VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Προχωραμε .....
...στην πώληση του οικοπέδου....Προχωραμε .....
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία, το μόνο ότι περάσαμε καλά (ως συνήθως)... εάν θέλει ο φίλος Bhutia(s) μπορεί να πει μόνος του...!ΒΑσιλακη ασε τα οικοπεδα και πες μας τι ειπε ο Bhutia για το συστημα σου ..........
Φωτογραφιες βγαλατε?Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία, το μόνο ότι περάσαμε καλά (ως συνήθως)... εάν θέλει ο φίλος Bhutia(s) μπορεί να πει μόνος του...!![]()
![]()
Φωτο του Μη, μετα το μασκιν που του εκανα χαχαχ
Ντροπή μας.... "Αρχικέ υπαίτιε"...εγώ σκέψου ούτε που έχω ακούσει πώς παίζει το σύστημα εκεί μέσα...
ή πχ:Και μια επισήμανση... ότι εγώ (ηθελημένα) δεν κατέληξα στο προσωπικό γούστο... αλλά σε αυτό (με φροντίδα χώρου κλπ.) που μετράει σωστά... και την έχω "ψωνίσει" με το αποτέλεσμα...
ή για παράδειγμα όταν φτάνουμε να ξεπερνάμε τα όρια των επαναλλαμβανόμενων υπερβολών (ένεκα του υπερβολικού χαβαλέ προφανώς…):VasilisM. said:Το νέο Στούντιο Nea Smyrni Pro Audio Mastering έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
… και γνωρίζοντας τις απόψεις και των δυο σας για παράλληλη δουλειά μετρήσεων – ακουστικής αποτίμησης, σας «τσίγκλησα» για να επιβεβαιώσετε μια κι έξω αυτό που το έχετε πει πολλάκις, αλλά δεν έχει γίνει ίσως κατανοητό από κάποιους.Είναι νόμος... ότι μετράει (χώρος) καλά... παίζει και καλά!
και πάλι θα σου πω το ίδιο....
την έχω "ψωνίσει" με το αποτέλεσμα...
Καλά εσύ έφτασες σε σημείο να έχεις χάσει και το χιούμορ σου....Το νέο Στούντιο Nea Smyrni Pro Audio Mastering έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Είσαι θεός στο χαβαλέ!Καλά εσύ έφτασες σε σημείο να έχεις χάσει και το χιούμορ σου....
Ισχύει το ίδιο σε ότι κάνεις (πασχίζεις) να αποδείξεις με πίνακες και μετρήσεις στις τηλεοράσεις.... ότι η LG παίζει καλύτερα από Samsung / Sony!
Χαλάρωσε και έλα να το ακούσεις και μετά είσαι ελεύθερος να πεις την γνώμη σου....
Σίγουρο είναι ότι δεν θα παίζει σαν τα Onkyo....![]()
Τα λεει μαλιστα τοσο σοβαρα ο ατιμος , που μετα την επισκεψη του ,παρ'ολιγο να βγαλω το συστημα στο κλαρι!!Είσαι θεός στο χαβαλέ!![]()