vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821

Δεν το αγόρασα, ο Μάνος58 μου το έδωσε....ψωναρα...
δεν ειναι ωραιο χρωμα το μπλε για καλωδιο...![]()
Ρε Κώστα...""Δασκαλε"" που "διδασκες" ........![]()
Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi, εάν δεν πιστεύεις εμένα, πάρε τον Βλάση (Κορίνθιο) να στο επιβεβαιώση η ακόμα και όσοι το έχουν ακούσει τις τελευταίες μέρες! Μέχρι και μέτρηση κάναμε με τον Κεφάλα, τι άλλο να σου πω!""Δασκαλε"" που "διδασκες" ........![]()
Καμια σχεση με αυτο που φανταζεσαιΣας έλειψα εεε...έριξα λίγο τυράκι και τσιμπήσατε βλέπω......
![]()
![]()
Δηλαδη εμμεσως παραδεχεσαι οτι τα εντελως φλατ hitachi που ελεγες τοσο καιρο εχουν φουσκωματα στην μεσαια.....Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi, εάν δεν πιστεύεις εμένα, πάρε τον Βλάση (Κορίνθιο) να στο επιβεβαιώση η ακόμα και όσοι το έχουν ακούσει τις τελευταίες μέρες! Μέχρι και μέτρηση κάναμε με τον Κεφάλα, τι άλλο να σου πω!
Καλά πότε το είπα αυτό....? από τον πανικό σου δεν διάβασες και σωστά! Είπα απευθυνόμενος σε εσένα:Δηλαδη εμμεσως παραδεχεσαι οτι τα εντελως φλατ hitachi που ελεγες τοσο καιρο εχουν φουσκωματα στην μεσαια.....
Βεβαια ειναι κατι γνωστο και το λεγαμε παντα, αλλα....
Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi
Πανικο δεν εχω ποτε και για τιποτα...μην κρινεις με λαθος κριτηρια...Καλά πότε το είπα αυτό....? από τον πανικό σου δεν διάβασες και σωστά!
Για το υπόλοιπο κείμενο που έγραψες έχει δοθεί ήδη η απάντηση.... εσύ άμα με το τιουνάρισμα (με ματζούνια) κατορθώσεις να ισορροπήσεις ένα σύστημα σε εντελώς λάθος χώρο... τι να πω τώρα!....
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και ΠΟΤΕ δεν έχω πει κάτι έστω και παρόμοιο! Ακόμα και στο θέμα με τις μετρήσεις, εσύ το είπες!τα hitachi τα εχουμε ακουσει σε αρκετα συστηματα με την ιδια συμπεριφορα ηταν δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα...
Πραγματικά Κώστα με λυπεί το γεγονός, ένας παλιός στο χώρο χομπίστας σαν και σένα να λέει αυτά τα πράγματα!Καλα συστηματα εχουν αποδειξει οτι δεν χρειαζονταιματζουνια για να παιξουν, ουτε απαραιτητα φροντισμενους χωρους για να ισορροπησουν.
Τέτοια συστήματα (με ακριβές συσκευές) πολλά και όσα έπαιζαν ήταν σε φροντισμένο χώρο ΜΟΝΟ!Εχεις ακουσει κι εσυ αρκετα απο αυτα...
""Δασκαλε"" που "διδασκες" ........![]()
Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi,
Δηλαδη εμμεσως παραδεχεσαι οτι τα εντελως φλατ hitachi που ελεγες τοσο καιρο εχουν φουσκωματα στην μεσαια.....
επισης τα hitachi τα εχουμε ακουσει σε αρκετα συστηματα με την ιδια συμπεριφορα...φουσκωμα στην μεσαια...αρα δεν ειναι το τι πιστευω εγω,,, το οποιο μαλιστα δεν το εγραψα και πουθενα, ηταν δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα..
Τωρα τι να πω δηλαδη ????? μιλαει μονο του !!!!Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και ΠΟΤΕ δεν έχω πει κάτι έστω και παρόμοιο! Ακόμα και στο θέμα με τις μετρήσεις, εσύ το είπες!
Η δεν θυμασαι, η δεν θελεις να θυμασαι, δεν εξηγειται αλλιως....Τέτοια συστήματα (με ακριβές συσκευές) πολλά και όσα έπαιζαν ήταν σε φροντισμένο χώρο ΜΟΝΟ!
Τα άλλα ήταν για Κλάματα!![]()
Δεν ξερω απο αυτα εγω, ειμαι ψιλοασχετος ειπαμε, δεν εχω μηχανηματα κλασεως....Πραγματικά Κώστα με λυπεί το γεγονός, ένας παλιός στο χώρο χομπίστας σαν και σένα να λέει αυτά τα πράγματα!
Σκέψου τι έγραψες μόνο γρήγορα... γιατί μετά, δεν θα έχεις χρόνο να το διαγράψεις....![]()
Άντε να τρολάρω λίγο και εγω... για να σου κάνω παρέα.... αυτήν την αφιλόξενη νύχτα....Στα λίγα λόγια που θέλω να πω είναι, ότι οι μεγάλες αλλαγές και η νοοτροπία περί ήχου και το πως πρέπει να ακούγεται... άλλαξε όταν πρωτοπήγα στην Athens Pro Audio (Χ. Χατζηστάμου)... ηταν μεγάλο μάθημα! Ο φροντισμένος χώρος και η σωστή τοποθέτηση των ηχείων είναι το Α και το Ω,....
Βρε φιλε τα πραγματα ειναι απλα...κοιτα τι εγραψα και κοιτα τι απαντησες...Τα έχεις χαμένα μου φαίνεται, από τα γραφόμενά μου, διάβασέ τα και πάλι, δεν έχω πει ποτέ ότι τα hitachi φουσκώνουν την μεσαία! Αυτή είναι δική σου άποψη...
""Δασκαλε"" που "διδασκες" ........![]()
Καμιά σχέση με αυτό που φαντάζεσαι.... σε ένα ισορροπημένο σύστημα δεν υπάρχουν τα φουσκώματα στην μεσαία που πιστεύεις ότι δημιουργεί το hitachi,