- Reaction score
- 512
Απάντηση: Παρουσίαση Συστήματος
Amused...(Wharfedale) Diamonds are forever!
Amused...(Wharfedale) Diamonds are forever!
Μας κανεις και να αγονιουμε με τα σποιλερ αλλα εχουν πολυ γελιο fantastic το ξυπνητηρι low pass λουκουμι.
Οk.ρε παιδια αυτο ειναι δεν εχει αλλο
Gia σας παιδες απανταχου ολοι καλημερα σας.το 2.0 με αυτα τα ηχεια (10.1) ειναι εκπληκτικο αποτελεσμα . Εβαλα στον ενισχυτη το program 2ch και καμια φορα παταω και το pure direct. οταν πειραζω μπασα και πριμα δεν ειναι καλο χαλαει. Οποτε ειναι μονιμως by pass που για να πω την αληθεια η διαφορα στο αυτι μου ειναι αισθητη στο by pass.
Θα κατσω ετσι οσο αντεξω. Γραμες και εξοδους εχω ετοιμους οποτε ανα πασα στιγμη τις φοραω.
Οχι φίλε μου , το internet δεν φτιάχτηκε για να μας τα κάνετε κουδούνια.danas said:θα το σκεφτουμε
Το διαδυκτιο γιαυτο φτιαχτηκε
Οχι φίλε μου , το internet δεν φτιάχτηκε για να μας τα κάνετε κουδούνια.
Τον χειμωνα ΔΕΝ θα γινει προσθετη αγορα ηχειουΕγω ο κ μπαναρισμενος 3 φορες αντιλαμβανομαι οτι ειμαι εκτος αρχων, συγνωμη δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο οπως λεει ο κ Tim Booth , getting away with it , all meshed up. και κατι αλλα ωραια που εχει πει , οποτε λεγομαι παρακατω. :
left Wharfedale diamond 10.1 right the same and low efect unit metro 12
9/10 με τα δικα μου αυτια. . Τον χειμωνα θα το βαλω 6.1. επιπλεον με 4 diamond 10.1 μιας κατω απο της δικης μου αντιληψης ειναι το καλυτερο ηχειο για τα λεφτα του.
5 Χρονια πιστος στην Wharfedale, αν και ξεκινησε το 05
Παρακατω μην πιστεψετε οτι απο 5"" χ2 δεν γεμιζουν το σαλονι και θεωερω τον εαυτο μου κοντα στο hi-end με μικρο πορτοφολι.....sorry.
View attachment 28214