Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
1.788
Τελικα θα πειτε τιποτα; Ρε Ζαπαντη θα γραψεις τιποτα για το συστημα η θα αρκεστουμε στους οινους και τα εδεσματα; Αμα ειναι ετσι να καλεσουμε και τον Μαμαλακη την επομενη φορα:p Φτιαχνει και ωραιο pdf φι ε.....κανταιφι ενοουσα!!:p

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Τελικα θα πειτε τιποτα; Ρε Ζαπαντη θα γραψεις τιποτα για το συστημα η θα αρκεστουμε στους οινους και τα εδεσματα; Αμα ειναι ετσι να καλεσουμε και τον Μαμαλακη την επομενη φορα:p Φτιαχνει και ωραιο pdf φι ε.....κανταιφι ενοουσα!!:p
Δεν εχουν λογια :p

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Οκ,μπορεί να λέμε για μετρήσεις,κλπ αλλά από ένα επίπεδο κι επάνω οι κάτοχοι τέτοιων συστημάτων μάλλον γελάνε που τα ακούνε.
Δυστυχώς Σωκράτη, οι νόμοι της φυσικής ισχύουν για όλους, ανεξαρτήτος επιπέδου, χρημάτων ή μεγέθους.

Reaction score
677
Δυστυχώς Σωκράτη, οι νόμοι της φυσικής ισχύουν για όλους, ανεξαρτήτος επιπέδου, χρημάτων ή μεγέθους.
Δεν έχω αμφιβάλει ποτέ,το σέβομαι κι έχεις απόλυτο δίκιο.
Αλλά αυτοί γελάνε. Το ξέρεις και το ξέρω.
Να τους πεις πως ακούνε λάθος,μπορείς. Να τους πως δεν γουστάρουν,μπορείς;
Εκεί ειναι η ουσία .

Reaction score
3.972
Δεν ξέρω Σωκράτη τι θέλεις να εκφράσεις, αν εννοείς ότι τα ακριβά συστήματα παίζουν καλά ανεξαρτήτως χώρου, είσαι εντελώς λάθος.
Το τι πιστεύουν οι ιδιοκτήτες τους και αν γελάνε με τους νόμους της Φυσικής είναι απλός νεοπλουτίστικος άθλιος νεοελληνισμός αγράμματων αγενών, μη μασάς.
Όταν γράφουμε για το σπορ υπάρχουν κανόνες.
Όταν γράφουμε για τα γούστα μας, γράφουμε ότι γουστάρουμε.
Καλό είναι να σταματήσει αυτό το mix grill κάποτε, είναι σκέτος νοητικός χυλός.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Hold your horses.
O VasilisM.έχει δεχθεί τριήμερο ban απ την ΔΟ/ΣΟ για απρεπή συμπεριφορά.
Το ίδιο ισχύει και για τον kostas Papas.

Last edited:

Reaction score
677
Δεν ξέρω Σωκράτη τι θέλεις να εκφράσεις, αν εννοείς ότι τα ακριβά συστήματα παίζουν καλά ανεξαρτήτως χώρου, είσαι εντελώς λάθος.
Το τι πιστεύουν οι ιδιοκτήτες τους και αν γελάνε με τους νόμους της Φυσικής είναι απλός νεοπλουτίστικος άθλιος νεοελληνισμός αγράμματων αγενών, μη μασάς.
Όταν γράφουμε για το σπορ υπάρχουν κανόνες.
Όταν γράφουμε για τα γούστα μας, γράφουμε ότι γουστάρουμε.
Καλό είναι να σταματήσει αυτό το mix grill κάποτε, είναι σκέτος νοητικός χυλός.
Γιώργο μου,εκφράζω μόνο όσα έχω δει.
Ούτε συμφωνώ ούτε συμπλέω.
Και φυσικά ούτε ανήκω, με τι άλλωστε,με το σύστηματάκι μου;
Αλλά για την νοοτροπία έχεις απόλυτο δίκιο
Δυστυχώς υπάρχει.
Κι όχι μόνο όσον αφορά τον ήχο αλλά στα πάντα.
Μπορείς να την εξαλείψες;
Μπορώ εγω;
Πως να πείσεις κάποιον που έχει δώσει τριακόσια χιλιαρικα πως δεν ακούει σωστά;
Απέναντι,πλακώνομουνα με κάποιον προχθές που είχε στριμώξει κάτι Wilson με ενισχυτικά πενήντα χιλιάδων σε ενάμιση μετρό,από την μια εσοχή,από την άλλη χάος.
Όσο άκουσε εσένα που δεν του μίλησες άλλο τόσο άκουσε κι εμένα.
Μου είπε πως έτσι γουστάρει,εκεί εγω βάζω τέλεια.
Κατάλαβες....

Reaction score
8.053
Αυτό που απεύχομαι να προέκυψε από τη μάζωξη στην ταράτσα, είναι να μην αποφάσισε ο Μάκης να πάρει άλλα δύο 802... :p

Reaction score
2.566
Καλημερα. Τελικα θα μας γραψετε τα συμπερασματα σας;;;;;;;;;
Aπό ότι έχω μάθει, για να ικανοποιηθεί το ενδιαφερόμενο κοινό, θα ανοιχτεί καινούριο θέμα με τίτλο: "Το σύστημα του Μ τις δύσκολες μέρες του κλειδώματος..." κι εκεί θα υπάρχουν οι ακουστικές εντυπώσεις όλων, οι συζητήσεις εκείνων των ημερών μέσω email και fb πλέον, μεταξύ pappa, delamostre, vasiliM, κλπ, καθώς θα δίνεται δώρο και dvd με όλο το ιστορικό του συστήματος και τα αγαπημένα τραγούδια του Μ, ενώ θα υπάρχει ένθετο και "οδηγός μετρήσεων για άπιστους", καθώς και δώρο ένα usb μικρόφωνο!

Last edited:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.244
Members
38.542
Νεότερο μέλος