Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025

Για κάν' το μας λιανά βρε Σταμάτη. Θα το αγοράσουν και οι επαγγελματίες το μηχανάκι? Και τι σημαίνει επαγγελματικών προδιαγραφών?Όταν άλλοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, βαφτίζοντας επαγγελματικών προδιαγραφών συσκευές ως ...κονσουμεράδικες χαϊεντιές(!!!), καιρός είναι επιτέλους να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη, από τους πραγματικούς πρωτοπόρους!
Με λίγα λόγια... η τιμή είναι ΧΩΜΑ!![]()
Φιλτατε... Έχεις ακούσει metric, mytek και κάποια άλλα σχετικά ;Πες μας τώρα κι εσύ βρε Γιάννο ότι δεν έχεις δει τα dac που απευθύνονται σε επαγγελματίες τα οποία προσπαθούν να πουλήσουν οι "επαγγελματίες πωλητές" σε ιδιώτες καταναλωτές?
Χλωμό το κόβω αν ξέρουν και τι πουλάνε!
Εξαρτάται το dsd. Αν είναι αυτό που πρέπει εξ αρχής ...σκοτώνει. Αν είναι ´´ιμιτασιόν´´ τότε δε λέει....Και πέσμου για την νέα μόδα που λανσάρεται (DSD).
Π@υτσες μπλέ σε βεραμάν κουτάκια λέω εγώ...- για το DSD.
Για βάλτε κανένα σοβαρό link που μιλά για την ανωτερότητα του DSD...μα πόσο εύπιστοι είστε τελικά στα τερτίπια του marketing...
Βεβαίως! Και μάλιστα σε συγκριτικό.Φιλτατε... Έχεις ακούσει metric, mytek και κάποια άλλα σχετικά ;
Για μένα μπορεί να είναι ευχάριστο στ' αυτιά μου ενώ για κάποιον άλλο δυσάρεστο, ή το αντίθετο.Και πως κατάλαβες ότι παίζει καλά? ...από το .pdf να υποθέσω...
¨Εχεις ακούσει το ίδιο κομμάτι με το ίδιο mastering σε DSD και 24/96 και βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?Εξαρτάται το dsd. Αν είναι αυτό που πρέπει εξ αρχής ...σκοτώνει. Αν είναι ´´ιμιτασιόν´´ τότε δε λέει....
Τότε πως συμπεραίνεις ότι η τιμή είναι ΧΩΜΑ?Εγώ δε μίλησα αν παίζει καλά ή όχι...
Τα έιχα και τα έχω. Ακούω με mytek και είχα metric για κάποιο διάστημα. Απλά κράτησα το mytek γιατί βαριέμαι τις ρυθμίσεις. Αλλά και τα δυο εξαιρετικά μηχανάκια και απίστευτα σε ήχο. Και νομίζω ότι η γνώμη μου, αν θέλεις, έχει μια σχετική υπόσταση διότι είμαι κατεξοχήν ... Βινυλιάκιας. Αν θέλεις το δέχεσαι. Το πικάπ μου κοστίζει τρεις φορές σε σχέση με μια metrik και ένα σκληρό δίσκο. Χώρια το προενισχυτικό στάδιο. Απλά θεωρώ ότι το κάθε μέσο έχει τη γοητεία του ανεξάρτητα από το ποιοί αποδέχονται ποιό μέσο περισσότερο.Βεβαίως! Και μάλιστα σε συγκριτικό.
Εσύ αγαπητέ τα έχεις ακούσει?
Από ότι γνωρίζω το mastering ήταν το ίδιο. Έχω ακούσει και προτίμησα το dsd χωρίς να σημαίνει ότι το 24/96 ήταν κακό. Ίσα ίσα.Απλά το dsd μου ακούστηκε αναλυτικότερο, με περισσότερο αέρα και μεγαλύτερη σκηνή. Εσύ γιατί θεωρείς το dsd υποδεέστερο από ένα 24/96 ή τέλως οάντως ισάξιο ούτως ώστε να μην αξίζει ιδαίτερη σημασία ;¨Εχεις ακούσει το ίδιο κομμάτι με το ίδιο mastering σε DSD και 24/96 και βγάζεις αυτό το συμπέρασμα?
Αυτό ακριβώς, είναι το κόκινο πανί "It's a Sony"....δηλαδή ταιβανέζικες μ@λ@κίες από άσχετους σχιστομάτηδες...Γιατί απλά ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑ!
Όπως λέμε... "It's a Sony!"