Ncore nc400 ερωτησεις

Reaction score
467
Απάντηση: Ncore nc400 ερωτησεις

ευχαριστω παιδια..απλα απο οτι βλεπω ομως ο coldamp δε εχει κατι πολυ οικονομικο.. ενω ο connex εχει με 55ντολαρς 240w τροφοδοτικο.. θα δω...το πολυ πολυ βαζω εναν τοροειδη και τελος..

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Ncore nc400 ερωτησεις

Εγώ από connex έχω ψωνίσει για το δικό μου και είναι μια χαρά. Είμαι ευχαριστημένος.
πετρο ψωνισα δυο τροφοδοτικα και δουλευαν μια χαρα με τα hypex2k ενω δεν δουλεψαν ποτε με κανεναν αλλο ενισχυτη.δεν καταφερε ποτε να βρη το λογο ενω οταν το ενα καηκε μετα απο 4μηνες ταλαιπωρια δεν καταφερε να το φτιαξη και στο τελος το αντικατεστησε με καινουργιο που δουλευη.στο ενδιαμεσο καηκε και το δευτερο αλλα κουραστικα τους καυγαδες οποτε το παρατησα και αν καμμια φορα βρω το χρονο θα προσπαθησω να το φτιαξω εγω.

υ.γ.ο λογος που δουλευαν μονο με τα 2κ πιστευω ειναι το supply pumping που εξουδετερωνεται στους bridged ενισχυτες αν και αυτος δεν το παραδεχεται.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Ncore nc400 ερωτησεις

ολοι οι μη bridged ενισχυτες δεν τραβανε το ιδιο ρευμα απο το + και το - την ιδια στιγμη.οταν το τροφοδοτικο δεν μπορη να ανταπεξελθει και υποχωρη ανομοιομορφα(την ωρα που η μια πολικοτητα υποχωρη η αλλη ανεβαινη)εχουμε supply pumping.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.698
Νεότερο μέλος
Spiromag