Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
8.905
ΒΑσιλακη ασε τα οικοπεδα και πες μας τι ειπε ο Bhutia για το συστημα σου ..........
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία, το μόνο ότι περάσαμε καλά (ως συνήθως)... εάν θέλει ο φίλος Bhutia(s) μπορεί να πει μόνος του...! ;) :)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτή την διαδικασία, το μόνο ότι περάσαμε καλά (ως συνήθως)... εάν θέλει ο φίλος Bhutia(s) μπορεί να πει μόνος του...! ;) :)
Φωτογραφιες βγαλατε?

Reaction score
2.566
@ delamoste : Ο χώρος του Μ έχει πολύ καλά στοιχεία και προοπτικές, αυτό έχουμε πει...εγώ σκέψου ούτε που έχω ακούσει πώς παίζει το σύστημα εκεί μέσα...απλά έκανα εν τάχυ μια πολύ πρόχειρη αρχική μέτρηση για να δούμε τί παίζει και τα τυχόν προβλήματα...και κάπου εκεί βγήκαν τα πρώτα γνωστά θετικά συμπεράσματα...κατόπιν δεν είχα τον χρόνο να ξαναπάω...πήγε όμως ο Χάρης και με πρόσθετες μετρήσεις και μικροαλλαγές στη θέση των ηχείων βελτιώθηκαν τα πράγματα...κάτι απόλυτα λογικό, δεν σημαίνει ότι πριν δεν μέτραγε καλά ο χώρος... άλλο αυτό κι άλλο να βελτιώσεις τα πράγματα πάνω στην ήδη καλή βάση που σου προσφέρει ο χώρος.

Reaction score
8.905
...εγώ σκέψου ούτε που έχω ακούσει πώς παίζει το σύστημα εκεί μέσα...
Ντροπή μας.... "Αρχικέ υπαίτιε" :hi:η πόρτα μου είναι ακόμα ανοιχτή και σε περιμένω! Δεν σε ενοχλώ στα τηλέφωνα γιατί ξέρω ότι "έτρεχες"...:welcome: :drinks:

Reaction score
2.566
Kι ακόμα τρέχω Μπίλ και δεν έχω χρόνο για ακροάσεις...κάποια στιγμή όμως πρέπει να έρθω...

Reaction score
1.815
@zakman35 & ep4nder

Παιδιά να ξεκαθαρίσω το εξής:

Η ερώτησή μου δεν αφορά το αν ο χώρος που πήρατε μετρήσεις έχει πολύ καλά ή άριστα αποτελέσματα. Αυτό το έχετε παρουσιάσει σε αντίστοιχο θρεντ και αν μη τι άλλο, ως απλός αναγνώστης σύμφωνα με τα στοιχεία σας, εισπράττω πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Η σοβαρότητα δε που αντιμετωπίζετε και οι δυο σας το όλο project, είναι άξια συγχαρητηρίων.:thumbsup:

Επειδή διαβάζει πολύς κόσμος και ίσως έχει μπερδευτεί από απόψεις χρηστών συστημάτων ότι δηλαδή:

Και μια επισήμανση... ότι εγώ (ηθελημένα) δεν κατέληξα στο προσωπικό γούστο... αλλά σε αυτό (με φροντίδα χώρου κλπ.) που μετράει σωστά... και την έχω "ψωνίσει" με το αποτέλεσμα...
ή πχ:
VasilisM. said:
Το νέο Στούντιο Nea Smyrni Pro Audio Mastering έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
ή για παράδειγμα όταν φτάνουμε να ξεπερνάμε τα όρια των επαναλλαμβανόμενων υπερβολών (ένεκα του υπερβολικού χαβαλέ προφανώς…):

Είναι νόμος... ότι μετράει (χώρος) καλά... παίζει και καλά!

και πάλι θα σου πω το ίδιο....

την έχω "ψωνίσει" με το αποτέλεσμα...
… και γνωρίζοντας τις απόψεις και των δυο σας για παράλληλη δουλειά μετρήσεων – ακουστικής αποτίμησης, σας «τσίγκλησα» για να επιβεβαιώσετε μια κι έξω αυτό που το έχετε πει πολλάκις, αλλά δεν έχει γίνει ίσως κατανοητό από κάποιους.

Μέτρηση – διόρθωση χώρου και ακουστική εκτίμηση = Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα (τουλάχιστον στα όρια του εφικτού για ένα σύστημα – χώρο, που ενσωματώνεται στην καθημερινότητα).

Με λίγα λόγια, συμφωνώ απόλυτα ότι οι μετρήσεις ενός χώρου και η μετέπειτα διόρθωσή του, βοηθούν ως εργαλείο στην αλυσίδα αναπαραγωγής των συσκευών μας να μας δώσει ένα σωστό αποτέλεσμα, αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό που εισπράττουμε θα είναι το απόλυτο και εν κατακλείδι το αρεστό.

Δεν είναι δηλαδή πανάκια, ότι σε ένα φροντισμένο χώρο που «μετράει» σωστά, το σύστημα θα παίζει και καλά by default ή ότι θα μας είναι αρεστό…

Μουσική ροή, ομοιογένεια, αρμονία, feeling, είναι έννοιες που αναζητούμε παράλληλα με ένα σωστά μετρημένο χώρο και σας ευχαριστώ που το ξεκαθαρίσατε στις διευκρινιστικές απαντήσεις σας.:hi:

Reaction score
8.905
Το νέο Στούντιο Nea Smyrni Pro Audio Mastering έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Καλά εσύ έφτασες σε σημείο να έχεις χάσει και το χιούμορ σου....:laugh:
Ισχύει το ίδιο σε ότι κάνεις (πασχίζεις) να αποδείξεις με πίνακες και μετρήσεις στις τηλεοράσεις.... ότι η LG παίζει καλύτερα από Samsung / Sony! :roflmao:
Χαλάρωσε και έλα να το ακούσεις και μετά είσαι ελεύθερος να πεις την γνώμη σου....:rolleyes:
Σίγουρο είναι ότι δεν θα παίζει σαν τα Onkyo....:D

Reaction score
1.815
Καλά εσύ έφτασες σε σημείο να έχεις χάσει και το χιούμορ σου....:laugh:
Ισχύει το ίδιο σε ότι κάνεις (πασχίζεις) να αποδείξεις με πίνακες και μετρήσεις στις τηλεοράσεις.... ότι η LG παίζει καλύτερα από Samsung / Sony! :roflmao:
Χαλάρωσε και έλα να το ακούσεις και μετά είσαι ελεύθερος να πεις την γνώμη σου....:rolleyes:
Σίγουρο είναι ότι δεν θα παίζει σαν τα Onkyo....:D
Είσαι θεός στο χαβαλέ!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale