Εδώ Παρουσιάστε & Βάλτε Φώτο - Βίντεο από το(α) Πικάπ σας!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.487
OK, αυτό που θα δείτε στο link παρακάτω δεν είναι το πικαπ μου, αλλά πραγματικά, θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία:

Η θέση του βραχίονα, πού είναι; :headbang: Το πικάπ είναι αυτό.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
OK, αυτό που θα δείτε στο link παρακάτω δεν είναι το πικαπ μου, αλλά πραγματικά, θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία:

Η θέση του βραχίονα, πού είναι; :headbang: Το πικάπ είναι αυτό.
Παίζει με τα μάτια...................:cry:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.487
Μαλον καπου εξωτερικα απο το πλινθ..σε ξεχωριστη βαση..
Η οποία δεν αναφέρεται πουθενά στο site της εταιρίας. Σοβαρή εταιρία, μην χέσω...

Παίζει με τα μάτια...................:cry:
Ναι ρε φίλε, αυτό ακριβώς κάνει! Εξ ου και το "evolution" στην ονομασία του πικαπ! Βάζεις το δίσκο, γυρνάει γύρω γύρω, τον κοιτάς που γυρνάει και ακούς και τη μουσική! Ούτε phono stage, ούτε ενισχυτές, ούτε τίποτα! Η μουσική κατευθείαν στα αυτιά σου! Αυτή κι αν είναι εξέλιξη (evolution)!:headbang:

Φαντάζομαι ότι αυτοί που έχουν μυωπία και θα βλέπουν το δίσκο μέσα από γιαλιά θα έχουν παραμόρφωση, σωστά;:headbang:

(άντε, τέρμα το offtopic, μη χαλάμε το θέμα του Μη)

Reaction score
8.905
.....Ευχαριστω!Και αυτες οι συμπληρωματικες...
Γεια σου και καλοάκουστα τα καλούδια σου, περιοχή σου είναι η Γλυφάδα....? Εάν ναι έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο (από το purediy) πριν χρόνια.... τότε που ξεκίνησες την αναβάθμιση του "όρθιου"...:D

Reaction score
275
Γεια σου και καλοάκουστα τα καλούδια σου, περιοχή σου είναι η Γλυφάδα....? Εάν ναι έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο (από το purediy) πριν χρόνια.... τότε που ξεκίνησες την αναβάθμιση του "όρθιου"...:D
Εχεις δικιο,ειμαι στην Ανω Γλυφαδα...το ονομα Βασιλης κατι μου θυμιζει...καποια επαφη απο το τηλεφωνο που παει καιρος.
Το ορθιο εχει δεχτει νεες περιποιησεις απο τοτε με νεο heavy duty πηγαδι και αξονα,νεο υποπλατω με μαζες περιστροφης αυξημενες στα 10 κιλα ενω το συνολικο βαρος ειναι πανω απο 100...οι ιδεες δεν τελειωνουν ποτε (σε αντιθεση με τα λεφτα!)
Νεο project η επιμειξια του μοτερ του Εxclusive ΕΜ-10 (απο P-3/P-10) με την παραλληλη μετατοπιση του PL-L1,
με 15κιλο νεο πλατω, σασσι στα γνωστα μου standards ΚΑΙ με μαγνητικη απωση στο πηγαδι...
Οσο για τα DP-80 γινονται ... οπως φαινονται στη φωτο.
Ιδωμεν!
Ευχαριστω για τα καλα λογια.
Να χαιρομαστε ολοι τα παιχνιδια μας χωρις να ξεχναμε για ποιο λογο υπαρχουν...αυτο εχει σημασια!

Reaction score
275
Μα και εσύ βρε Γιάννη στην φωτογραφία....

.....σαν φόρμα για τούρτα είναι....:p :laugh:
Aκριβως!Για γυμνασμενους ζαχαροπλαστες!
Μονο η σαντιγυ με το κερασακι στην κορυφη λειπει...

Reaction score
677
Αντε να βαλω και το δευτερο μου πικαπ το οποιο σκεφτομαι να το ενεργοποιησω γιατι, δε βλεπω χαιρι με το δαχτυλιδι για το άλλο.... χαχαχα....

Αυτά παθαίνεις όταν το γυρίζεις από την αγγειοπλαστική στο hi-fi.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
This is the first 33 1/3 turntable used for radio and movies.

THIS IS DIRECT DRIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα.......

Last edited:

Reaction score
275
Αιντε...το μοτερ το βλεπω να πακτωνεται...
Δε βλεπω ομως "στοπ" στα ροδακια της βασης του πλατω.......οποτε εγεια μολα εγεια λεσα!
Αλλα και ο βραχιονας...15νταιντσος και βαλε...

Reaction score
44

Να και το δικό μου καμάρι!
Πολυ ομορφο το Thorens σου να το χαιρεσαι φιλε μου. Καθως επισης και το υπολοιπο ηχοσυστημα. Εγω εχω το td 160 b mk2 με Hadcock βαχιονα και Benz ace M κεφαλη.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster