Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
15.548
Ο Κ. Κεφάλας .... πιστεύουν ότι θέλουν την σκηνή ψηλότερα.... (πάνω από το ύψος των τουίτερ) για τα υπόλοιπα δεν έχει να πουν κάτι αρνητικό!
ναι θα την ηθελα λιγο ψηλοτερα....οπως επισης σε κομματια με χαμηλο περιεχομενο ενοχλει....δλδ τονιζει.....

αν μπορεις να φτιαξεις αυτο ολα καλα...σουπερ δλδ.

full L- R.jpg

ειναι το κοκκινο που τερματιζει ....στα 50.:p

και μια βουτια στα 250 που εχεις θελει διορθωση..αυτην ομως δεν την ακουω....:D

εισαι σουπερ και μην ακους κανεναν....:) :neo:

Reaction score
29.790
ναι θα την ηθελα λιγο ψηλοτερα....οπως επισης σε κομματια με χαμηλο περιεχομενο ενοχλει....δλδ τονιζει.....

αν μπορεις να φτιαξεις αυτο ολα καλα...σουπερ δλδ.

View attachment 30818

ειναι το κοκκινο που τερματιζει ....στα 50.:p

και μια βουτια στα 250 που εχεις θελει διορθωση..αυτην ομως δεν την ακουω....:D

εισαι σουπερ και μην ακους κανεναν....:) :neo:

Ναι δλδ πόσο σούπερ ρε κώστα?
Αστο ρε μάναμ , αφού δεν τόχεις στον ήχο , μην ταλαιπωρήσαι άδικα.
ΥΓ, για την εικόνα δεν ξέρω , αλλά....

Reaction score
8.905
Ασφαλως καταλαβαινεις οτι οι ερωτησεις που κανω ειναι με παραδειγμα τον χωρο σου και τις ιδαιτεροτητες που εχει και κατα ποσο μπορει να βελτιωθει με παθητικες λυσεις.
Τάκη καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά ας απαντήσουν οι "ειδικοί" επί των ερωτήσεων σου ;)

Reaction score
8.905
και μια βουτια στα 250 που εχεις θελει διορθωση..αυτην ομως δεν την ακουω....:D εισαι σουπερ και μην ακους κανεναν....:) :neo:
Κώστα, θέλω να πω και το έχω γράψει πολλές φορές.... πραγματικά δεν έχω σκοπό να σταματήσω την βελτίωση του χώρου... και ο λόγος είναι, ότι από εκεί ήρθε η μεγάλη αναβάθμιση / αναγέννηση του συστήματος!

ΥΓ. Πότε θα έρθεις για καφέ.....:rolleyes:

Reaction score
1.788
Κώστα, θέλω να πω και το έχω γράψει πολλές φορές.... πραγματικά δεν έχω σκοπό να σταματήσω την βελτίωση του χώρου... και ο λόγος είναι, ότι από εκεί ήρθε η μεγάλη αναβάθμιση / αναγέννηση του συστήματος!

ΥΓ. Πότε θα έρθεις για καφέ.....:rolleyes:
Συμφωνα με το διαγραμμα μονο ενεργα πλεον!!!

Reaction score
29.790
Αναγέννηση αναβάθμιση του συστήματος από την αλλαγή του χώρου?
Δλδ τι έγινε? Χτίστηκε εκ νέου η σκεπή? Από ότι θυμάμαι ήταν δίριχτη. Αλλάχθηκε?
Επεσε πλάκα?
Τι ακριβώς έγινε?

Reaction score
15.548
Ναι δλδ πόσο σούπερ ρε κώστα?
Αστο ρε μάναμ , αφού δεν τόχεις στον ήχο , μην ταλαιπωρήσαι άδικα.
ΥΓ, για την εικόνα δεν ξέρω , αλλά....

εσυ ουτε στα τρελα σου ονειρα δεν μπορεις να ακουσεις ετσι..

.....μια μετρηση στον χωρο σου απο τον Ζ και θα το διαπιστωσεις..

αλλα για να το κανεις αυτο θελει κ@λ@ και εσυ δεν διαθετεις..:D

.

Reaction score
3.341
Μα καλά,πόσα τ.μ είναι ο χώρος;
Το Β&W δεν είναι κανένα ηχειάκι...εκτός και μιλάμε για 100 τ.μ.....

Εκτός βέβαια και το εννοούσε αλλιώς,από θέμα ποιότητας ας πούμε (που και πάλι,αν σου αρέσει αυτή η σχολή...)

Το συστημα του ΜΗ εχει αλλαξει αρδην απο την πρωτη φορα που το ακουσα πριν πολυ πολυ καιρο .
Εχει δημιουργηθει μια παρα πολυ καθαρη και τριασδιαστατη σκηνη ( αναλογα με τι μουσικη ακους live, η studiaki ηχογραφιση rock jazz blues)
Μετα απο προσεκτικες κινησεις με υπομονη και καλη παρεα εχει φτασει το συστημα ( κατα την γνωμη μου )
Στο 95% που μπορει να αποδοσει ( με το συγκεκριμενο setup) πιστευω με την περετερο φροντιδα του χωρου θα φτασει το απολυτο .
Τωρα... το ηχειο εχει αναδειξει ολες του τις αρετες.
η μηχανη απο πισω σπρωχνει παρα παρα πολυ καλα

Προσωπικα δεν με ενοχλει τιποτα στο συστημα παιζει για την κατηγορια του παρα πολυ καλα ( για το βινυλιο και το dsd δε ειναι αλλου )

Η πραγματικοτητα ειναι οτι κατω απο το καπο εχει μια σουπερ ντουπερ μηχανη και το αμαξωμα ειναι μια porsche του 1960 . Ο νοων νοειτω !

Προσωπικα με ταξιδευει ...

Last edited:

Reaction score
8.905
Αναγέννηση αναβάθμιση του συστήματος από την αλλαγή του χώρου? Δλδ τι έγινε? Χτίστηκε εκ νέου η σκεπή? Από ότι θυμάμαι ήταν δίριχτη. Αλλάχθηκε? Επεσε πλάκα? Τι ακριβώς έγινε?
Αναγέννηση.... Απλά έκανα μια τοιχογραφία στην σκεπή...:rolleyes:

:geek: :D :laugh: :roflmao:

Last edited:

Reaction score
29.790
εσυ ουτε στα τρελα σου ονειρα δεν μπορεις να ακουσεις ετσι..

.....μια μετρηση στον χωρο σου και θα το διαπιστωσεις..

αλλα για να το κανεις αυτο θελει κ@λ@ και εσυ δεν διαθετεις..:D

.

Μα τι λες?
Ισα ισα που κώλο διαθέτω προς στρώσιμο για δουλειά στον χώρο.

Επί τη ευκαιρεία να σου πω ότι ο χώρος μου είχε μετρηθεί από τον Σωτήρη , κάτι χρόνια πριν από όλους σας εν έτει 2011 , και έχω και pdf , του χώρου. Εσύ μάναμ τι έχεις? Αστο δεν θες απάντηση , νομίζω ότι ξέρεις τι έχεις. Ναι?

Reaction score
29.790
για ανεβασε το pdf τρομαρα σου...

και μετα φωναξε τον Ζ

Τρομάρα δικιά σου δικέ μου.!
Με ένα και μόνο ένα room mode στους 60 κύκλους με 8db ενίσχυση , μια χαρά είναι ο χώρος. Το μόνο που ήθελε ήταν μια μπασοπαγίδα , και τίποτα άλλο. Το έχει ο σωτήρης το pdf , θα του πω να το ανεβάσει.

Οσο για τον Ζ , είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχει άλλη γνώμη . Μόνο εσύ και οι αλχημείες σου μπορεί να έχετε άλλη άποψη.

Reaction score
1.788
@Η πραγματικοτητα ειναι οτι κατω απο το καπο εχει μια σουπερ ντουπερ μηχανη και το αμαξωμα ειναι μια porsche του 1960 . Ο νοων νοειτω !

Δηλαδη απειρο γκαζι χωρις κρατηματα!
Πραγματι ακομα δεν ειχε εθαρμοσει γονατα Μακ Φερσον εκεινη την εποχη [ειδικα στον εμπρος αξονα] και επαιζε με υστερουντες βραχιονες [βλεπε σκαραβεο]!:drinks:

Last edited:

Reaction score
1.788
Αναγέννηση.... Απλά έκανα μια τοιχογραφία στην σκεπή...:rolleyes:

:geek: :D :laugh: :roflmao:
Τον Παντοκρατορα βρε επρεπε να κανεις!!:p

Κυριοι στην αιθουσα τελουνται και ολα τα μυστηρια ....υπαρχει και......................................Παπας!:roflmao:

Reaction score
8.905
Τον Παντοκρατορα βρε επρεπε να κανεις!!:p
Με τίποτα! Μιλάμε για το > Ρετιρέ της Ανωμαλίας <.... μόνο αυτό το θέμα ταίριαζε....:p :laugh:

υπαρχει και......................................Παπας!:roflmao:
Που είναι ο Παπάς....:D

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.212
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney