Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
1.815
Πανέμορφο και καλό-παιχτο να ΄ναί . Για εμάς τους φτωχούς που δέν μπορούμε να έχουμε ξεχωριστό χώρο και δέν μπορούμε να κολήσουμε στους τοίχους μπασοπαγήδες και ηχοαποροφητικά (γιατί θα ψάχνουμε κρεβάτι να κοιμηθούμε λόγο έξωσης .!!!)
τι μπορούμε να κάνουμε για να στήσουμε - βελτιώσουμε τον ήχο μάς.??
Εσυ παρε SANSUI!!!:lolsign:

Reaction score
8.905
...τι μπορούμε να κάνουμε για να στήσουμε - βελτιώσουμε τον ήχο μάς.??
Ακόμα και μια μικρή (και εικαστική) παρέμβαση,.. μόνο καλό θα σου αποφέρει, όταν ένας "υπέρ-τονισμός του χώρου" σου "τρώει τις πίσω συχνότητες" η το ανάποδο... αυτό δεν θα βελτιωθεί με ματζούνια κλπ.
Εσυ παρε SANSUI!!!:lolsign:
...κλαίω...:D :laugh: :roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
:D:D
δεν το πίασα το αστειάκι ....
Πραγματι ειναι αστειακι φιλε μου και ο ποιητης εννοει οτι με εναν Sansui δεν χρειαζεται τιποτα απο ολα αυτα γιατι απλα αυτες οι μηχανες τα παιζουν ολα τελεια και χωρις πρεμβασεις στον χωρο!!
Ετσι φυσικα νομιζουν μερικοι ετσι????
Ειναι φιλοι μας ομως και τους αγαπαμε.....και εμεις .....και ο γιατρος τους βεβαια!!!!!

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Βασιλη...........
:biggrin::superman::superman:
Βλάση, σε αυτή την φάση, δεν νομίζω οτι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο cross.
Θα δοκιμάσουμε πρωτα κάποια πράγματα που ευελπιστώ πως θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το ήχο και μετά βλέπουμε.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Πανέμορφο και καλό-παιχτο να ΄ναί . Για εμάς τους φτωχούς που δέν μπορούμε να έχουμε ξεχωριστό χώρο και δέν μπορούμε να κολήσουμε στους τοίχους μπασοπαγήδες και ηχοαποροφητικά (γιατί θα ψάχνουμε κρεβάτι να κοιμηθούμε λόγο έξωσης .!!!)
τι μπορούμε να κάνουμε για να στήσουμε - βελτιώσουμε τον ήχο μάς.??
Μην απελπίζεσαι και εγω στην ιδια είμαι, υπάρχουν κάποια πράγματά που μπορει να γίνουν αρκει να υπάρχει διάθεση και μια μικρή ανοχή απο το έτερον ήμισυ.

Γενική ερώτηση, γενική απάντηση.

Reaction score
1.815
δεν το πίασα το αστειάκι ....
Σαφέστατα δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανένα.
Στο AVSite είμαστε όλοι μια όμορφη παρέα και πολλές φορές πειραζόμαστε και αστειευόμαστε μεταξύ μας.:drinks:
Αυτό κάνει και τη μεγαλύτερη διαφορά από άλλα site του χώρου... :D

Αν θες τι γνώμη μου πάντως θα έλεγα να κάνεις το οτιδήποτε για να απολαμβάνεις τη μουσική!
Τα μηχανήματα και η ενσωμάτωσή τους στο χώρο είναι υπηρέτες μας, όχι εμείς οι σκλάβοι τους.
Πολύ απλά γιατί:

"Μόλις η κοπέλα σου σταθεί αυθόρμητα δίπλα στο ραδιόφωνο του παππού και την "καταβρεί" με την κομματάρα που θα παίζει, μάλλον δε θα σε ενδιαφέρει το φιδοκαλώδιο από ίνες ...σκουλτζινίου που σέρνεται στο πάτωμα και μέχρι πριν τη δεις ήταν προέκταση του καβάλου του παντελονιού σου, αλλά η όμορφη παρουσία της μέσα από τη μελωδία!":p

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις my friend?:rolleyes:

Με λίγα λόγια ..."ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ!!":lolsign:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos