Eλα να τσακωθούμε ντάρλινγκ....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Τώρα που το σκέφτομαι, εσυ τι δουλειά έχεις εδώ μέσα... βουρ στην κατηγορία σου!:gotcha:
Σκεφτεται να βαλει καλωδιο ρευματος στον...προβολεα!:o:D:p8-)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.667
Ναι, για να ανεβάσω το Contrast Ratio ακόμη 1.000:1 παραπάνω απ' αυτό που δίνει ο κατασκευαστής!:D

Reaction score
1.815
Για να επανέλθουμε στον ..."τσακωμό" (τα έχετε βάλει όλοι με τον anemelo ...καλά του κάνετε!):D
Τι γίνεται στην περίπτωση πχ των HDMI καλωδίων?

Έχω 2 διαφορετικές μάρκες - οι εικόνα που παίρνω είναι με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές υπέρ της μιας εκ των δυο.
Η τιμή του ενός είναι σχεδόν διπλάσια του άλλου.
Μη φανταστείτε ότι είναι μεγάλης αξίας (ως γνωστόν, δεν πληρώνω παπάτζες).

HDMI 1: Α κατασκευαστής x 1,5m: 27 ευρώ.
HDMI 2: B κατασκευαστής x 1,5m: 40 ευρώ.

Η εικόνα που παίρνω από το καλώδιο Β είναι παρασάγκας καλύτερη (βάθος σκηνών, χρώμα, contrast, μαύρο και τόνοι του γκρι), σε σχέση με το καλώδιο Α.

Εδώ το βλέπεις δεν το ακούς!
Ανέμελε τι λες γι αυτό? :prankster:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.667
Πότε πήγες τελευταία φορά σε οφθαλμίατρο Σταμάτη; :D

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Να πας σε οφθαλμίατρο ρε Στάμουρα.:D

Δεν βλέπεις οτι ο ανεμέλ , μιλάει για καλώδια ρεύματος και βλέπεις διαφορές στο χαντιμιάι?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Σταματη αλλαξε και το καλωδιο ρευματος και θα νομιζεις οτι αλλαξες προβολεα ..........

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.667
Μα δεν έχει βιντεοπροβολέα, στην τηλεόραση - νομίζει ότι - είδε όλες αυτές τις διαφορές! :headbang::D

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Μη φανταστείτε ότι είναι μεγάλης αξίας (ως γνωστόν, δεν πληρώνω παπάτζες).

HDMI 1: Α κατασκευαστής x 1,5m: 27 ευρώ.
HDMI 2: B κατασκευαστής x 1,5m: 40 ευρώ.
Ψίτ,πανάκριβα είναι..
Η εικόνα που παίρνω από το καλώδιο Β είναι παρασάγκας καλύτερη (βάθος σκηνών, χρώμα, contrast, μαύρο και τόνοι του γκρι), σε σχέση με το καλώδιο Α.

Ανέμελε τι λες γι αυτό? :prankster:
Ο,ανεμελιάρης δεν ξέρω τι θα σου πεί.
Αν όντως υπάρχουν αυτές οι διαφορές,τότε το Α είναι κακώς κατασκευασμένο και φτάνει στο σημείο κορεσμού του ακόμα και στο 1,5 μέτρο.
Πέτα το χθές..

Reaction score
1.659
Σταματη αλλαξε και το καλωδιο ρευματος και θα νομιζεις οτι αλλαξες προβολεα ..........
Ρε Σταμάτη...Δεν τους είπες ότι πήρες τον καινούργιο προβολέα της LG που δουλεύει με μπαταρίες ΑΑΑ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Ψίτ,πανάκριβα είναι..

Ο,ανεμελιάρης δεν ξέρω τι θα σου πεί.
Αν όντως υπάρχουν αυτές οι διαφορές,τότε το Α είναι κακώς κατασκευασμένο και φτάνει στο σημείο κορεσμού του ακόμα και στο 1,5 μέτρο.
Πέτα το χθές..
Δεν απαντώ στον εαυτό μου από ψώνιο,λέμε τώρα,αλλά για να βάλω την ωραία ανάλυση του Μανώλη για το φαινόμενο Cliff,δλδ το σημείο κορεσμού.

Reaction score
1.844
... Η εικόνα που παίρνω από το καλώδιο Β είναι παρασάγκας καλύτερη (βάθος σκηνών, χρώμα, contrast, μαύρο και τόνοι του γκρι), σε σχέση με το καλώδιο Α.

Ανέμελε τι λες γι αυτό?
Έχει επενδύσει ο "παίχτης" 4-5 χιλιάρικα για να βλέπει τις ταινιάρες του. Και το ερώτημα είναι. Να δώσει 30 ευρά για το HDMI 1 ή να ξοδευτεί και να δώσει ακόμα 15 ευρά για το HDMI 2;

Η απάντηση έρχεται μόνη της, το νου σας στο κουδούνι. Χαμηλώστε λίγο τον ήχο να το ακούσετε.

Και τώρα αυτό:
... ως γνωστόν, δεν πληρώνω παπάτζες ...
Δηλαδή τι υπονοείς μεσιέ; Ότι αυτός που έδωκε μια χιλιαρικούμπα - και τον ανήφορο - για το καλώδιο ρεύματος είναι πελάτης του παπατζή; :devilish:

Reaction score
8.905
Δηλαδή τι υπονοείς μεσιέ; Ότι αυτός που έδωκε μια χιλιαρικούμπα - και τον ανήφορο - για το καλώδιο ρεύματος είναι πελάτης του παπατζή; :devilish:
Όρμα Ανέμελε, δώσε πόνο... :prankster:

gonis

Luger
Reaction score
12.454
Κυριοι ειστε σε λαθος κατηγορια
Εδω ειναι κατηγορια χαιφιντελιτι και τα καλωδια που μιλαμε πρεπει να εχουν τουλαχιστον δυο μηδενικα στην τιμη τους για να συμμετεχουν στο ντιμπειτ.

Reaction score
8.905
Κυριοι ειστε σε λαθος κατηγορια
Εδω ειναι κατηγορια χαιφιντελιτι και τα καλωδια που μιλαμε πρεπει να εχουν τουλαχιστον δυο μηδενικα στην τιμη τους για να συμμετεχουν στο ντιμπειτ.
Δηλαδή Χρήστο 1.00 € ? :prankster: :gotcha:

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
...Βέβαια συμφωνώ απόλυτα στο <<δεν πληρώνω για κάτι που δεν ακούω>>. Ποιο το νόημα να το κάνεις? Για να μπεις στο μάτι του γείτονα?...
ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ, δυστυχώς στις μέρες μας, είναι μια απο τις βασικές ιδιότητες της ανθρώπινης υπόστασης.

Reaction score
1.844
Κύριοι χαϊεντοτέτοιοι.

Αν κάμετε ταμείο η ολοφάνερη διαπίστωση είναι πως είστε μέσα. Γένηκε μια μακρά συζήτηση και εσείς αποκομίσατε το απόλυτο μηδέν. Δεν γίνατε σε τίποτε σοφότεροι αγαπητοί. Και ο λόγος, ότι η γνώση θέλει ταπεινότητα για να καταδεχτεί να σου κάτσει. Όχι έπαρση.

Όταν χρόνια τώρα σου λέει ο πανέμπειρος "κουτόφραγκος" ότι ο μόνος τρόπος για να πλησιάσεις την αλήθεια είναι να μην ξέρεις τι "παίζει", ο άνθρωπος ξέρει τι λέει. Το έχει μελετήσει, το έχει δοκιμάσει στην πράξη. Εσύ χαϊεντά μου όχι! Όταν εσύ, που είσαι συγκριτικά μειράκιο του χαϊεντισμού μπροστά του, τον ακυρώνεις χωρίς αιδώ, είναι σίγουρο ότι δεν πας παρακάτω στη γνώση. ;)

Δηλαδή στην πράξη, θα χρυσοπληρώνεις μια ζωή τον κομπογιαννίτη καλωδιά ρεύματος που σε γλεντάει.

Είμαι τάφος στ' αλήθεια και δεν αποκαλύπτω συζητήσεις που μου έχουν μεταφερθεί, για το πως βλέπουν οι έμποροι το νταραβέρι με τα καλώδια ρεύματος. Ως επίσης και διάφορες ιστορίες με πελάτες τους. Γιατί πρέπει μετά να πω και ποιοι μου τα είπαν, αφού δεν ήταν από ένα πρόσωπο, πράγμα το οποίο αποκλείεται να συμβεί. Προσπάθησα όμως να δείξω με όλες μου τις δυνάμεις την αλήθεια. Μάλλον το ιντερνέ δεν αρκεί.

Κάντε λοιπόν τη γ@μημένη τυφλή δοκιμασία αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια. Δεν πρόκειται μετά να υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία.

Είμαι τόσο σίγουρος, που αν καταλάβετε διαφορές στα ρευματοκαλώδια, για ένα μήνα θα κυκλοφορώ έτσι:

Αν όμως οι πεποιθήσεις σας αποδειχθούν φρούδες - ή φλούδες - για ένα μήνα θα με ταΐζετε και θα με ποτίζετε στα σπίτια σας εκ περιτροπής.

Άιντε για πάμε.

Υ.Γ. Δέχομαι επίσης προτάσεις συνεργασίας αντικαλωδιάδων. Μετά - αφού σίγουρα θα κερδίσουμε - θα μπορούμε να λέμε.

- Μαζί τα φάγαμε!

:roflmao:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Είμαι τάφος στ' αλήθεια και δεν αποκαλύπτω συζητήσεις που μου έχουν μεταφερθεί, για το πως βλέπουν οι έμποροι το νταραβέρι με τα καλώδια ρεύματος. Ως επίσης και διάφορες ιστορίες με πελάτες τους.
Aπλά σου μεταφέρθηκαν .
Οκ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης