- Reaction score
- 1.788
εννοειται!!Να μην είναι λαμπάτο![]()
εννοειται!!Να μην είναι λαμπάτο![]()
Την απάντηση την έχω δώσει ήδη σε άπειρα ποστ εδώ μέσα... όπως το άνω πρόσφατα. Και Δεν το έπαιξα ποτέ ειδικός... υπάρχουν φίλοι που εμπιστεύομαι και έχουν την θεωρητική / τεχνική γνώση να αναλύσουν και όχι μόνο.... Ένας από αυτούς είναι ο Alex Zapantis!![]()
![]()
Βλαση, εκτος απο δυο ποστ αν δεν κανω λαθος που ρωταω σοβαρα αν εχει αλλαξει κατι στο δωματιο του Βασιλη, κατι που λιγο πολυ ολοι το ειχαμε πει, μεχρι να παω και εγω να ακουσω [και γνωριζεις καλα οτι το καλο το αναγνωριζω ] τον πειραζω σε βαθμο κακουργηματος!!!! Συμπαθειες και αντιπαθειες σε μενα κρατα το πρωτο!!!!τελικα ...καποιες παλιες συμπαθειες εγιναν φανερες αντιπαθειες και δυστυχως φαινεται εντονα αυτο!!!!
ερωτησεις δεν χρειαζονται νομιζω για το τι εννοω.........κριμα παντως......
Δυστυχως πρεπει να το λεω συνεχεια!Ρε Τάκη......
το κάνεις συνέχεια σ'αυτό το θέμα .
Κάνεις μιά πλάκα και έπειτα αναρωτιέσαι αν το καταλαβαίνουμε σαν πλάκα .
Το καταλαβαίνουμε ρε.....μην διερωτάσαι .
Με μας μιλάς![]()
Τακη..........ποσο χρονο εκανες για αυτο το πικαπ του κυριου απο την Ραφηνα?
και αυτο ανακαλυψες;;;;;;
![]()
τι ξυλο χρησιμοποιησες γιαυτο το θεσπεσιο κατσκευασμα?
![]()
Εσύ έχεις το ακαταλόγιστο.......................Εγώ Μάνο χρειάζεται να υπενθυμίζω ότι κάνω πλάκα.... η δεν κάνω.... έχω μπερδευτεί....
εσυ να φροντισεις να παιζεις σαν τα tannoy που ακουσα γιατι την ....................Εγώ Μάνο χρειάζεται να υπενθυμίζω ότι κάνω πλάκα.... η δεν κάνω.... έχω μπερδευτεί....![]()
![]()
![]()
Πάει το χάσαμε το στήριγμα αδελφέ... με ρημάξανε στα μπάν...Εσύ έχεις το ακαταλόγιστο.......................και τον Καφάτο
Που να παίξω ο κακομοίρης.... και ειδικά με Class-D ενισχυτικά... άστα με έμπλεξαν και δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση....εσυ να φροντισεις να παιζεις σαν τα tannoy που ακουσα γιατι την ....................![]()
Ναι......ναι......τραβατε με και ας κλαιω!!!! Απλα περνας την δευτερη εφηβεια σου!! Μολις ωριμασεις θα σου εχω μια 845 set να ακους μουσικη ! Γιατι μ αυτα τα διαολια ακους πιντιιφια!Που να παίξω ο κακομοίρης.... και ειδικά με Class-D ενισχυτικά... άστα με έμπλεξαν και δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση....![]()
![]()