Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
@Μ.Φ> Δηλαδη φετος που δεν εγραψα τιποτα για σενα δεν με αγαπας πια ????????

Y

Yiannis_B

Guest
Αν τα δωματια της εκθεσης ηταν φτιαγμενα, θα λεγαμε οτι δεν θα παιζει το ιδιο σε οικιακο χωρο ...........
Υπερβολές! Πρέπει κάποτε να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε, με συγκεκριμένα -καλαίσθητα- παραδείγματα..:rolleyes:

Last edited by a moderator:

Reaction score
25.444
Μήπως όμως έχουμε και εμείς πολλές απαιτήσεις από τους αντιπροσώπους; Τι θα θέλαμε, να έχουν και από έναν μηχανικό ακουστικής να τους φτιάχνει τα δωμάτια για τις 3 μέρες της έκθεσης; Προσωπικά βρήκα ικανοποιητικά έως πολύ ωραία τα περισσότερα δωμάτια με μικρά ηχεία. Χάλια ήταν ΟΛΑ με τα μεγάλα ηχεία - εκεί έκαναν λάθος που δε δικαιολογείται κατά τη γνώμη μου - όφείλαν να ξέρουν.

διαφωνω
ως προς το θεμα του μεγαλου ηχειου στους χωρους αυτους
υπαρχουν συνθηκες που μπορουν να παιξουν μεγαλα ηχεια σε δωματια ξενοδοχειου (που ειναι σχεδον ολα ανω των 20τμ δεν τα λες μικρα για σχεδον κανενα απο τα ηχεια που ηρθαν στην εκθεση ) και απο τη στιγμη που υπαρχει τροπος γνωμη μου ειναι οτι οταν εκθετεις ηχεια των 10Κ ευρω και πανω επρεπε να τον βρεις.
αλλωστε και οι δυο μεγαλες μεμβρανες επαιζαν συμπαθεστατα παρολη την επιφανεια τους (βεβαια δεν ηταν αυτο που θα περιμενε κανεις για τα λεφτα του συστηματως αλλα τουλαχιστον σου δινει μια καλη αφορμη να το ακουσεις καπου με καλυτερες συνθηκες)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ενα πραγμα που δεν καταλαβα ποτε μου ειναι αυτη η εκθεση ιδεων που ακολουθει καθε εκθεση.
Ο Λακης επαιζε τελεια, οχι ρε ο Μακης επαιζε τελεια, ο Λακης ηταν για τα μπαζα.
Ο Ρουλης ομως μαμουσε, τι λες ρε ασχετε, ο Κουλης ηταν ο καλυτερος.
Πραγματικα θεωρω παντελως αχρηστο να εκθετει καποιος την αποψη του για καποιο συστημα σε καποια εκθεση.
Οταν βγουν πιστοποιησεις ακροατων το ξανασυζηταμε. Μεχρι τοτε pdf player και αποδρασεις χωρις ακροασεις ...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ενα πραγμα που δεν καταλαβα ποτε μου ειναι αυτη η εκθεση ιδεων που ακολουθει καθε εκθεση.
Πραγματικα θεωρω παντελως αχρηστο να εκθετει καποιος την αποψη του για καποιο συστημα σε καποια εκθεση.
Οταν βγουν πιστοποιησεις ακροατων το ξανασυζηταμε. Μεχρι τοτε pdf player και αποδρασεις χωρις ακροασεις ...

Ψηλέ cool down, θα μας το κλείσεις το μαγαζάκι.

Reaction score
8.905
Υπάρχει και η θετική πλευρά... δεν ήταν “φτιαγμένα” και ετσι δεν “άρεσαν”... άρα δεν αγοράζουμε τίποτα και γλιτώνουμε τα λεφτά μας...:cautious: :p :laugh:

Reaction score
1.844
Ενα πραγμα που δεν καταλαβα ποτε μου ειναι αυτη η εκθεση ιδεων που ακολουθει καθε εκθεση
...
Οταν βγουν πιστοποιησεις ακροατων το ξανασυζηταμε ...
Δεν γίνεται να καταλάβεις την "έκθεση ιδεών" όταν είναι φανερό - άσχετα αν δεν το αναφέρεις - ότι δεν διαβάζεις καν τα σχόλια. :D
Τις πιστοποιήσεις τις παίρνουν οι ακροατές αυτοβούλως. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

Αμ πως. :hi:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.990
Α μάιστα! Κλασική αντίδραση γαύρου! Ο Μιχάλης δεν σε αγαπάει πχια, εμείς φταίμε... :p

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Φλέγουσα επικαιρότης:
http://parttimeaudiophile.com/2013/10/17/athens-2013-wilson-audio-burmester-clearaudio/
Μερικές ενδιαφέρουσες ΄΄αποκαλύψεις΄΄...
"No show should be called a show without at least a room featuring Wilson speakers. And the Alexia’s were here, in stunning black, paired with Burmester’s reference line 077 preamp, 909 MK5 power amp and 089 cd player.
On the analog front, Clearaudio offered a complete set of their products with Master Innovation turntable (with Accu PSU) fitted with universal tonearm and Goldfinger statement MC cartridge. Most importantly Clearaudio brought their new (world first presentation) Absolute phono stage (price should be close to 12.000 $), which departs from the classic concept of phono pre-amplifiers. Actually the one on their site is still the older model, as the “active headshell circuit” is now integrated in the main phono stage. They claim a -10dB in noise floor and I must admit, this has been one of the most silent front ends I have ever heard (or non heard if you prefer). Just to complete the megabuck system, all cables were Nordost Odin series.
Dylan with a piano (“Ring Them Bells”/Oh Mercy LP) is more than enough to get me to musical heaven and this system delivered pitch perfect piano notes and all the complexities that characterize Bob’s voice."

Συμπέρασμα:
Εάν η πλειοψηφία όσων έγραψαν εδώ δεν ενθουσιάστηκε με το εκτιθέμενο ΄΄υπερσύστημα΄΄,δεν έφταιγαν οι διαστάσεις του χώρου,η αμέλεια στη διευθέτηση και την ακουστική φροντίδα,ούτε και οι μεγάλες προσδοκίες (του...Καρόλου Ντίκενς) που γεννούσαν υποσυνείδητα η φήμη και οι τιμές αγοράς των συσκευών.

Έφταιξε προφανώς το ότι δεν προνόησαν ν'ακροαστούν τις αποχρώσες εγκλίσεις στη φωνή του Ροβέρτου Τσίμμερμαν συνοδεία ακουστικού πιάνου...Ίσως πάλι να έπαιξε ρόλο και ο ανομοιόμορφος προσανατολισμός των λαστιχένιων ροδακίων.:gamer:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
θεωρώ υποχρέωση να ευχαριστήσω τους φίλους
πού έκαναν θετικά σχόλια για την MF.
...
και του χρόνου. (?)
Ικανοποίησες με τον πιό εφικτό συμβιβασμό το κριτήριο ψήφου εμπιστοσύνης που τέθηκε σε ομοειδές νήμα.
Μεταξύ μας πάντως,οι επίλεκτοι συνδυασμοί Lamm-Horning,θ'άρμοζε κάθε χρόνο να παρουσιάζονται ...τιμής ένεκεν εκτός ΄΄συναγωνισμού΄΄ κι εκτός θετικού ή αρνητικού σχολιασμού.

Και του χρόνου-σε ό,τι αφορά στη δική σου εκθεσιακή παρουσία- με αμιγές πρόγραμμα...ψηφιακών αρχείων υψηλής ανάλυσης.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Ανεμελ παρντον αλλα δεν μπορω να σε λαικ καθοτι βαζελας .........

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
διαφωνω
ως προς το θεμα του μεγαλου ηχειου στους χωρους αυτους
υπαρχουν συνθηκες που μπορουν να παιξουν μεγαλα ηχεια σε δωματια ξενοδοχειου (που ειναι σχεδον ολα ανω των 20τμ δεν τα λες μικρα για σχεδον κανενα απο τα ηχεια που ηρθαν στην εκθεση ) και απο τη στιγμη που υπαρχει τροπος γνωμη μου ειναι οτι οταν εκθετεις ηχεια των 10Κ ευρω και πανω επρεπε να τον βρεις.
αλλωστε και οι δυο μεγαλες μεμβρανες επαιζαν συμπαθεστατα παρολη την επιφανεια τους (βεβαια δεν ηταν αυτο που θα περιμενε κανεις για τα λεφτα του συστηματως αλλα τουλαχιστον σου δινει μια καλη αφορμη να το ακουσεις καπου με καλυτερες συνθηκες)
Έχεις δίκαιο για τις μεμβράνες, το μπάσο τους αλλα και γενικότερα ήταν πολύ ωραία.

D

deleted user 10898

Guest
Ψηλέ cool down, θα μας το κλείσεις το μαγαζάκι.
Αμα κολησει το συστημα θα ανοιξω εγω νημα "ο χειροτερος ηχος της εκθεσης και ο ποιο ασχετος αντιπροσωπος"
Μην σε νοιαζει,
Εχω μπακαπ κογια και ζαπαντη που αρωστησε και κρεβατωθηκε με αυτα που ακουσε...

D

deleted user 10898

Guest
Ικανοποίησες με τον πιό εφικτό συμβιβασμό το κριτήριο ψήφου εμπιστοσύνης που τέθηκε σε ομοειδές νήμα.
Μεταξύ μας πάντως,οι επίλεκτοι συνδυασμοί Lamm-Horning,θ'άρμοζε κάθε χρόνο να παρουσιάζονται ...τιμής ένεκεν εκτός ΄΄συναγωνισμού΄΄ κι εκτός θετικού ή αρνητικού σχολιασμού.

Και του χρόνου-σε ό,τι αφορά στη δική σου εκθεσιακή παρουσία- με αμιγές πρόγραμμα...ψηφιακών αρχείων υψηλής ανάλυσης.
Define συναγωνισμο

Reaction score
209
Τις πιστοποιήσεις τις παίρνουν οι ακροατές αυτοβούλως. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

Αμ πως. :hi:
Άλλο ακροατής σκέτο και άλλο ακροατής και πελάτης μαζί. Και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, είναι και στη μεριά του ακροατή/χομπίστα η ευθύνη.

Εγώ τι θα έκανα; Πολύ απλά θα σημείωνα τα ενδιαφέροντα, τα καλά, τα άσχημα και θα πήγαινα να ακούσω πιο επισταμένα στο χώρο του αντιπροσώπου για να μου λυθούν οι απορίες.
Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Τότε προσπαθείς να τα ακούσεις όσο περισσότερο μπορείς πριν εγκαταλείψεις την προσπάθεια αφού εσύ έκανες ό,τι μπορούσες.

Καταλαβαίνεις τη διαφορά του χομπίστα από εκείνη του "απλά γράφω για να γράψω";

Μια απλή έκθεση είναι σαν μια πρώτη γνωριμία και τίποτε παραπάνω. Και πάλι καλά που έγινε στους καιρούς που ζούμε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508