- Reaction score
- 209
Απάντηση: Re: Ποια brand names αντιπαθείτε και γιατί;

Suzie QΡαδικιού
![]()

Suzie QΡαδικιού
![]()
Oh Suzie Q, Oh Suzie Q, Oh Suzie Q, με IQ Ραδικιού SuzieQ lolSuzie Q![]()
Σχεδόν τα πάντα που ξεκινάνε από ΄΄Β΄΄ πχ B&W,BMW,BARBIE,BOSE,B&O κλπ.
Εξαίρεση αποτελούν BIMOTA,BUGATI,ΒΑΓΓΕΛΗΣ-ΜΑΣΤΟΡΑΣ ALFA ROMEO και ...BHUTIA
Ωραιο thread σε κακή χρονική στιγμή(έχω υπό-Ίντερνετ)
Β&W, BMW.
Εκτός από την ομοιότητα στο όνομα απευθύνονται στο ίδιο target group. Δηλαδή μου κατσαν λεφτά από το θείο στο Αμέρικα ή την επιδότηση για το χωράφι, δεν ξέρω τι να πάρω - ας πάρω κάτι που όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι είναι καλό και θα φαίνομαι και μούρη. Επίσης αφού θα τα σκάσω που θα τα σκάσω να έχω καλό support μη και μου πάθει τίποτα και βαρέσω εγκεφαλικό.
Τελικά είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθούν τη B&W....danas
AVSite Member
Περιοχή:
Νεος Κοσμος
Ευχαριστώ:
113
Απάντηση: Ηχεία HOME CINEMA με ONKYO 608?
καλως τον skskre χαιρε. Δεν μας λες που θα παει το καθε τι. B&W μην παρεις ειναι σαβουρες , ειναι και πανακριβα, Afoy πας προς την Wharfedale σειρα , καλα πας. Καταλαβαινω οτι τα crystal 30.1 τα θες για surround αυτο θελω να πιστευω και τα 8.2 main left right και το 8 center. Υποβαλω τωρα και μετα ψαχνω καπου μηπως βρω τιποτα
Wharfedale
Για τον φίλο μου τον Gonis & τον Tidal δεν με ενοχλεί (acaδες άλλωστε είναιΤελικά είναι πολλοί αυτοί που αντιπαθούν τη B&W....![]()
Aστα νοιώθω πως γκρεμίστηκε ο κόσμος όλος μετά από αυτό..Για τον φίλο μου τον Gonis & τον Tidal δεν με ενοχλεί (acaδες άλλωστε είναι) αλλά το ότι το είπε ο danas αυτό με προβλημάτισε... δηλαδή η B&W δεν είναι “Ποιότητα”...
![]()
Βρε Χρήστο τώρα το είδα αυτό...Σχεδόν τα πάντα που ξεκινάνε από ΄΄Β΄΄ πχ ....BARBIE....
Να υποθεσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ?Δεν πιστεύω να χρειάζεται και αιτιολόγηση...
![]()
Κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με λίγη σοβαρότητα...Από τα όσα διαβάζω σε "δίπλα" νήμα... για Βεργή τονε κόβω...![]()
14 χρονια και ειναι σαν καινουργιο το εσωτερικο του και ο twinsparks κινητηρας ου διατηρει ολοζωντανα τα 100+ αλογατα* (που οταν βγηκε κατι νυν τουρμπατοι πηγαιναν με 75 ψοφια!)........................................
Το VW group είναι χρόνια που βγάζει αναξιόπιστα αυτοκίνητα. Τι ηλεκτρονικές χαλάνε δεν λέγεται. Αφού ακόμα και ένα ALFA ROMEO μπορεί να αντέχει περισσότερο στο χρόνο (λέμε τώρα).
Η αντιπάθειά μου δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία.14 χρονια και ειναι σαν καινουργιο το εσωτερικο του και ο twinsparks κινητηρας ου διατηρει ολοζωντανα τα 100+ αλογατα* (που οταν βγηκε κατι νυν τουρμπατοι πηγαιναν με 75 ψοφια!)
*θελει αμορτισερ πλεον
Για AAAlfa Romeo μιλαμε ε;
Ξερω ξερω- σε ενοχλουν οι...επιδειξιεςΗ αντιπάθειά μου δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία.![]()