Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
8.905
Τάκη έλα να ακούσεις και είσαι ελεύθερος να γράψεις ότι γουστάρεις.... :thumbsup: άσε που έχουμε καιρό να τα πούμε....;)

Reaction score
29.810
Oπως πάντα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Όμως ρε συ τάκη , την είδες την τρούπα 20 db κάτω στο 1,6khz? kΑΙ άλλα 11-12db κάτω στα 9khz?
Αυτό δεν είναι απόκριση σοβαρού ηχείου σε ανηχοϊκό . Με τίποτα.
Τα πάνω από 10 khz , αστα δεν τα συζητάμε καν.

Reaction score
1.788
@Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι.... :p :D

Βασιλη ο κατοχος του συγκεκριμενου συστηματος απλα οταν ακουει μουσικη βρισκεται στον εβδομο ουρανο!!

Reaction score
1.788
Όμως ρε συ τάκη , την είδες την τρούπα 20 db κάτω στο 1,6khz? kΑΙ άλλα 11-12db κάτω στα 9khz?
Γιαννο εσυ ακους σε ανιχοικο΄;

Reaction score
1.788
Τάκη έλα να ακούσεις και είσαι ελεύθερος να γράψεις ότι γουστάρεις.... :thumbsup: άσε που έχουμε καιρό να τα πούμε....;)
εννοειται οτι θα ερθω!! τα εχουμε πει!! και νομιζω οτι παντα λεω τα πραγματα με το ονομα τους.αλλα ειλικρινα μετα τα ταννου δυσκολα θα με κερδισει κατι απο εδω και περα! ειτε το θελουμε ειτε οχι το μεγεθος κανει την διαφορα!! ρωτα μια γυναικα και θα στο πει και αυτη!:p

Reaction score
8.905
εννοειται οτι θα ερθω!! τα εχουμε πει!! και νομιζω οτι παντα λεω τα πραγματα με το ονομα τους.αλλα ειλικρινα μετα τα ταννου δυσκολα θα με κερδισει κατι απο εδω και περα! ειτε το θελουμε ειτε οχι το μεγεθος κανει την διαφορα!! ρωτα μια γυναικα και θα στο πει και αυτη!:p
Βρε εγώ είμαι "μετρημένος".... :prankster: :gotcha:

Reaction score
1.788
Όχι τακούλη μου δεν είμαι σε ανηχο"ικό .
Αλλά δεν έχω τέτοια απόκριση .
Βρε εγώ είμαι "μετρημένος".... :prankster: :gotcha:
ΔΕΝ σε κοβω για tannoy!! εχεις μικρη...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

μυτη!!!!

Last edited by a moderator:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
@Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι.... :p :D

Βασιλη ο κατοχος του συγκεκριμενου συστηματος απλα οταν ακουει μουσικη βρισκεται στον εβδομο ουρανο!!

Όνλι ιφ ιτς του θέρτι ολ δε τάιμ!

Ιφ ιτς του τουέντι ορ λες γιου ντοντ χαβ γκουντ σάουντ! :king:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Διάβασε όλο το κείμενο που υπάρχει στο link.
Είναι απόκριση εντός δωματίου,οπότε δεν ευθύνεται αποκλειστικά το ηχείο* για τις ανωτέρω μετρήσεις(αν και υποψιάζομαι σε μεγάλο βαθμό).
Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι δλδ..

Δυστηχώς όσο και αν ψάχνω δεν βρίσκω πουθενά review με μετρήσεις της συγκεκριμένης σειράς(δλδ έστω και των μικρότερων μοντέλων),παρά μόνο κάτι σε κάτι εξαφέγγαρα και λοιπά,από τύπους με οξεία παρικωτσιτιδα.
Τυχαίο;

*Εντάξει δεν περίμενα να είναι καρδιογράφημα νεκρού,αλλά από εκεί μέχρι αυτό ολυμπιακών όταν παίζουν είς τας Ευρώπας,υπάρχει μια (sic) απόσταση.

Reaction score
1.788
Οκ ας σας κανω την χαρη. Ακουσα ενα απαραδεκτο ηχειο ΤΑNNOY WESTMISTER σε εναν φροντισμενο χωρο, [που οταν ο ιδιοκτητης τους μιλουσε για τον χωρο και την σημασια του, καποιοι δεν ηταν ουτε στον αριστερο σπερματοπαραγωγο του πατερα τους , ισως να ηταν ακομα και στις μοναχικες ευχαριστες στιγμες του εφηβου πατερα τους,] που τα συνοδευει με εναν 50βατο μονοτελη μοσφατο ενισχυτη . Εχοντας αυτη την αναφορα θα παω να ακουσω τα κορυφαια 802 του Βασιλη που οδηγουνται απο τα κορυφαια ενισχυτικα 500βατα CLASS-D . Πραγματι ειναι προκληση!! FERRARI vs SMART.

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι.... :p :D

--------------------------------------------------------------------

Άσε σήμερα είχα τον Κεφάλα εδώ... φτιάχνω καφέ λοιπόν, ανεβαίνω πάνω και τι να δω...

είχε ξεκρεμάσει την οθόνη....

και ήταν έτοιμος να την πετάξει στον δρόμο....

σόρυ για την φώτο.... από την ταραχή μου.... έτρεμαν τα χέρια μου....:lolsign: :lolsign: :lolsign:

Φορούσε μαύρη φανέλα;

Reaction score
1.788
Γιωργο ομολογω οτι ο συγκεκριμενος καλλητεχνης ακουγεται καλυτερα απο τα 802 και class d ενισχυτικα ! Δενουν εξαιρετικα με τετοιου ειδους ρεπερτοριο. Αν πινεις κιολας.......

Last edited:

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι.... :p :D

--------------------------------------------------------------------

Άσε σήμερα είχα τον Κεφάλα εδώ... φτιάχνω καφέ λοιπόν, ανεβαίνω πάνω και τι να δω...

είχε ξεκρεμάσει την οθόνη....

και ήταν έτοιμος να την πετάξει στον δρόμο....

σόρυ για την φώτο.... από την ταραχή μου.... έτρεμαν τα χέρια μου....:lolsign: :lolsign: :lolsign:

+1 στον Κεφάλα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Οκ ας σας κανω την χαρη. ...
Κανείς δεν σου ζητάει να κάνεις καμία χάρη.
Αλλά το να λες ότι το τάδε ηχειό(ανεξαρτήτου μάρκας,δεν μ' ενδιαφέρει αυτή την στιγμή) είναι πολύ κοντά στην αλήθεια,ενώ βλέπουμε ότι το roll off του θυμίζει conrad johnson(θυμάσαι τι λέγαμε στην έκθεση),απέχει έτη φωτός από αυτό που θα έπρεπε να είναι αν ήθελε να λέγεται πιστός αναπαραγωγέας.
Το αν σου/μου αρέσει είναι τελείως διαφορετικό θέμα.

Υ.Γ.Για να σου φύγει η απορία:
Ναι και εμένα μου έχουν αρέσει τα μικρότερα μοντέλα της σειράς.Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο,αλλά εδώ γούσταρα με τα μικρότερα εννοείτε πως θα πάθω κοκομπλόκο με το τέρας!

Reaction score
8.905
..........Πραγματι ειναι προκληση!! FERRARI vs SMART.
Τάκη ας τους να λένε (αβουγουδού μην το βάλεις σε τραγούδι :)), εγώ σε περιμένω να έρθεις όποτε θέλεις και ήδη το έχω πει από τα πρώτα μου ποστ...;)

> Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος το έχει ακούσει το σύστημα τις τελευταίες μέρες, χωρίς φόβο και πάθος η συμπάθεια στον ιδιοκτήτη... μπορεί να πει την άποψη του ελεύθερα, γιατί μέσα από τις αλήθειες, βγαίνουν συμπεράσματα και μελλοντικές βελτιώσεις.... εδώ είμαστε και έχετε το ελεύθερο να “σκίσετε” το σύστημά μου...<

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245