Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Η οποία δεν αναφέρεται πουθενά στο site της εταιρίας. Σοβαρή εταιρία, μην χέσω...Μαλον καπου εξωτερικα απο το πλινθ..σε ξεχωριστη βαση..
Ναι ρε φίλε, αυτό ακριβώς κάνει! Εξ ου και το "evolution" στην ονομασία του πικαπ! Βάζεις το δίσκο, γυρνάει γύρω γύρω, τον κοιτάς που γυρνάει και ακούς και τη μουσική! Ούτε phono stage, ούτε ενισχυτές, ούτε τίποτα! Η μουσική κατευθείαν στα αυτιά σου! Αυτή κι αν είναι εξέλιξη (evolution)!Παίζει με τα μάτια...................![]()
Γεια σου και καλοάκουστα τα καλούδια σου, περιοχή σου είναι η Γλυφάδα....? Εάν ναι έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο (από το purediy) πριν χρόνια.... τότε που ξεκίνησες την αναβάθμιση του "όρθιου"........Ευχαριστω!Και αυτες οι συμπληρωματικες...
Εχεις δικιο,ειμαι στην Ανω Γλυφαδα...το ονομα Βασιλης κατι μου θυμιζει...καποια επαφη απο το τηλεφωνο που παει καιρος.Γεια σου και καλοάκουστα τα καλούδια σου, περιοχή σου είναι η Γλυφάδα....? Εάν ναι έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο (από το purediy) πριν χρόνια.... τότε που ξεκίνησες την αναβάθμιση του "όρθιου"...![]()
Επαγγελματικη βαση πανω,οικιστικη βαση κατω...Πανω απ τον Αγιο Τρύφωνα ή κάτω εισαι;
Μα και εσύ βρε Γιάννη στην φωτογραφία....Oχι οχι ζαχαροπλαστης δεν ειμαι...
Aκριβως!Για γυμνασμενους ζαχαροπλαστες!Μα και εσύ βρε Γιάννη στην φωτογραφία....
![]()
.....σαν φόρμα για τούρτα είναι....![]()
![]()
Αυτά παθαίνεις όταν το γυρίζεις από την αγγειοπλαστική στο hi-fi.Αντε να βαλω και το δευτερο μου πικαπ το οποιο σκεφτομαι να το ενεργοποιησω γιατι, δε βλεπω χαιρι με το δαχτυλιδι για το άλλο.... χαχαχα....
![]()
Πολυ ομορφο το Thorens σου να το χαιρεσαι φιλε μου. Καθως επισης και το υπολοιπο ηχοσυστημα. Εγω εχω το td 160 b mk2 με Hadcock βαχιονα και Benz ace M κεφαλη.
Να και το δικό μου καμάρι!