Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
1.815
""Δασκαλε"" που "διδασκες" ........ :rolleyes:
Ρε Κώστα...
Πότε θα μου φέρεις εκείνα τα φίδια που μου έλεγες?
Εχμμμ... κατόπιν δεν πιστεύω να τα θες πίσω εεε?
(έστω και μετά την παρέλευση πχ 2 ετών από το ταμείο...):roflmao::roflmao:

Reaction score
8.905
Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi, εάν δεν πιστεύεις εμένα, πάρε τον Βλάση (Κορίνθιο) να στο επιβεβαιώση η ακόμα και όσοι το έχουν ακούσει τις τελευταίες μέρες! Μέχρι και μέτρηση κάναμε με τον Κεφάλα, τι άλλο να σου πω!

Reaction score
1.685
Σας έλειψα εεε... :rolleyes: έριξα λίγο τυράκι και τσιμπήσατε βλέπω......:D :roflmao:
Καμια σχεση με αυτο που φανταζεσαι :D

Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi, εάν δεν πιστεύεις εμένα, πάρε τον Βλάση (Κορίνθιο) να στο επιβεβαιώση η ακόμα και όσοι το έχουν ακούσει τις τελευταίες μέρες! Μέχρι και μέτρηση κάναμε με τον Κεφάλα, τι άλλο να σου πω!
Δηλαδη εμμεσως παραδεχεσαι οτι τα εντελως φλατ hitachi που ελεγες τοσο καιρο εχουν φουσκωματα στην μεσαια.....
Βεβαια ειναι κατι γνωστο και το λεγαμε παντα, αλλα....
Τωρα, επειδη εγω δεν πολυξερω απο αυτα, μιας και ουτε καλα μηχανηματα εχω, ουτε μετρημενο χωρο, ουτε εμπειρια και γνωσεις, ειμαι δηλαδη λιγακι ψιλοασχετος....υποθετω πως θελεις να πεις οτι ονομαζεις ενα συστημα ισορροπημενο, οταν μεσω μετρησεων και τοποθετησης των ηχειων σε εναν χωρο, μπορουμε να 'διορθωσουμε' (ωστε να μην κανουν αισθητα ενοχλητικη την παρουσια τους) τμηματα του συχνοτικου φασματος που παρουσιαζαν ατελειες. Αν αυτο εννοεις τοτε η συμπεριφορα των μηχανηματων (και των καλωδιων) δεν αλλαζει, ουτε αυτα γινονται αυτοματως ανωτερης κλασης, απλως τα τιουναρουμε καπως ωστε να ακουγονται πιο "ισορροπημενα".

Αλλα μπορει και να κανω και λαθος, ... :unsure:

Reaction score
29.810
Απλώς τα hitachi, λόγω εφευρετικότητας , έκαναν τιουνάρισμα , στα μηχανήματα του Μ , που δεν είχαν άλλα πράγματα.
Σε άλλα συστήματα όμως που δεν είχαν ανάγκη tuning , μάλλον έκαναν φουσκωθαλασιές.:lolsign:

Reaction score
8.905
Δηλαδη εμμεσως παραδεχεσαι οτι τα εντελως φλατ hitachi που ελεγες τοσο καιρο εχουν φουσκωματα στην μεσαια.....
Βεβαια ειναι κατι γνωστο και το λεγαμε παντα, αλλα....
Καλά πότε το είπα αυτό....? από τον πανικό σου δεν διάβασες και σωστά! Είπα απευθυνόμενος σε εσένα:

Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi
:welcome: :lolsign:

Για το υπόλοιπο κείμενο που έγραψες έχει δοθεί ήδη η απάντηση.... εσύ άμα με το τιουνάρισμα (με ματζούνια) κατορθώσεις να ισορροπήσεις ένα σύστημα σε εντελώς λάθος χώρο... τι να πω τώρα! :rolleyes:

....

Reaction score
1.685
Καλά πότε το είπα αυτό....? από τον πανικό σου δεν διάβασες και σωστά!
Για το υπόλοιπο κείμενο που έγραψες έχει δοθεί ήδη η απάντηση.... εσύ άμα με το τιουνάρισμα (με ματζούνια) κατορθώσεις να ισορροπήσεις ένα σύστημα σε εντελώς λάθος χώρο... τι να πω τώρα! :rolleyes:....
Πανικο δεν εχω ποτε και για τιποτα...μην κρινεις με λαθος κριτηρια... :D
Ξερω πολυ καλα τι εγραψες, αλλα και το τι εχεις πει σε πολλους εκτος κειμενων, οπως επισης τα hitachi τα εχουμε ακουσει σε αρκετα συστηματα με την ιδια συμπεριφορα...φουσκωμα στην μεσαια...αρα δεν ειναι το τι πιστευω εγω,,, το οποιο μαλιστα δεν το εγραψα και πουθενα, ηταν δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα...

Καλα συστηματα εχουν αποδειξει οτι δεν χρειαζονται ματζουνια για να παιξουν, ουτε απαραιτητα φροντισμενους χωρους για να ισορροπησουν. Εχεις ακουσει κι εσυ αρκετα απο αυτα...

Αλλα επειδη δεν ειναι αυτο το θεμα μας, finish...

Reaction score
8.905
Και επειδή μιλάμε και ίσως κάποιοι να μην καταλαβαίνουν για ποιο καλώδιο απευθύνομαι, εδώ διάφορα στοιχεία από την Oyaide Electric

The rebirth of the legendary "LC-OFC Quantum"

LC-OFC, Linear Crystal Oxygen-Free Copper, is a high-quality conducting material which was originally produced by Hitachi Cable in the middle of 1980' s. Following that, "LC-OFC Quantum" was produced by applying Class 1 OFC for the material.

Even though the production of the "LC-OFC Quantum" was terminated in the beginning of the 21st century despite of its popularity, many audio enthusiasts who is attracted by its sensitive and hi-speed sound response have awaited the reproduction of LC-OFC Quantum.

By answering many customers' requests, we at Oyaide Electric decided to order the reproduction of the "LC-OFC Quantum" to Hitachi Cable.
In the autumn of 2008, as the QAC-212R, the collaboration between Oyaide Electric and Hitachi Cable provides you the everlasting "Quantum sound".

http://www.oyaide.com/ENGLISH/AUDIO/products_category/interconnects_cable/pg514.html

Reaction score
8.905
τα hitachi τα εχουμε ακουσει σε αρκετα συστηματα με την ιδια συμπεριφορα ηταν δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα...
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και ΠΟΤΕ δεν έχω πει κάτι έστω και παρόμοιο! Ακόμα και στο θέμα με τις μετρήσεις, εσύ το είπες!

Καλα συστηματα εχουν αποδειξει οτι δεν χρειαζονται ματζουνια για να παιξουν, ουτε απαραιτητα φροντισμενους χωρους για να ισορροπησουν.
Πραγματικά Κώστα με λυπεί το γεγονός, ένας παλιός στο χώρο χομπίστας σαν και σένα να λέει αυτά τα πράγματα!

Σκέψου τι έγραψες μόνο γρήγορα... γιατί μετά, δεν θα έχεις χρόνο να το διαγράψεις....:)

Εχεις ακουσει κι εσυ αρκετα απο αυτα...
Τέτοια συστήματα (με ακριβές συσκευές) πολλά και όσα έπαιζαν ήταν σε φροντισμένο χώρο ΜΟΝΟ!
Τα άλλα ήταν για Κλάματα! ;)

Last edited:

Reaction score
1.685
Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi,
επισης τα hitachi τα εχουμε ακουσει σε αρκετα συστηματα με την ιδια συμπεριφορα...φουσκωμα στην μεσαια...αρα δεν ειναι το τι πιστευω εγω,,, το οποιο μαλιστα δεν το εγραψα και πουθενα, ηταν δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα..
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και ΠΟΤΕ δεν έχω πει κάτι έστω και παρόμοιο! Ακόμα και στο θέμα με τις μετρήσεις, εσύ το είπες!
Τωρα τι να πω δηλαδη ????? μιλαει μονο του !!!!

Τέτοια συστήματα (με ακριβές συσκευές) πολλά και όσα έπαιζαν ήταν σε φροντισμένο χώρο ΜΟΝΟ!
Τα άλλα ήταν για Κλάματα! ;)
Η δεν θυμασαι, η δεν θελεις να θυμασαι, δεν εξηγειται αλλιως....
Ας πουμε του Αντωνη που μου ερχεται προχειρο στο μυαλο ειναι για κλαματα? αφου δεν εχει φροντισμενο χωρο....μηπως θες να σου θυμισω τι ελεγες για το 'σοκ' ?

Πραγματικά Κώστα με λυπεί το γεγονός, ένας παλιός στο χώρο χομπίστας σαν και σένα να λέει αυτά τα πράγματα!

Σκέψου τι έγραψες μόνο γρήγορα... γιατί μετά, δεν θα έχεις χρόνο να το διαγράψεις....:)
Δεν ξερω απο αυτα εγω, ειμαι ψιλοασχετος ειπαμε, δεν εχω μηχανηματα κλασεως....

Last edited:

Reaction score
8.905
Τα έχεις χαμένα μου φαίνεται, από τα γραφόμενά μου, διάβασέ τα και πάλι, δεν έχω πει ποτέ ότι τα hitachi φουσκώνουν την μεσαία! Αυτή είναι δική σου άποψη...

Έχω βαρεθεί το τρολάρισμα σου, εάν θέλεις πες κάτι.... πες το καθαρά, δεν έχω να κρύψω κάτι βρε αδελφέ!

Το έγραψα και στο τέταρτο ποστ μου καθαρά....

Στα λίγα λόγια που θέλω να πω είναι, ότι οι μεγάλες αλλαγές και η νοοτροπία περί ήχου και το πως πρέπει να ακούγεται... άλλαξε όταν πρωτοπήγα στην Athens Pro Audio (Χ. Χατζηστάμου)... ηταν μεγάλο μάθημα! Ο φροντισμένος χώρος και η σωστή τοποθέτηση των ηχείων είναι το Α και το Ω,....
Άντε να τρολάρω λίγο και εγω... για να σου κάνω παρέα.... αυτήν την αφιλόξενη νύχτα....

It is originally developed by HITACHI cable and it used to be applied to QAX-112 interconnect which had been kept sold more than decade. Although it has been discontinued because of closure of Hitachi cable from pure audio line, we at Oyaide offered to reproduce legendary LC-OFC Quantum by answering many customers' requests in 2008.
:welcome: :lolsign:

Reaction score
1.685
Τα έχεις χαμένα μου φαίνεται, από τα γραφόμενά μου, διάβασέ τα και πάλι, δεν έχω πει ποτέ ότι τα hitachi φουσκώνουν την μεσαία! Αυτή είναι δική σου άποψη...
Βρε φιλε τα πραγματα ειναι απλα...κοιτα τι εγραψα και κοιτα τι απαντησες...
Μιλαω εγω πουθενα για Hitachi η για φουσκωματα ωστε να απαντησεις ετσι ?
Θα μας τρελλανεις μπροστα στα ματια μας ????

Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi,

Last edited:

Reaction score
8.905
Κώστα, δεν είναι ντροπή...:cautious: εάν έχεις περιέργεια να ακούσεις το σύστημα, πες το και θα γίνει και αυτό....
έχω μεγάλη καρδιά ο άτιμος....:rolleyes: η μήπως είμαι ψωνάρα εντέλει....:laugh:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members