Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
2.566
@delamostre: Τα τσιμπημένα σχόλια που κάνει ο Βασίλης, μεταξύ σοβαρού (επειδή προφανώς όντως μετράει καλά σε σχέση με άλλους χώρους) και αστείου (επειδή προφανώς και δεν έχει κάνει ακουστική επέμβαση στον χώρο του ακόμα, απλά μετρήσεις και μικροαλλαγές στα ηχεία), δεν νομίζω να οδηγούν στα συμπεράσματα που λες...ούτε οι διευκρινήσεις εμού και του Χάρη.
Ίσα ίσα τουλάχιστον εγώ, θα σου πω ακριβώς το αντίθετο, ότι όλα αυτά που ψάχνεις (και τα ονομάζεις feeling, ροη και τα συναφή) για να τα πάρεις με βεβαιότητα 100% κι όχι τυχαία λόγω της συνολικής συνέργειας μεταξύ των μηχανημάτων και του χώρου στην εκάστοτε ηχογράφηση-και με τη προυπόθεση φυσικά ότι είναι αποτυπωμένα στην ηχογράφηση- θα τα πάρεις με πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα και επαναληψιμότητα σε έναν σωστό ακουστικά χώρο...
Μα σκέψου μόνο το παράδειγμα του Βασίλη, δηλαδή της απλής αλλαγής στη θέση των ηχείων σε έναν σχετικά καλό χώρο και της βελτίωσης που φέρνει και φαντάσου τώρα την στοχευμένη ακουστική επέμβαση τί αποτελέσματα δίνει...στο λέω, δεν πιστεύεις τη διαφορά...διαφορά που δεν δίνει κανένα μηχάνημα, ΚΑΝΕΝΑ!! (Όση "ροή" και "feeling" και να δίνει...:p)

Επίσης, θα πρότεινα για να μην είναι ανάγκη να συζητάμε καν κάτι τέτοιο, να επισκεφθείτε ένα καλό mastering studio και να ακούσετε μερικά κομμάτια που θέλετε...μετά πηγαίνετε σπίτι και προσπαθήστε να αναπαράγετε αυτό που ακούσατε με ότι μηχάνημα θέλετε... θα σας φύγει η απορία...

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.910
Σαχλαμάρες λέτε, ο Σταμάτης μόνο τα γράφει καλά.

Αν έχεις τα μηχανήματα που γουστάρεις, τα πετάξεις κάπου σ' ένα δωμάτχιο και τα βάλεις να παίξνε, θα ακούσεις παπάδες.

Τέλος. Άσχετοι.

:D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Σαχλαμάρες λέτε, ο Σταμάτης τα λέει καλά.

Αν έχεις τα μηχανήματα που γουστάρεις, τα πετάξεις κάπου σ' ένα δωμάτχιο και τα βάλεις να παίξνε, θα ακούσεις παπάδες. Τέλος.-
Zizik, μας ξεφυγε ο Μη!! Να παμε να του τα κανουμε... Π.....Α!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Εγω παντως ξερω οτι στο ταρδι του Βασιλη ο ηχος ειναι εξαιρετικος ....με λιγα χρηματα και εξυπνες αγορες εχει στησει ενα συστημα οπου πολυ θα ζηλευαν το αποτελεσμα που εισπραττει!!!! ΠΟΛΛΟΙ......

Και πολλοι δυστυχως εχουν στησει πολυ ακριβα συστηματα και το αποτελεσμα ειναι κατω του μετριου .....και λεω δυστυχως γιατι πολλοι ακομα ζουν το χαιενταδικο ονειρο πιστευοντας οτι με το να χωσεις χρημα εφτιαξες ηχο ....
Βλεπουμε συχνα τεχνολογικες ανατροπες με καινοτομικες μηχανες να σκανε στην αγορα και καποιοι βιαζονται να κατηγορησουν,να χλευασουν ,να κοροιδεψουν....τρομαρα τους!
Χατζιαβατιδες που λεω εγω,με τα χαζογελακια τους στους αντιπροσωπους (να τσιμπησουμε καλλιτερες τιμες ντε),μικρες φατριες ανθρωπων που δυστυχως κυκλοφορουν ΠΑΝΤΟΥ...οπισθοδρομικοι κουτομωγιες ,κακομοιρα ανθρωπακια ,ψευτοφιλοι με ολους ....ετσι νομιζουν...που δυστυχως υπαρχουν!!
δυστυχως........

Reaction score
8.905
Συνεχίζεις να είσαι κότα!
Αντί να βάλεις τη φωτό, έβαλες το μήνυμα του διαχειριστή! :cool:
Βρε ότι και να κάνεις με τον Αρβανίκ δεν τσακώνομαι....:rolleyes: άσε που είναι εξουσία εδώ μέσα και τον φοβάμαι...:laugh:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Βρε ότι και να κάνεις με τον Αρβανίκ δεν τσακώνομαι....:rolleyes: άσε που είναι εξουσία εδώ μέσα και τον φοβάμαι...:laugh:
Εσύ που έχεις φίλο τον Καφάτο από το μαιευτήριο φοβάσαι τον γκαραζιέρη ;:whistling:

Reaction score
1.815
Σαχλαμάρες λέτε, ο Σταμάτης μόνο τα γράφει καλά.

Αν έχεις τα μηχανήματα που γουστάρεις, τα πετάξεις κάπου σ' ένα δωμάτχιο και τα βάλεις να παίξνε, θα ακούσεις παπάδες.

Τέλος. Άσχετοι.

:D
Βλέπω ότι έχει γίνει συντονισμένη πλύση εγκεφάλου από μερικούς, περί "ανεγκέφαλων" υποτιθέμενων απόψεων, που ποτέ δεν έχω αναφέρει.

Καλό θα ήταν (αν θες να βγάζεις σωστά συμπεράσματα) να συζητάς και με την έτερη πλευρά.
Μπορεί να συμπεράνεις ότι δεν είναι "έτερη" (ή εταίρα ...όπως θες πάρτο).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Μετρήσεις τηλεοπτικής εικόνας μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα προϊόν αν "παίζει" ή όχι, πράγμα που στον ήχο δεν το λες....
Νταξξξξ??
Ειλικρινά πιστεύεις οτι κάτι που δεν μετράει καλά στον ήχο μπορεί να παίζει καλά ;

Reaction score
1.815
Όχι ρε Μάνο είναι δυνατόν?
Αλλά το να παραλληλίζουμε ότι βάζω μετρήσεις για την εικόνα και δεν στέκομαι στις μετρήσεις ενός δωματίου είναι άκυρο.
Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ένα φροντισμένο χώρο. Αντιθέτως.
Απλά θεωρώ άτοπες τις υπερβολές περί αναφορών "Αφού ο χώρος μετράει τότε οποιοδήποτε σύστημα παίζει".

Τώρα... αν με ρωτήσεις την άποψή μου περί γραφόμενων "βάλε ένα κιλό μηχανάκια σε ένα μη φροντισμένο χώρο και θα παίξουν" είναι λόγια άλλων όχι δικά μου, κοινώς: "Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε"..

Last edited:

Reaction score
8.905
Βρε χάσαμε το χιούμορ μας... ώρα διασκέδασης για όλους μας... έχει Τάκι Σφήνο στον Αντ1 τώρα...:o :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale