- Reaction score
- 1.788
βιαζεσαι!!!! τωρα ακουνε pdf ια.Παίζει ο σύστημας;
βιαζεσαι!!!! τωρα ακουνε pdf ια.Παίζει ο σύστημας;
Ζαπ δεν εχεις καμμια τυχη με τον Κεφαλα, το στερνο του ειναι απλα reference ......
εισαι μεγαλη λουγκρα και συ.."Α ρε Κεφάλα... Θυσία γίνομαι για πάρτη της ομορφιάς σου..."
![]()
Δεν εχουν λογιαΤελικα θα πειτε τιποτα; Ρε Ζαπαντη θα γραψεις τιποτα για το συστημα η θα αρκεστουμε στους οινους και τα εδεσματα; Αμα ειναι ετσι να καλεσουμε και τον Μαμαλακη την επομενη φοραΦτιαχνει και ωραιο pdf φι ε.....κανταιφι ενοουσα!!
![]()
Αντε μας εσκασες. Οχι τιποτις αλλα κανω και διαιτα και βλεπω εκει τα διαφορα και ....καταλαβαινεις.Update σε πολύ λίγο.
Δυστυχώς Σωκράτη, οι νόμοι της φυσικής ισχύουν για όλους, ανεξαρτήτος επιπέδου, χρημάτων ή μεγέθους.Οκ,μπορεί να λέμε για μετρήσεις,κλπ αλλά από ένα επίπεδο κι επάνω οι κάτοχοι τέτοιων συστημάτων μάλλον γελάνε που τα ακούνε.
Δεν έχω αμφιβάλει ποτέ,το σέβομαι κι έχεις απόλυτο δίκιο.Δυστυχώς Σωκράτη, οι νόμοι της φυσικής ισχύουν για όλους, ανεξαρτήτος επιπέδου, χρημάτων ή μεγέθους.
Κοντολέτας: "Ζαπ, τι γλυκό τρως;"Update σε πολύ λίγο.
Γιώργο μου,εκφράζω μόνο όσα έχω δει.Δεν ξέρω Σωκράτη τι θέλεις να εκφράσεις, αν εννοείς ότι τα ακριβά συστήματα παίζουν καλά ανεξαρτήτως χώρου, είσαι εντελώς λάθος.
Το τι πιστεύουν οι ιδιοκτήτες τους και αν γελάνε με τους νόμους της Φυσικής είναι απλός νεοπλουτίστικος άθλιος νεοελληνισμός αγράμματων αγενών, μη μασάς.
Όταν γράφουμε για το σπορ υπάρχουν κανόνες.
Όταν γράφουμε για τα γούστα μας, γράφουμε ότι γουστάρουμε.
Καλό είναι να σταματήσει αυτό το mix grill κάποτε, είναι σκέτος νοητικός χυλός.
Aπό ότι έχω μάθει, για να ικανοποιηθεί το ενδιαφερόμενο κοινό, θα ανοιχτεί καινούριο θέμα με τίτλο: "Το σύστημα του Μ τις δύσκολες μέρες του κλειδώματος..." κι εκεί θα υπάρχουν οι ακουστικές εντυπώσεις όλων, οι συζητήσεις εκείνων των ημερών μέσω email και fb πλέον, μεταξύ pappa, delamostre, vasiliM, κλπ, καθώς θα δίνεται δώρο και dvd με όλο το ιστορικό του συστήματος και τα αγαπημένα τραγούδια του Μ, ενώ θα υπάρχει ένθετο και "οδηγός μετρήσεων για άπιστους", καθώς και δώρο ένα usb μικρόφωνο!Καλημερα. Τελικα θα μας γραψετε τα συμπερασματα σας;;;;;;;;;