Technics SL-1200 CLUB

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Eκτος των ΑΤ που λεει ο Βασιλης δες και τα OYAIDE PCOCC-A και Jelco.
Βεβαια αγοραζοντας ετοιμα το κοστος σου ειναι πολυ ψηλοτερο παρα αν τα εφτιαχνες μονος σου η με την βοηθεια καποιου φιλου.
Εχω και τα ΑΤ,οyaide,cardas και αρκετα αλλα,και θα ελεγα οτι αξιζει τον κοπο να φτιαξεις τα δικα σου με καλα υλικα.

Reaction score
169
Όταν ανακαλωδίωσα το βραχίωνά μου τού βαλα τα ασημένια της cardas με το αντίστοιχο litz 4x33awg. ΜΕΓΑΛΗ διαφορά...

Reaction score
5.866
Δυστηχως δεν εχω χρονο και ορεξη να τα φτιαξω εγω.
Ετσι και αλλιως σιγα την διαφορα που θα βρω στο συστημα μου με την ταπεινη ΑΤ95Ε.Απλα ειδα οτι εχουν οξειδοθει και ειπα να τα αλλαξω.
Ευχαριστω παντως για τις προτασεις σας ολους!!:hi:

Reaction score
8.905
Μάλλον οι αλλαγές της ανακαλωδίωσης στον Technics προήλθαν (ενίσχυσαν) από τις αδυναμίες της κεφαλής, φίλος έβαλε τα ασημοκαλώδια της cardas και χειροτέρεψε (σκλήρυνε) ο ήχος του!

Reaction score
169
Σε ποιά ασημοκαλώδια αναφέρεσαι?

Σε μένα μόνο τα tags ήταν ασημένια. Καλώδιο το απλό θωρακισμένο χάλκινο litz τους

Reaction score
8.905
Μου είπε ότι έβαλε για ανακαλωδίωση το 4x33awg και από το ίδιο έφτιαξε τα καλώδια του headshell, μάλλον το σετ που αγόρασε από εβαυ είχε στο “πακέτο” και τα ασημένια κλίπς!

Reaction score
1.685
Όταν ανακαλωδίωσα το βραχίωνά μου τού βαλα τα ασημένια της cardas με το αντίστοιχο litz 4x33awg. ΜΕΓΑΛΗ διαφορά...
Δημητρη δεν ειναι ασημενια τα Cardas... ειναι ελαφρως επαργυρο.

Reaction score
1.815
Θα χρειαστει να αλλαξω τα καλωδιακια συνδεσης κεφαλης με headshell.
Προτασεις για κατι καλο και προσιτο?
Ο Σταματης (delamostre) ειχε προτεινει καποια αλλα δεν θυμαμαι.
Ηitachi ήταν αλλά δεν υπάρχουν...
Και τα μαμίσια Hitachi είναι αλλά πιο λεπτά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.777
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili