Παρουσίαση Συστήματος

Status
Not open for further replies.

Reaction score
512
Απάντηση: Παρουσίαση Συστήματος

danas παιδι μου.....μολις βρεις ενα τετοιο χτυπατο :smile:

για να τα κανεις ολα Wharfedale
Μας κανεις και να αγονιουμε με τα σποιλερ αλλα εχουν πολυ γελιο fantastic το ξυπνητηρι low pass λουκουμι.
ΤΗς Wharfedale το sub δεν με εμπνεει καλη ιδεα thoe

Reaction score
512

:rolleyes: αλλη μια
το pc συνδεεται με την tv
εχω ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι
Το προβλημα ειναι ο χωρος του πι σι αναγκαστηκα βρισκεται στο σαμπ με ολους τους κινδυνουυς εχει βεβαια αποσβεστηρες η βαση του με τα ανεμιστηρακια και led φοτισμο
Το αποτελεσμα που εχω κανει ειναι να με ευχαριστει για ωρες :biggrin:

Attachments

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

Eνταξει μη βαζειs τηs ιδιεs
Υπαρχει και το ματιασμα απο το p.c (γιουρι γκελερ) :cool:

Reaction score
512

ρε παιδια αυτο ειναι δεν εχει αλλο
το κομπιουτερ γυρισε απο σερβις, εχει την ευλογια του μαστορα

Reaction score
512
Καλησπερα σας καλημερα σας με τα φοβου βηματος μετατοπιστηκα απο 7.1 σε 2.0
τα πρωτα αποτελεσματα ηταν ενθουσιωδεις αλλα θελω προσαρμογη. Τα πραγματα εφυγαν λογο πτωχευσα.
Τωρα στερεο μια χαρα
Ασε που το μικρακι αυτο βγαζει πολυ δυναμη
Ασε που για μουσικη δεν κανει το 5.1 η το 7.1 υποθετω

Attachments

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Κρίμα αλλά αν έπρεπε... εύχομαι να αποκτήσεις ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Reaction score
512
ναι επρεπε. ξαναγινεται στο μελλον αρκει παλι να υπαρχει κινητρο
να σε καλα.
Επισης δεν τα εδωσα μονο για το οικονομικο καλυτερα να μην εχω λεφτα για καφε αλλα βαρβατο ηχοσυστημα
ολα με κουραζουν καποτε κανω αρχες και τελη.
:focus:

Reaction score
512
το 2.0 με αυτα τα ηχεια (10.1) ειναι εκπληκτικο αποτελεσμα . Εβαλα στον ενισχυτη το program 2ch και καμια φορα παταω και το pure direct. οταν πειραζω μπασα και πριμα δεν ειναι καλο χαλαει. Οποτε ειναι μονιμως by pass που για να πω την αληθεια η διαφορα στο αυτι μου ειναι αισθητη στο by pass.
Θα κατσω ετσι οσο αντεξω. Γραμες και εξοδους εχω ετοιμους οποτε ανα πασα στιγμη τις φοραω.

Reaction score
512
το 2.0 με αυτα τα ηχεια (10.1) ειναι εκπληκτικο αποτελεσμα . Εβαλα στον ενισχυτη το program 2ch και καμια φορα παταω και το pure direct. οταν πειραζω μπασα και πριμα δεν ειναι καλο χαλαει. Οποτε ειναι μονιμως by pass που για να πω την αληθεια η διαφορα στο αυτι μου ειναι αισθητη στο by pass.
Θα κατσω ετσι οσο αντεξω. Γραμες και εξοδους εχω ετοιμους οποτε ανα πασα στιγμη τις φοραω.
Gia σας παιδες απανταχου ολοι καλημερα σας.
Τελικα το 2.0 η 2.1 (καλυτερο) δεν ειναι καλυτερο απο 7.1 που ειχα οποτε τωρα στρεφομαι για αγορα ηχειων. Wharfedale diamond 10.1 για την οροφη αντι του 10.2 που του πεφτε πολυ. Souround τα 10.1 οπως πριν . Και κυριως αντι 10.5 θα παιζει 10.1. Βλεπομεν πρεπει να κανω υπομονη λιγο δεν ειναι κακο σε εναν μηνα προβλεπω να το ξαναστηνω αν ολα πανε καλα και ετσι οπως το ειχα σχεδιασει. Σοφως δεν ειμαι ενας πορομενος ειμαι γιατι το δις εξ αμαρτην που λενε εγω το εκανα τωρα εις τριπλουν.
Καλο μεσημερι απολαυστε

Reaction score
512
παλι βλακια εκανα και εδωσα το 65 τις εκατο των μηχανηματων μου. τωρα ειμαιι ευχαριστημενος με τα λιγα και κανω υπομονη να δουλεψω για να τα φερω παλι πισω.
Κερδος πωλησης 650. Με αυτα τα εχω ολλα παλι πισω σε εναν μηνα πληρωνομαι περιπου.

Reaction score
512
Εγω ο κ μπαναρισμενος 3 φορες αντιλαμβανομαι οτι ειμαι εκτος αρχων, συγνωμη δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο οπως λεει ο κ Tim Booth , getting away with it , all meshed up. και κατι αλλα ωραια που εχει πει , οποτε λεγομαι παρακατω. :
left Wharfedale diamond 10.1 right the same and low efect unit metro 12
9/10 με τα δικα μου αυτια. . Τον χειμωνα θα το βαλω 6.1. επιπλεον με 4 diamond 10.1 μιας κατω απο της δικης μου αντιληψης ειναι το καλυτερο ηχειο για τα λεφτα του.
5 Χρονια πιστος στην Wharfedale, αν και ξεκινησε το 05
Παρακατω μην πιστεψετε οτι απο 5"" χ2 δεν γεμιζουν το σαλονι και θεωερω τον εαυτο μου κοντα στο hi-end με μικρο πορτοφολι.....sorry.
2013-10-19 16.35.03.jpg

Reaction score
512
Χαιρεται καλημερα
Εγω ο κ μπαναρισμενος 3 φορες αντιλαμβανομαι οτι ειμαι εκτος αρχων, συγνωμη δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο οπως λεει ο κ Tim Booth , getting away with it , all meshed up. και κατι αλλα ωραια που εχει πει , οποτε λεγομαι παρακατω. :
left Wharfedale diamond 10.1 right the same and low efect unit metro 12
9/10 με τα δικα μου αυτια. . Τον χειμωνα θα το βαλω 6.1. επιπλεον με 4 diamond 10.1 μιας κατω απο της δικης μου αντιληψης ειναι το καλυτερο ηχειο για τα λεφτα του.
5 Χρονια πιστος στην Wharfedale, αν και ξεκινησε το 05
Παρακατω μην πιστεψετε οτι απο 5"" χ2 δεν γεμιζουν το σαλονι και θεωερω τον εαυτο μου κοντα στο hi-end με μικρο πορτοφολι.....sorry.
View attachment 28214
Τον χειμωνα ΔΕΝ θα γινει προσθετη αγορα ηχειου
Ειμαι 2.1 εδω και εναμιση μηνα και το σκεφτηκα καλα δεν θα αλλαξω τιποτα θα μεινω ετσι ειναι μια χαρα!

Reaction score
512
Ναι ευχαριστω για την γνωμη σου συμφωνω
Ισως και οι ειδικοι να το λεν
Κατι θα ξερουν εγω ειμαι φρεσκος ακομα και πειραματιζομαι

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads