδια ρευματος.

Reaction score
372
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

ευχαριστω
προσπαθω να αγοραζω μηχανηματα σχεδιασμενα ωστε να μην ακουν σε καλωδια ρευματος.
Σου εύχομαι ειλικρινά και χωρίς διάθεση ειρωνίας, καλή τύχη.

Αν βρεις κάτι τέτοιο θα σε παρακαλούσα αν γίνεται να μου το φέρεις να το ακούσω και εγώ, μια που τόσα χρόνια που ασχολούμε με αυτό το άτιμο hobby, δεν έχω βρει τέτοιο μηχάνημα.

Reaction score
13
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;

δοκιμασες με την τελευταια εκδοση του foobar wasapi 3.2.3? στο site λεει ξεκαθαρα για xp/vista/7...

Reaction score
14

δοκιμασες με την τελευταια εκδοση του foobar wasapi 3.2.3? στο site λεει ξεκαθαρα για xp/vista/7...
Φίλε μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Δεν έχω προσπαθήσει ακόμη τίποτα. Όταν το κάνω θα σε ενημερώσω και ματαπάλι σε ευχαριστώ!!!

Reaction score
6

Γιατί όχι Asio4All;

Επίσης, δες μήπως δίνει η εταιρία τους δικούς της Asio Drivers

Reaction score
14

Γιατί όχι Asio4All;

Επίσης, δες μήπως δίνει η εταιρία τους δικούς της Asio Drivers
Τάσο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Εγκαταστάθησαν επιτυχώς οι ASIO στα ΧΡ

Reaction score
14

Τάσο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Εγκαταστάθησαν επιτυχώς οι ASIO στα ΧΡ
Αφαιρέθηκαν πάλι γιατί παρουσίαζαν προβλήματα σε 24/96 και 24/192. Συγκεκριμμένα δεν έπαιζαν τα αρχεία καθόλου. Σε 16/44.1 έπαιζαν τα αρχεία αλλά μετά από προσεκτική ακρόαση υπήρχε και εκεί πρόβλημα.Πάντως και πάλι ευχαριστώ!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april