Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Reaction score
84
Ένας αρχάριος και άπειρος, κατά δική του δήλωση:

Και ένας πολύ έμπειρος και γνώστης, κατά δική μου εκτίμηση:

Μάλλον πρέπει να βρεθούν οι δυό τους και να ακούσουν μαζί μουζικές. ;) Δύσκολο, γιατί μένουν σε διαφορετικές πόλεις.
Πωπω τώρα είδα την ομοιότητα των απαντήσεων. Και όχι, δεν έκανα copy paste

Reaction score
84
Το αντίθετο θα έλεγα (από κουφός). Ο miles είναι πολύ αξιόπιστος κριτής.
Ευχαριστώ πολύ!
Για τους εκτός Αθηνών πολύ ωραία ευκαιρία η έκθεση για να αποκομίσεις ψήγματα, έστω, ακουσμάτων

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Μου λύνει κάποιος αυτήν την απορία... γιατί απουσιάζουν από τον γράφοντα κάποιοι αντιπρόσωποι...:rolleyes: Δηλαδή του φάνηκαν αδιάφορα κάποια συστήματα που ήταν στημένα...? :cautious:
Έχω την εντύπωση ότι ανεβαίνει ότι έχει έτοιμο... και ότι ανανεώνεται η λίστα...
Σε αναμονή λοιπόν...:cool:
Τέλος αναμονής...
http://parttimeaudiophile.com/2013/10/18/athens-2013-the-athenian-perspective-or-thoughts-on-a-show/
People say that the auditory memory only lasts a few seconds but I disagree.The emotion that a well set up system playing beautiful music can create,lasts an eternity.With this in mind,I would like to share my final thoughts on the event.
First things first, the bigger and more expensive systems sounded better...
...And I don’t want to get interpreted in the wrong way, as at a certain price range there is no best or worst system...
Μας ωθεί να υποθέσουμε ότι τα παραλειφθέντα συστήματα δεν τον συγκίνησαν αρκετά,ούτως ώστε να του εντυπώνονταν στη μνήμη.Κι εφόσον δεν επιθυμεί να παρερμηνευθούν οι περαιτέρω αφορισμοί του γιά την απόδοση συναρτήσει κοστολόγησης,μετά την αστελεγχή κεφαλή το...στελε-χώσιμο επαφίεται στην κρίση των υπολοίπων επισκεπτών.
Το αντίθετο θα έλεγα (από κουφός). Ο miles είναι πολύ αξιόπιστος κριτής.
Προκύπτει συνειρμικά η ιδέα ότι και ο Giacomo Casanova άξιζε να θεωρηθεί πολύ αξιόπιστος κριτής...γυναικών.;)

Last edited:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Τέλος αναμονής...
http://parttimeaudiophile.com/2013/10/18/athens-2013-the-athenian-perspective-or-thoughts-on-a-show/

Μας ωθεί να υποθέσουμε ότι τα παραλειφθέντα συστήματα δεν τον συγκίνησαν αρκετά,ούτως ώστε να του εντυπώνονταν στη μνήμη.Κι εφόσον δεν επιθυμεί να παρερμηνευθούν οι περαιτέρω αφορισμοί του γιά την απόδοση συναρτήσει κοστολόγησης,μετά την αστελεγχή κεφαλή το...στελε-χώσιμο επαφίεται στην κρίση των υπολοίπων επισκεπτών.
...
Εντάξει, στην επομένη παράγραφο το "μαζεύει" κάπως. Πάντως, ένας άνθρωπος που γράφει για "...better interaction with the room’s acoustic properties...", αναφερόμενος σε ορθογωνίως παραλληλεπίπεδα δωμάτια, των οποίων οι δύο διαστάσεις εκ των τριών διαφέρουν ολίγον, δεν θα μπορούσε παρά να είναι habitué του συγκεκριμένου φόρουμ και μόνον...

Έχει όμως ένα μεγάλο δίκιο! High price tags are the BEST interaction with rooms' acoustic properties.

Κι εσείς τα βάζετε με τον Χατζηστάμου που χρεώνει τα Grimm μόνο 18 χιλιάρικα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.869
Κι εσείς τα βάζετε με τον Χατζηστάμου που χρεώνει τα Grimm μόνο 18 χιλιάρικα...
Βρε τι φταιει ο Χατζησταμ;

Με τα σαμπ (απαραιτητα) παει 23 το μαλλι;

Ωραια. Ας σηκωσουν χερι οσοι αναμεσα μας εχουν σκασει 23 χιλιαρικα (και πανω) για ηχεια-ενισχυτικα-ντακ (συνολικη αξια).

Παρακαλω....

Θελω να δω ποσοι ειναι.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.512
Που να δώσει κανείς όλη όλη την "προικα" του για να πάρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα; Καινούργιο κιόλας; Απαπα! Πρέπει να ειναι σκοτωμένο, demo, δεύτερο χέρι ή ...με τραμπα, ο ακρογωνιαίος λίθος του hobby! Να αισθανθεί ο νέος ιδιοκτήτης ότι πήρε ¨μηχαναρες¨ για τα λεφτά του, να εντυπωσιάσει φιλους/αντίζηλους. Να ξέρει ότι κάνει καλή επένδυση που θα τον κάνει να αισθάνεται περήφανος και ...διαχρονικός. Ειναι πολλά τα ...κριτήρια Άρη στο υπέροχο αυτό hobby μας, hobby για μικρά παιδιά.

Reaction score
2.566
...Να αισθανθεί ο νέος ιδιοκτήτης ότι πήρε ¨μηχαναρες¨ για τα λεφτά του, να εντυπωσιάσει φιλους/αντίζηλους.
Εγώ πάντως να σου πω την αλήθεια, αν υπήρχε ένα σύστημα με 2 μουράτα μονομπλοκ μούρλια, ηχειάρες επιβλητικές, γαμάτες, designάτες, και μηχανάρες, προ,ντακ κλπ με βάρος, design και προσοψάρες σε ένα καυλο-ρακ ΚΑΙ έπαιζε το σύστημα αυτό όπως τα Grimm και στο ίδιο κόστος, ε, αυτό θα έπαιρνα μην λέμε και ότι θέλουμε...Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει...

Αλλιώς, το marketing των εταιρειών έχει καταλάβει μια χαρά τί ζητάει αισθητικά ο καταναλωτής...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Τα 23 χιλιάρικα είναι ηττοπαθής στάση. Ο πύχης είναι πού χαμηλά! Με 69800 - χωρίς τα καλώδια - το συζητάμε! Τέλος πάντων, ας βάλω κάτι με αμιγώς λαμπάτες χροιές, να κάνουμε ένα διαλειμματάκι...

Reaction score
3.967
Εγώ πάντως να σου πω την αλήθεια, αν υπήρχε ένα σύστημα με 2 μουράτα μονομπλοκ μούρλια, ηχειάρες επιβλητικές, γαμάτες, designάτες, και μηχανάρες, προ,ντακ κλπ με βάρος, design και προσοψάρες σε ένα καυλο-ρακ ΚΑΙ έπαιζε το σύστημα αυτό όπως τα Grimm και στο ίδιο κόστος, ε, αυτό θα έπαιρνα μην λέμε και ότι θέλουμε...Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει...

Αλλιώς, το marketing των εταιρειών έχει καταλάβει μια χαρά τί ζητάει αισθητικά ο καταναλωτής...
Tελικώς φιλαράκο μήπως είσαι και συ του "ψηφιακού" και εντέχνως διασπείρεις δαιμόνια?
Για σε περικαλώ...επίσης το Grimm DEN επαιζε, εκτος και αν....λές??

Reaction score
8.905
Βρε τι φταιει ο Χατζησταμ;
Με τα σαμπ (απαραιτητα) παει 23 το μαλλι;
Ωραια. Ας σηκωσουν χερι οσοι αναμεσα μας εχουν σκασει 23 χιλιαρικα (και πανω) για ηχεια-ενισχυτικα-ντακ (συνολικη αξια).
Παρακαλω....
Θελω να δω ποσοι ειναι.
Εδώ μέσα με αυτά που γράφατε και συστήνεται (και καλά κάνατε) περιμένεις να βρεις σηκωμένα χέρια σε συστήματα (ηχεία- ενισχυτές - ντάκ) άνω των 25.000 ευρώ! Στην μια παλάμη μετριούνται...:prankster:

gonis

Luger
Reaction score
12.432
Δεν υπαρχει marketing στις "hi end'' βιοτεχνιες,στις μεγαλυτερες ισως αλλα δεν κανουν (τα τμηματα marketing) καλα τη δουλεια τους γιατι αν την εκαναν θα εκαναν business plan με στοχο την αυξηση της ''πιτας'' προσδοκωντας τζιρους απο περισσοτερους καταναλωτες και οχι ανακυκλωνοντας τους ιδιους και τους ιδιους με αυξηση στις τιμες τους.
Στην προσελκυση νεων ''πελατων'' η στρατηγικη τους βρισκεται στην εποχη του χαλκου ...
Εκτος αν στοχευουν μονο στις αναδυομενες αγορες της Ασιας και της Ρωσιας οποτε ακυρος ο συλλογισμος μου.

Reaction score
752
Tελικώς φιλαράκο μήπως είσαι και συ του "ψηφιακού" και εντέχνως διασπείρεις δαιμόνια?
Για σε περικαλώ...επίσης το Grimm DEN επαιζε, εκτος και αν....λές??
Θα κανεις αυτο που κανω κι εγω :

Θα λες 100 φορες καθε βραδυ πριν πεσεις για υπνο:

Μου αρεσουν τα Grimm
Μου αρεσουν τα Grimm
Μου αρεσουν τα Grimm
Μου αρεσουν τα Grimm
Μου αρεσουν τα Grimm
Μου αρεσουν τα Grimm
Μου αρεσουν τα Grimm
Μου αρεσουν τα Grimm
Μου αρεσουν τα Grimm
.....................................
.....................................

Άκου να μη του αρέσουν τα grimm. :smg:

D

Deleted member 8307

Guest
...Εκτος αν στοχευουν μονο στις αναδυομενες αγορες της Ασιας και της Ρωσιας οποτε ακυρος ο συλλογισμος μου.
+++
... Ν. Κορέα, Κίνα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef