Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Γιαννο εσυ ακους σε ανιχοικο΄;Oπως πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Όμως ρε συ τάκη , την είδες την τρούπα 20 db κάτω στο 1,6khz? kΑΙ άλλα 11-12db κάτω στα 9khz?
Αυτό δεν είναι απόκριση σοβαρού ηχείου σε ανηχοϊκό . Με τίποτα.
Τα πάνω από 10 khz , αστα δεν τα συζητάμε καν.
Κρίμα, Θεός σ΄χωρέστον....Βασιλη ο κατοχος του συγκεκριμενου συστηματος απλα οταν ακουει μουσικη βρισκεται στον εβδομο ουρανο!!
εννοειται οτι θα ερθω!! τα εχουμε πει!! και νομιζω οτι παντα λεω τα πραγματα με το ονομα τους.αλλα ειλικρινα μετα τα ταννου δυσκολα θα με κερδισει κατι απο εδω και περα! ειτε το θελουμε ειτε οχι το μεγεθος κανει την διαφορα!! ρωτα μια γυναικα και θα στο πει και αυτη!Τάκη έλα να ακούσεις και είσαι ελεύθερος να γράψεις ότι γουστάρεις....άσε που έχουμε καιρό να τα πούμε....
![]()
Βρε εγώ είμαι "μετρημένος"....εννοειται οτι θα ερθω!! τα εχουμε πει!! και νομιζω οτι παντα λεω τα πραγματα με το ονομα τους.αλλα ειλικρινα μετα τα ταννου δυσκολα θα με κερδισει κατι απο εδω και περα! ειτε το θελουμε ειτε οχι το μεγεθος κανει την διαφορα!! ρωτα μια γυναικα και θα στο πει και αυτη!![]()
Βασιλη ο κατοχος του συγκεκριμενου συστηματος απλα οταν ακουει μουσικη βρισκεται στον εβδομο ουρανο!!
Κρίμα, Θεός σ΄χωρέστον....![]()
![]()
Όχι τακούλη μου δεν είμαι σε ανηχο"ικό .
Αλλά δεν έχω τέτοια απόκριση .
ΔΕΝ σε κοβω για tannoy!! εχεις μικρη...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Βρε εγώ είμαι "μετρημένος"....![]()
![]()
αν εισαι σε αυτο το επιπεδο θα ερθω να ακουσω!![]()
Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι....![]()
![]()
@Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι....![]()
Βασιλη ο κατοχος του συγκεκριμενου συστηματος απλα οταν ακουει μουσικη βρισκεται στον εβδομο ουρανο!!
Διάβασε όλο το κείμενο που υπάρχει στο link.Oπως πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Όμως ρε συ τάκη , την είδες την τρούπα 20 db κάτω στο 1,6khz? kΑΙ άλλα 11-12db κάτω στα 9khz?
Αυτό δεν είναι απόκριση σοβαρού ηχείου σε ανηχοϊκό . Με τίποτα.
Τα πάνω από 10 khz , αστα δεν τα συζητάμε καν.
--------------------------------------------------------------------
Άσε σήμερα είχα τον Κεφάλα εδώ... φτιάχνω καφέ λοιπόν, ανεβαίνω πάνω και τι να δω...
είχε ξεκρεμάσει την οθόνη....
και ήταν έτοιμος να την πετάξει στον δρόμο....
![]()
σόρυ για την φώτο.... από την ταραχή μου.... έτρεμαν τα χέρια μου....![]()
![]()
![]()
Γιωργο ομολογω οτι ο συγκεκριμενος καλλητεχνης ακουγεται καλυτερα απο τα 802 και class d ενισχυτικα ! Δενουν εξαιρετικα με τετοιου ειδους ρεπερτοριο. Αν πινεις κιολας.......
--------------------------------------------------------------------
Άσε σήμερα είχα τον Κεφάλα εδώ... φτιάχνω καφέ λοιπόν, ανεβαίνω πάνω και τι να δω...
είχε ξεκρεμάσει την οθόνη....
![]()
και ήταν έτοιμος να την πετάξει στον δρόμο....
![]()
σόρυ για την φώτο.... από την ταραχή μου.... έτρεμαν τα χέρια μου....![]()
![]()
![]()
Κανείς δεν σου ζητάει να κάνεις καμία χάρη.Οκ ας σας κανω την χαρη. ...
Τάκη ας τους να λένε (αβουγουδού μην το βάλεις σε τραγούδι..........Πραγματι ειναι προκληση!! FERRARI vs SMART.