stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.425
Σκεφτεται να βαλει καλωδιο ρευματος στον...προβολεα!Τώρα που το σκέφτομαι, εσυ τι δουλειά έχεις εδώ μέσα... βουρ στην κατηγορία σου!![]()
Σκεφτεται να βαλει καλωδιο ρευματος στον...προβολεα!Τώρα που το σκέφτομαι, εσυ τι δουλειά έχεις εδώ μέσα... βουρ στην κατηγορία σου!![]()
Ψίτ,πανάκριβα είναι..Μη φανταστείτε ότι είναι μεγάλης αξίας (ως γνωστόν, δεν πληρώνω παπάτζες).
HDMI 1: Α κατασκευαστής x 1,5m: 27 ευρώ.
HDMI 2: B κατασκευαστής x 1,5m: 40 ευρώ.
Ο,ανεμελιάρης δεν ξέρω τι θα σου πεί.Η εικόνα που παίρνω από το καλώδιο Β είναι παρασάγκας καλύτερη (βάθος σκηνών, χρώμα, contrast, μαύρο και τόνοι του γκρι), σε σχέση με το καλώδιο Α.
Εδώ το βλέπεις δεν το ακούς!
Ανέμελε τι λες γι αυτό?![]()
Ρε Σταμάτη...Δεν τους είπες ότι πήρες τον καινούργιο προβολέα της LG που δουλεύει με μπαταρίες ΑΑΑ?Σταματη αλλαξε και το καλωδιο ρευματος και θα νομιζεις οτι αλλαξες προβολεα ..........
Δεν απαντώ στον εαυτό μου από ψώνιο,λέμε τώρα,αλλά για να βάλω την ωραία ανάλυση του Μανώλη για το φαινόμενο Cliff,δλδ το σημείο κορεσμού.Ψίτ,πανάκριβα είναι..
Ο,ανεμελιάρης δεν ξέρω τι θα σου πεί.
Αν όντως υπάρχουν αυτές οι διαφορές,τότε το Α είναι κακώς κατασκευασμένο και φτάνει στο σημείο κορεσμού του ακόμα και στο 1,5 μέτρο.
Πέτα το χθές..
Έχει επενδύσει ο "παίχτης" 4-5 χιλιάρικα για να βλέπει τις ταινιάρες του. Και το ερώτημα είναι. Να δώσει 30 ευρά για το HDMI 1 ή να ξοδευτεί και να δώσει ακόμα 15 ευρά για το HDMI 2;... Η εικόνα που παίρνω από το καλώδιο Β είναι παρασάγκας καλύτερη (βάθος σκηνών, χρώμα, contrast, μαύρο και τόνοι του γκρι), σε σχέση με το καλώδιο Α.
Εδώ το βλέπεις δεν το ακούς!
Ανέμελε τι λες γι αυτό?
Δηλαδή τι υπονοείς μεσιέ; Ότι αυτός που έδωκε μια χιλιαρικούμπα - και τον ανήφορο - για το καλώδιο ρεύματος είναι πελάτης του παπατζή;... ως γνωστόν, δεν πληρώνω παπάτζες ...
Όρμα Ανέμελε, δώσε πόνο...Δηλαδή τι υπονοείς μεσιέ; Ότι αυτός που έδωκε μια χιλιαρικούμπα - και τον ανήφορο - για το καλώδιο ρεύματος είναι πελάτης του παπατζή;![]()
Δηλαδή Χρήστο 1.00 € ?Κυριοι ειστε σε λαθος κατηγορια
Εδω ειναι κατηγορια χαιφιντελιτι και τα καλωδια που μιλαμε πρεπει να εχουν τουλαχιστον δυο μηδενικα στην τιμη τους για να συμμετεχουν στο ντιμπειτ.
Ελα ρε και το 2200 δυο έχει.Δηλαδή Χρήστο 1.00 ευρώ?![]()
ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ, δυστυχώς στις μέρες μας, είναι μια απο τις βασικές ιδιότητες της ανθρώπινης υπόστασης....Βέβαια συμφωνώ απόλυτα στο <<δεν πληρώνω για κάτι που δεν ακούω>>. Ποιο το νόημα να το κάνεις? Για να μπεις στο μάτι του γείτονα?...
Aπλά σου μεταφέρθηκαν .Είμαι τάφος στ' αλήθεια και δεν αποκαλύπτω συζητήσεις που μου έχουν μεταφερθεί, για το πως βλέπουν οι έμποροι το νταραβέρι με τα καλώδια ρεύματος. Ως επίσης και διάφορες ιστορίες με πελάτες τους.
Αν και δεν συμφωνω με ολα οσα γραφεις εχεις like για το μελανι που ξοδεψες.Κύριοι χαϊεντοτέτοιοι.....
![]()