- Reaction score
- 14
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ DAC.Ποιο;
Πες τα βρε Μιχάλη ν΄αγιάσει το στόμα σου!!!
Πες τα βρε Μιχάλη ν΄αγιάσει το στόμα σου!!!
αν δεν θες να εκτιθεσαι να μην γραφεις πραγματα που σε εκθετουν.Κύριε VET δεν σας ανησυχεί το γεγονός ότι εδώ και τόσες μέρες ο μοναδικός ίσως προβληματισμός σας είναι τα σύρματα,υπάλληλος της ΔΕΗ είσαστε;Επειδή όμως εγώ έχω να ασχοληθώ με ουσιαστικότερους προβληματισμούς σταματώ εδώ γιατί το αστείο παρατράβηξε.Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι για το συγκεκριμμένο DAC και μπορώ να βοηθήσω έχει καλώς.
ευχαριστωΜην αγχώνεσαι ιδιαίτερα αφού ότι dac και να διαλέξεις θα παίζει (έστω και λίγο) αλλιώς με διαφορετικά καλώδια ρεύματος.
Αυτή είναι η πραγματικότητα ευτυχώς ή δυστυχώς, είτε την ακούς είτε όχι (εξαρτάται βέβαια από το αν θέλεις να την ακούσεις).
Αν η ιδέα της επιλογής καλωδίου σε αγχώνει, διάλεξε απλά ένα dac που σου ταιριάζει ηχητικά και οικονομικά, χρησιμοποίησε το με το καλώδιο που δίνουν μαζί και σταμάτα εκεί. Τόσο απλά.
Σου εύχομαι ειλικρινά και χωρίς διάθεση ειρωνίας, καλή τύχη.ευχαριστω
προσπαθω να αγοραζω μηχανηματα σχεδιασμενα ωστε να μην ακουν σε καλωδια ρευματος.
Φίλε μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Δεν έχω προσπαθήσει ακόμη τίποτα. Όταν το κάνω θα σε ενημερώσω και ματαπάλι σε ευχαριστώ!!!δοκιμασες με την τελευταια εκδοση του foobar wasapi 3.2.3? στο site λεει ξεκαθαρα για xp/vista/7...
Τάσο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Εγκαταστάθησαν επιτυχώς οι ASIO στα ΧΡΓιατί όχι Asio4All;
Επίσης, δες μήπως δίνει η εταιρία τους δικούς της Asio Drivers
Αφαιρέθηκαν πάλι γιατί παρουσίαζαν προβλήματα σε 24/96 και 24/192. Συγκεκριμμένα δεν έπαιζαν τα αρχεία καθόλου. Σε 16/44.1 έπαιζαν τα αρχεία αλλά μετά από προσεκτική ακρόαση υπήρχε και εκεί πρόβλημα.Πάντως και πάλι ευχαριστώ!!!Τάσο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Εγκαταστάθησαν επιτυχώς οι ASIO στα ΧΡ