Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

Reaction score
8.905
Απάντηση: Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

Να μην αφήσω απέξω (εκτός από τα κόμματα) και την μεγάλη μου αδυναμία...

Reaction score
1.845

BMW μοτοσυκλέτες αγοράζουν οι γιατροί και δικηγόροι, και πρέπει να προσέχεις όταν περνάς δίπλα τους με το παπί να μη τους γρατσουνίσεις τις βαλίτσες γιατί την έκατσες. :tongue:

Υπάρχει ένα παλιό μοτοσυκλετάδικο ρητό που λέει ότι το τέλειο μηχανάκι είναι ελαφρύ σαν αυτόματο, κάνει 0-100 κάτω από 3 δεύτερα, φρενάρει σαν άλογο, στρίβει σαν τραίνο, καίει νερό και παρέχεται δωρεάν. Δηλαδή το τελείως αντίθετο με Harley. :sneaky: Όσο για καναδυό γνωστούς που αγόρασαν προ δεκαετίας και βάλε Harley γιατί ήντουνε σου λέει γκομενοπαγίδα, όχι μόνο δεν πηδήξανε αλλά φάγανε και το δούλεμα της αρκούδας. Ειδικά ένας πιλότος που την πήρε κίτρινη και του λέγαμε «μπορείς να με πετάξεις κάπου με το TAXI»; :roflmao:

Από την ιστορία με το rootkit που υπήρχε στα επίσημα cd's της SONY, η εταιρία έχει κλείσει για μένα, δεν υπάρχει. Ούτε φράγκο σε λαμόγια, μηδενική ανοχή.

Η Apple είναι άλλη μια εταιρία που το γύρισε σε μοδάτες συσκευές ζητώντας αντίτιμο τη μάνα της και τον πατέρα της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το χειρότερο παράδειγμα όλων το κινητό της, το άει σιχτίρ :biggrin:, που δεν μπορείς - τουλάχιστον δεν μπορούσες στα παλιότερα μοδέλα - ούτε μπαταρία να αλλάξεις. Αντί λοιπόν για άει φον, άει χάσου μηλαράκι.

Το VW group είναι χρόνια που βγάζει αναξιόπιστα αυτοκίνητα. Τι ηλεκτρονικές χαλάνε δεν λέγεται. Αφού ακόμα και ένα ALFA ROMEO μπορεί να αντέχει περισσότερο στο χρόνο (λέμε τώρα).

Reaction score
30.456

Σχεδόν τα πάντα που ξεκινάνε από ΄΄Β΄΄ πχ B&W,BMW,BARBIE,BOSE,B&O κλπ.
Εξαίρεση αποτελούν BIMOTA,BUGATI,ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΜΑΣΤΟΡΑΣ ALFA ROMEO και ...
BHUTIA

Ωραιο thread σε κακή χρονική στιγμή(έχω υπό-Ίντερνετ)
Β&W, BMW.

Εκτός από την ομοιότητα στο όνομα απευθύνονται στο ίδιο target group. Δηλαδή μου κατσαν λεφτά από το θείο στο Αμέρικα ή την επιδότηση για το χωράφι, δεν ξέρω τι να πάρω - ας πάρω κάτι που όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι είναι καλό και θα φαίνομαι και μούρη. Επίσης αφού θα τα σκάσω που θα τα σκάσω να έχω καλό support μη και μου πάθει τίποτα και βαρέσω εγκεφαλικό.
danas
AVSite Member
Περιοχή:
Νεος Κοσμος
Ευχαριστώ:
113
Απάντηση: Ηχεία HOME CINEMA με ONKYO 608?
καλως τον skskre χαιρε. Δεν μας λες που θα παει το καθε τι. B&W μην παρεις ειναι σαβουρες , ειναι και πανακριβα, Afoy πας προς την Wharfedale σειρα , καλα πας. Καταλαβαινω οτι τα crystal 30.1 τα θες για surround αυτο θελω να πιστευω και τα 8.2 main left right και το 8 center. Υποβαλω τωρα και μετα ψαχνω καπου μηπως βρω τιποτα
Wharfedale
Τελικά είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθούν τη B&W....:whistling:

Reaction score
8.905

Τελικά είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθούν τη B&W....:whistling:
Για τον φίλο μου τον Gonis & τον Tidal δεν με ενοχλεί (acaδες άλλωστε είναι :rolleyes:) αλλά το ότι το είπε ο danas αυτό με προβλημάτισε... δηλαδή η B&W δεν είναι “Ποιότητα”... :laugh:

Reaction score
30.456

Για τον φίλο μου τον Gonis & τον Tidal δεν με ενοχλεί (acaδες άλλωστε είναι :rolleyes:) αλλά το ότι το είπε ο danas αυτό με προβλημάτισε... δηλαδή η B&W δεν είναι “Ποιότητα”... :laugh:
Aστα νοιώθω πως γκρεμίστηκε ο κόσμος όλος μετά από αυτό..

Reaction score
8.905

Σχεδόν τα πάντα που ξεκινάνε από ΄΄Β΄΄ πχ ....BARBIE....
Βρε Χρήστο τώρα το είδα αυτό...:eek: παιδικά κατάλοιπα ε? :cautious: :tongue: :laugh:

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008

Αντιπαθώ τα brand names που δεν μπορώ να αποφύγω π.χ. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ.

Αντιπαθώ επίσης όλους αυτούς που ενώ αγοράζουν κατ' εξακολούθηση προϊόντα ή υπηρεσίες από συγκεκριμένα μαγαζιά - εταιρείες, ενώ ταυτόχρονα δηλώνουν πολύ δυσαρεστημένοι από το συγκεκριμένο προϊόν.

π.χ. η καφετέρια που συχνάζουμε έχει χάλια καφέ και πολύ ακριβό, αλλά τι να κάνουμε εκεί μαζεύεται η παρέα (Η ακριβώς απέναντι καφετέρια είναι φθηνότερη με καλύτερο καφέ, αλλά δυστυχώς άδεια).

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Δεν πιστεύω να χρειάζεται και αιτιολόγηση...

Να υποθεσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ?:laugh:
Καλα σε ειχα καταλαβει:whistling::roflmao:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Από τα όσα διαβάζω σε "δίπλα" νήμα... για Βεργή τονε κόβω... :roflmao:

Reaction score
8.905

Από τα όσα διαβάζω σε "δίπλα" νήμα... για Βεργή τονε κόβω... :roflmao:
Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με λίγη σοβαρότητα...:cautious:

Reaction score
420

i hate apple, facebook, jamo, warfedale, γιατι ετσι

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

........................................
Το VW group είναι χρόνια που βγάζει αναξιόπιστα αυτοκίνητα. Τι ηλεκτρονικές χαλάνε δεν λέγεται. Αφού ακόμα και ένα ALFA ROMEO μπορεί να αντέχει περισσότερο στο χρόνο (λέμε τώρα).
14 χρονια και ειναι σαν καινουργιο το εσωτερικο του και ο twinsparks κινητηρας ου διατηρει ολοζωντανα τα 100+ αλογατα* (που οταν βγηκε κατι νυν τουρμπατοι πηγαιναν με 75 ψοφια!)

*θελει αμορτισερ πλεον

Για AAAlfa Romeo μιλαμε ε;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.494

14 χρονια και ειναι σαν καινουργιο το εσωτερικο του και ο twinsparks κινητηρας ου διατηρει ολοζωντανα τα 100+ αλογατα* (που οταν βγηκε κατι νυν τουρμπατοι πηγαιναν με 75 ψοφια!)

*θελει αμορτισερ πλεον

Για AAAlfa Romeo μιλαμε ε;
Η αντιπάθειά μου δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία. :cool:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Η αντιπάθειά μου δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία. :cool:
Ξερω ξερω- σε ενοχλουν οι...επιδειξιες:)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

εγω αντιθετα γουσταρω, γουσταρω γενικως,γουσταρω καμηλες που δεν βλεπουντην καμπουρα τους , και ενω δεν γουσταρουν τα διαφημιζομενα , γουσταρουν αυτα που αυτοι διαφημιζουν, γουσταρω αυτους που δεν γουσταρουν ονοματα και καταστασεις,γουσταρω αυτους που γουσταρουν, και γενικα δεν εχω προβληματα με οτιδηποτε , και αφιερωνω τα ακολοθυθα ασματα σε αυτους που γουσταρουν και δεν γουσταρουν..... και http://www.youtube.com/watch?v=AG9toXLCDKs Και γενικα οσους τσιμπανε σε οριτζιναλ και φεικ δολωματα.με αλλα λογια οπως ειχε πει ο τζετ , ολοι κατω απο τον ουρανο.

Last edited by a moderator:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

.............τωρα αν ο ενας φορα πολο νεκ με σηκωμενο γυακα, και ο αλλος φιγουραρει το νεο χρυσο του δοντι I dont give a damn που ελεγε και ο ic cub , και οταν προσπαθεις να ξεχωρισεις απο το κοπαδι κανοντας εξτριμ πραματα καταληγεις να εισαι μια απο τα ιδια.Οποτε οποιος τρωγεται απλα ξυνεται.....το να μου την σπανε μαρκες ή συμπεριφορες .........εχω αλλα πραματα να ξοδεψω την ενεργεια μου......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

, εκει στο 97 ειχα αγορασει ενα δερματινο μπερμπερις (πριν γινουν της μοδος) οποτε για να ειμαι της μοδος πρεπει να το καψω ? οποτε δεν φοραω οτι η μαζα....ή να το φοραω για να κανω σπασιμο στην μαζα......Οτι και ναναι φετος το βαλα μια φορα και αυτη σε αναλογο περιβαλον (εγγλεζικη παμπ) ...κατα τα αλλα επαψα να φοραω δερματινα ......τοχω ρειξει στα λαμε.......με γραβατα παλαμιδα και συχναζω σε τοπους που το ντρες κοντ ειναι κι για να να μπεις μεσα.........οποτε οπως ελεγε το κλικ καποτε παω οπου γουσταρω και φοραω οτι βρω μπροστα μου .....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67