Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Τότε μην πας, θάψε απο τώρα να τελειώνουμε. :D:D

ι χάλια.

Mε την ευκαιρια να σου πω..την πρωτη φορα που πηγα,με τα 803 που ειχε ,το πρωτο πραγμα που ειπα οταν τ'ακουσα ...ειπα,αυτο το ηχειο εδωσε ο Zizik?
ωχχ,πανα'ι'α μου...
:rolleyes:

Last edited:

Reaction score
1.788
Προσεγγιζοντας σοβαρα το θεμα για τον χωρο του Βασιλη, και επειδη τον τελευταιο καιρο εχει γινει το μηλο της εριδας, μου εχουν διμιουργηθει καποια ερωτηματα . Αυτα πηγαζουν απο τις προσωπικες μου ακροασεις που εχω κανει κατα το παρελθον στον συγκεκριμενο χωρο. Βεβαια τοτε δεν ειχε υποστει την σημερινη φροντιδα που εχει, κατα τα λεγομενα του Βασιλη αλλα και των ποιο ειδικων για τετοια θεματα.
Ειχα λοιπον την τυχη να εχω ακουσει σε αυτο τον χωρο σχεδον ολα τα σεταπ του Βασιλη [παντα οταν ηταν αφροντιστος] ακομα και τους τελευταιους ενισχυτες που εχει, και παντα μου ελειπε η [συμμετοχη ] του χωρου. Θα ελεγε κανεις οτι ο χωρος αυτος ειναι πολυ μεγαλος και χρειαζεται ηχεια με περισσοτερα λιτρα. Σημερα απ οτι γνωριζω ,απο τα γραφομενα του ιδιου, αλλα και απο τις φωτογραφιες που εχουν κατα καιρο αναρτηθει , βλεπω ενα αλλο ρακ [χαμηλοτερο] και επισης καποια ηχοαποροφητικα πισω, αλλα και στους πλαινους τοιχους . Τα δευτερα ειναι πισω απο τον οριζοντιο αξονα των ηχειων κοιτωντας τα απο την θεση ακροασης.Το ερωτημα μου λοιπον ειναι το εξης. Αυτος ο χωρος δεν μου εδωσε ποτε την εντυπωση καποιων στασιμων κυματων [στις χαμηλες συχνοτητες] τουλαχιστον εμπειρικα κατα την ακροαση ,και οχι με καποια μετρηση, μπορει μετα απο την περιποιηση που εχει δεχτει να εχει γινει ποιο ενεργος με την ορθη εννοια΄;;;;;;;;;

Reaction score
8.905
Τάκη θα σου απαντήσουν οι "ειδικοί" εγώ θα σου πω ότι η πρώτη μέτρηση (εδώ) έγινε χωρίς ράκ και στην δεύτερη (εδώ) εγινε με τα νέα ράκ και δόθηκε μεγάλη σημασία στην "σωστή" τοποθέτηση των ηχείων, όπου ήρθε και η μεγάλη διαφορά!

-----------------------------------------------------------

ΥΓ. ο Βλάσης ο Σ είναι ερωτευμένο το μωρό μου.... γιαυτό και τον αφήνω να λέει ότι θέλει....δεν θέλω να του επιβαρύνω και άλλο την ψυχολογία του....:prankster: :gotcha:

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
ΥΓ. ο Βλάσης ο Σ είναι ερωτευμένο το μωρό μου.... γιαυτό και τον αφήνω να λέει ότι θέλει....δεν θέλω να του επιβαρύνω και άλλο την ψυχολογία του....:prankster: :gotcha:
Ας ταξιδεψει με τιποτα αλλο..:gotcha:

Reaction score
1.788
Τάκη θα σου απαντήσουν οι "ειδικοί" εγώ θα σου πω ότι η πρώτη μέτρηση (εδώ) έγινε χωρίς ράκ και στην δεύτερη (εδώ) εγινε με τα νέα ράκ και δόθηκε μεγάλη σημασία στην "σωστή" τοποθέτηση των ηχείων, όπου ήρθε και η μεγάλη διαφορά!

Ειλικρινα δεν καταλαβα τι εννοεις για τον Βλαση Σ . Εχουν κοινη σχεση αυτα που εγραψα εγω ;;

Reaction score
8.905
Θα κάνω ένα γενικό σχόλιο / παρατήρηση...

Είναι γεγονός ότι πολλοί (βάζω και τον εαυτό μου) το σύστημα τους είναι και το αγαπημένο τους παιχνίδι.... και ειδικά σε "βαριές" ηλικίες, να το θεωρούν και το "καλύτερο" κλπ. Αυτό φέρνει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές.... ανταγωνισμό - ζήλιες κ.α. :cautious: :rolleyes:

Y

Yiannis_B

Guest
Θα τα κανω ολα ποτ@να εμεις near field δεν ακουμε το μεγαφωνο τερματισε πες αντικειμενικα ειναι θεμα ρευματος αλλα εφαγε ξυλο δεν ειναι ηχειο για 100 db μην το παιρνεις ανταγωνιστικα δεν καταλαβαινω τιποτα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι θελει τρελλη ενεργεια για να γεμισει αυτον τον χωρο
Τι του έδωσες και ήπιε βρε Μη? :rolleyes:

Y

Yiannis_B

Guest
Μήπως την λένε ..τάνα την σουρλουλού? :rolleyes:...και έχει και δίδυμη αδερφούλα?:errwhat:

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905
Πάντως έχει ενδιαφέρον τα όσα συζητούνται αναμεταξύ μας τις τελευταίες ημέρες... και έχουν ακουστεί διάφορες απόψεις.... πχ.

Χθες ο Νίκος (kogni) μου είπε ότι νιώθει ότι το ηχείο το έφτασα στα όριά του... και μάλλον εάν θέλω κάτι παραπάνω πρέπει να επενδύσω εκεί!

Ο Κ. Κεφάλας / Κοντολέτας πιστεύουν ότι θέλουν την σκηνή ψηλότερα.... (πάνω από το ύψος των τουίτερ) για τα υπόλοιπα δεν έχει να πουν κάτι αρνητικό! Εάν είναι και κάτι άλλο ας το γράψουν!

Ο Μάνος58, θέλει το RT στο θεό να είναι.....

Σε άλλους όπως ο Χρήστος (gonis) τον αποσυντονίζει η πολλή ανάλυση και η "συγκεκριμένη" τοποθέτηση των οργάνων!

Ο Βλάσης (Κορίνθιος) είναι ο μόνος που έγραψε ένα αναλυτικό σχόλιο εδώ

Ο Βλάσης ο S έγραψε τι εισέπραττε από τους άλλους.... εδώ

Εάν θέλει κάποιος να συμπληρώσει οτιδήποτε εδώ είμαστε....όλα τα καλοπροαίρετα σχόλια αξιολογούνται και λαμβάνονται υπόψιν... :) ;)

Reaction score
29.793
Άλλο πράμα (εγωιστικό και κακομαθημένη άποψη) να θεωρεί κάποιος το σύστημά του το καλύτερο , και άλλο πράμα να του αρέσει και να το χαίρεται.
Ιδίως δε όταν εμπίπτει και ο παράγων μέτρηση του χώρου , τότε ο χορός μεγαλώνει και τα κέφια ξεσαλώνουν, αλλά δυστυχώς χωρίς τον ξενοδόχο.
Ένα ξερό μηχάνημα όπου και να το βάλεις πάλι ξερό θα είναι.
Ένα σκατοηχείο , (απ'αυτά που βρωμάνε σκατά) όπου και να παίξει πάλι σκατά θα μυρίζει.
Σε έναν φροντισμένο χώρο λοιπόν , αν βάλεις σκατομηχανήματα ,ή σκατοηχεία , πάλι σκατά θα ακούσεις.Απλώς θα είναι φροντισμένα σκατά.
Για να ακούσεις καλά και να το ευχαριστηθείς πρέπει να υπάρχουν και οι δυο παράγοντες στην εξίσωση.
Και όποιος κατάλαβε.

Reaction score
1.788
Θα κάνω ένα γενικό σχόλιο / παρατήρηση...

Είναι γεγονός ότι πολλοί (βάζω και τον εαυτό μου) το σύστημα τους είναι και το αγαπημένο τους παιχνίδι.... και ειδικά σε "βαριές" ηλικίες, να το θεωρούν και το "καλύτερο" κλπ. Αυτό φέρνει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές.... ανταγωνισμό - ζήλιες κ.α. :cautious: :rolleyes:
Καμια σχεση!!!. ανταγωνισμο΄;;; ζηλια;;;;; τι ειναι αυτα που λες ρε Βασιλη!! *ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ*!!!

Reaction score
677
Πάντως έχει ενδιαφέρον τα όσα συζητούνται αναμεταξύ μας τις τελευταίες ημέρες... και έχουν ακουστεί διάφορες απόψεις.... πχ.

Χθες ο Νίκος (kogni) μου είπε ότι νιώθει ότι το ηχείο το έφτασα στα όριά του... και μάλλον εάν θέλω κάτι παραπάνω πρέπει να επενδύσω εκεί!
Μα καλά,πόσα τ.μ είναι ο χώρος;
Το Β&W δεν είναι κανένα ηχειάκι...εκτός και μιλάμε για 100 τ.μ.....

Εκτός βέβαια και το εννοούσε αλλιώς,από θέμα ποιότητας ας πούμε (που και πάλι,αν σου αρέσει αυτή η σχολή...)

Reaction score
1.788
Μα καλά,πόσα τ.μ είναι ο χώρος;
Το Β&W δεν είναι κανένα ηχειάκι...εκτός και μιλάμε για 100 τ.μ.....

Εκτός βέβαια και το εννοούσε αλλιώς,από θέμα ποιότητας ας πούμε (που και πάλι,αν σου αρέσει αυτή η σχολή...)
Σωκρατη, αν δε κανω λαθος για το ονομα σου, ο χωρος εχει μια ιδιαιτεροτητα. Εχει κεραμοσκεπη ,διρριχτη . Σαν χωρος δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλος. Νιωθεις οτι [φορτιζει] μονο σε μεγαλες σταθμες!!! Το εχουμε γραψει στο παρελθον πολλες φορες και συμφωνουσε και ο βασιλης οτι κατι δεν παει καλα. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ. Κατα ποσο δεν γνωριζω γιατι δεν εχω παει να τον ακουσω περιποιημενο. Πανω σε αυτο ρωταω κατα ποσο ειναι εφικτο να εχει αρχισει να γινεται [ενεργος]

Reaction score
1.788
Θα έχει πέσει και φασίνα εκείνη την μέρα που θα έρθεις....:D :roflmao:
Ασφαλως καταλαβαινεις οτι οι ερωτησεις που κανω ειναι με παραδειγμα τον χωρο σου και τις ιδαιτεροτητες που εχει και κατα ποσο μπορει να βελτιωθει με παθητικες λυσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney