AriPetro
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.716
Δεν ειναι μονο αυτο το μελος, εχω δει και αλλους.Μερικοί δεν εννοούν να καταλάβουν....![]()
Ας μην τους βγαζουμε στη σεντρα ομως, απλα δεν θα συμπεριληφθουν στην τελικη λιστα.
Δεν ειναι μονο αυτο το μελος, εχω δει και αλλους.Μερικοί δεν εννοούν να καταλάβουν....![]()
Για μένα να μείνει σαν επιβράβευση του ήθους του,βέβαια τον πρώτο λόγο τον έχουν τ'άλλα παιδιά.Για μένα δεν μετράνε τα 50 μηνύματα,(άλλωστε έχεις γραφτεί από τον Αύγουστο) αλλά η ανθρωπιά της απάντησής σου. Αν συμφωνεί ο Άρης και τα υπόλοιπα παιδιά, επειδή είσαι άνεργος θα ήθελα να μείνεις.
Οχι να βγούνε,αφού δεν έχουν ουτε αξιοπρέπεια ούτε μυαλό .Δεν ειναι μονο αυτο το μελος, εχω δει και αλλους.
Ας μην τους βγαζουμε στη σεντρα ομως, απλα δεν θα συμπεριληφθουν στην τελικη λιστα.
Σας ευχαριστουμεΝα προσφερω και εγω μια optical belkin 1m & subwoofer cable belkin 4 m καινουργια στα κουτια τους.
Να προσθεσω και μια τσαντα φωτογραφικης μηχανης Nikon.Να προσφερω και εγω μια optical belkin 1m & subwoofer cable belkin 4 m καινουργια στα κουτια τους.
?????Να προσθεσω και μια τσαντα φωτογραφικης μηχανης Nikon.
Τσαντα μεταφορας φωτογραφικης μηχανης dslr?????
Σ ευχαριστω leo αλλα αφου εγω θα εχω παλι συστημα σε λιγο καιρο δεν χρειαζεται να συμμετεχω! Καποιος αλλος δεν εχει καθολου... Και επειδη εχω μεινει καιρο χωρις συστημα ξερω πως ειναι... Οποτε Αρη ακυρωσε την συμμετοχη μου απο την κληρωση! Φιλικα ΣταυροςΓια μένα να μείνει σαν επιβράβευση του ήθους του,βέβαια τον πρώτο λόγο τον έχουν τ'άλλα παιδιά.
Σωστό πιστεύω. Έχουν μαζευτεί μπόλικα πράγματα για να τα κερδίσει μόνο ένας..Ρε παιδιά... να πώ κάτι που σκέφτομαι μέρες?
Γιατί να γίνει 1 μέλος "πλούσιος" με ΟΛΑ τα παραπάνω και δεν "σπάμε" τα δώρα σε ομάδες (πχ WD 1st Gen + οπτική belkin και Nikon τσάντα) ώστε να δώθεί χαρά σε περισσότερα μέλη?
Μου κακοφαίνεται κάπως το "όλα αυτά, ένας"...
Συγνώμη για την παρέμβαση... no offense ρε αντράκια![]()
Ρε φιλε εχεις πολυ δικιο.Ρε παιδιά... να πώ κάτι που σκέφτομαι μέρες?
Γιατί να γίνει 1 μέλος "πλούσιος" με ΟΛΑ τα παραπάνω και δεν "σπάμε" τα δώρα σε ομάδες (πχ WD 1st Gen + οπτική belkin και Nikon τσάντα) ώστε να δώθεί χαρά σε περισσότερα μέλη?
Μου κακοφαίνεται κάπως το "όλα αυτά, ένας"...
Συγνώμη για την παρέμβαση... no offense ρε αντράκια![]()