Technics SL-1200 CLUB

Reaction score
169
Με λίγη προσοχή να μη κινήσεις την κεφαλή ανάποδα πάνω στο χαρτί (που πρέπει να τό χεις έτσι κι αλλιώς στο νού σου) δεν θα έχεις πρόβλημα. Κόψε την τρύπα με ένα exacto και είσαι jet

Reaction score
169
Παράδειγμα ήταν. Και με απλό κοπίδι το κόβεις αν είναι σε καλή κατάσταση η λεπίδα.

Reaction score
30.455
Έχει δοκιμάσει κανείς αντί για πλαστικοποίηση του προτρακτορ ,να τον τυπώσει σε Α4 φωτογραφικό χαρτί για εκτυπωτές?

Reaction score
169
Εγώ το τύπωσα σε διαφάνειες παρουσιάσεων... Κατάλοιπα μιας άλλης εποχής....

Δεν έχει και πολύ σημασία το που θα το τυπώσεις, αρκεί να μην είναι φτηνιάρικο χαρτί που ρουφάει το μελάνι και μουσκεύει... με την πλαστικοποίηση μη τρελαίνεσαι, έτσι κι αλλιώς μπορείς πανεύκολα να τυπώσεις καινούριο.

Το σημαντικό είναι να τυπώσεις 100% και όχι με κάποιο αυτοματισμό που αλλάζει τη διάσταση. Επιβεβαίωσε τις διαστάσεις αφού το τυπώσεις.

Reaction score
8.905
Μπορείς να τον τυπώσεις παντού, αρκεί να ακινητοποιήσεις τη οποια (μπρος – πίσω) κίνηση του χαρτιού & πλατό, με χαρτοταινία! Ακόμα και στην “μαλακή” πλαστικοποίηση μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα...

Reaction score
5.876
Εγώ το τύπωσα σε διαφάνειες παρουσιάσεων... Κατάλοιπα μιας άλλης εποχής....

Δεν έχει και πολύ σημασία το που θα το τυπώσεις, αρκεί να μην είναι φτηνιάρικο χαρτί που ρουφάει το μελάνι και μουσκεύει... με την πλαστικοποίηση μη τρελαίνεσαι, έτσι κι αλλιώς μπορείς πανεύκολα να τυπώσεις καινούριο.

Το σημαντικό είναι να τυπώσεις 100% και όχι με κάποιο αυτοματισμό που αλλάζει τη διάσταση. Επιβεβαίωσε τις διαστάσεις αφού το τυπώσεις.

Στην επιλογη ΝΟΝΕ το τυπωσα.

Reaction score
5.876
Νεοτερα.....
Τυπωσα τον κατα Stevenson,το αλφαδιασα,και αφου εβαλα χαρτοταινια στο πλατο να μην γυρναει,με ενα φακο δοκιμασα να δω που παταει η ακιδα της κεφαλης,οπου την ειχα τοποθετησει με το εργαλειακι της technics.

Mε μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι ηταν τοποθετημενη σωστα,και δεν χρειαζοταν να κανω καμμια επεμβαση.
Δεν ειναι περιεργο αυτο? Η ακιδα παταγε κανονικα σε ολη την διαδρομη της διαγραμισης σωστα.:o
Αυριο το πρωι που θα εχω περισσοτερο φωτισμο στον χωρο,θα ξαναελενξω ξανα.

Reaction score
25
Καλημέρα, καλή Κυριακή,
Συγνώμη για το εκτός θέματος,
Στο πικάπ Stanton T-60, ο βραχίονας, τι γεωμετρίας είναι;
Πως ρυθμίζεται η κεφαλή;
Κατά Baerwald, κατά Stevenson, ή κατά κάποιου άλλου;
Ευχαριστώ

Reaction score
8.905
Καλημέρα, καλή Κυριακή,
Συγνώμη για το εκτός θέματος,
Στο πικάπ Stanton T-60, ο βραχίονας, τι γεωμετρίας είναι;
Πως ρυθμίζεται η κεφαλή;
Κατά Baerwald, κατά Stevenson, ή κατά κάποιου άλλου;
Ευχαριστώ
Ελα ντέ, "νεας γενιάς" και ρυθμίζεται κατα Stanton T-60 και μάλλον με σφαιρική βελόνα μόνα! :rolleyes:

Reaction score
25
Ελα ντέ, "νεας γενιάς" και ρυθμίζεται κατα Stanton T-60 και μάλλον με σφαιρική βελόνα μόνα! :rolleyes:
...όχι τίποτα άλλο, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
Ειλικρινά δεν πίστευα στα ματια μου όταν το είδα σε φωτογραφία που το πρότειναν εδώ στη γειτονιά για κάποιον μουσικόφιλο που ήθελε κάτι οικονομικό. Νόμιζα οτι ηταν φωτογραφία πειραγμένη στο Photoshop!!!
Μάλιστα όταν με χιούμορ αναφέρθηκα σε αυτό (στο αντικείμενο, όχι σε πρόσωπο), έως και πειράχτηκαν...!!!
Τελικά το "λάθος" όταν είναι φθηνό, τύφλα να 'χει το σωστό!
...ακόμα και στους μουσικόφιλους!

Last edited:

ryk

Reaction score
925
Εκτυπωσα τον Stevenson.
Σκεφτηκα να κανω πλαστικοποιηση και μετα σιγα-σιγα με διαφορετικου μεγεθους τρυπανακια να κανω την τρυπα.
Θα ειναι καλυτερα η να προσπαθησω ετσι?
Αν και καθυστερημένα μπορείς να συγκρίνεις τις διαφορές του κάθε protractor εδώ:
http://www.vinylengine.com/tonearm_alignment_calculator_pro.php?arm1=Arm 1&l1=el&a1lv=230&a1=cu&oh1v=15&oa1v=22&arm2=Lofgren A&l2=el&a2lv=230&a2=la&oh2v=&oa2v=&arm3=Lofgren B&l3=el&a3lv=230&a3=lb&oh3v=&oa3v=&arm4=Stevenson&l4=el&a4lv=230&a4=st&oh4v=&oa4v=&og=jis&ogv=&ig=din&igv=&cal=y&submit=calculate
Σαν arm1 έχω βάλει το εργαλειάκι της technics.
Μετά παίζεις με το μέγεθος του δίσκου.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo