Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
488
Αχ...για πάμε άλλη μία...
Μάθημα ελληνικών.
Άλλο το καλύτερο,άλλο το 'τέλειο' το 'αψεγάδιαστο'.
Και μέχρι το 'καλύτερο' να γίνει 'τέλειο',είναι απλώς συμβιβασμός.
Να δεις ποιος το είπε,ποιος το είπε...
Σε ποιον κολαει αυτο ?

Reaction score
677
Σε ποιον κολαει αυτο ?
Στο ποσοστό των συμβιβασμών από το καλό στο καλύτερο.
Πιο κατανοητά,από το καλύτερο ως το τέλειο,της Γκόλφως ξύλα κουβαλάμε,πάλι στα μισά είμαστε.
Αξίζει ο κόπος κάποιου ποσοστού,εφόσον δεν;
Κι αν το καλό αρέσει,το καλύτερο ίσως όχι.
Από το καλύτερο,ζητάμε τέλειο,από το καλό όχι,γι' αυτό.
Τα 'χουν πει καλά άλλοι πριν από μένα και στο θέμα μας,άλλο αν κολλάνε παντού.

Last edited:

Reaction score
1.788
πυκνωτης συρμα δεν υπαρχει!!!!!!!! ο καθενας βαζει το δικο του χρωμα!! εκει καπου ξεκιναει και το μαγειρεμα του καθε κατασκευαστη, . 100 ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ,100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ .Τα παθητικα κρος θελουν σχεδιαστη με μεγαλα [κακαλα] σε σχεση με καποιον που παιζει με ενεργα!

Reaction score
488
Στο ποσοστό των συμβιβασμών από το καλό στο καλύτερο.
Πιο κατανοητά,από το καλύτερο ως το τέλειο,της Γκόλφως ξύλα κουβαλάμε,πάλι στα μισά είμαστε.
Αξίζει ο κόπος κάποιου ποσοστού,εφόσον δεν;
Κι αν το καλό αρέσει,το καλύτερο ίσως όχι.
Από το καλύτερο,ζητάμε τέλειο,από το καλό όχι,γι' αυτό.
Τα 'χουν πει καλά άλλοι πριν από μένα και στο θέμα μας,άλλο αν κολλάνε παντού.
Κανεις για Φιλολογος παντος , τιποτα πιο τεχνικο εχεις να μας πεις ?

Reaction score
3.972
αν το ηχείο αυτό ήταν η ναυαρχίδα της Sony και τόχε στήσει με τους μονομπλοκ τους :drinks:πριν καμμια 10+ χρόνια σε high end show...μαύρ΄είν η νύχτα στα βουνά!:help:

Reaction score
677
Κανεις για Φιλολογος παντος , τιποτα πιο τεχνικο εχεις να μας πεις ?
Χαχαχαχαχαχα
Και να είχα μια μικρή ιδέα,αμα κάποιος μου έλεγε,"ρε φίλε,τι σπούδασες για να μας κάνεις και κατήχηση",τι θα του έλεγα;
Εγώ ξέρω μόνο να ακούω και να λέω 'μ' άρέσει,δεν μ΄αρέσει',΄με ηρεμεί ή με εκνευρίζει'.
Και λυπάμαι που θα το πω,αλλά πολλά καλύτερα τωρινά,μου προκαλούν πονοκέφαλο,τι τους φταίει ή τι μου φταίει,δεν ξέρω.
Μάπα οι κόρνες λένε οι γνωρίζοντες,οκ;
Θα μου βγάλει εμένα άνθρωπος από το μυαλό αυτό που άκουσα από κάτι ντουλάπες Μπλουμενχόφερ 2 μέτρα ύψος που με πήρε το κύμα κι είπα θα με πάει βόλτα χωρίς να καταλάβω το παραμικρό από συμπίεση;Δεν πα να ΄ναι λάθος...(Το ότι δεν έχω τα 90 χιλιάρικα να τα πάρω είναι λάθος.)Και περιέργως με ηρεμούσαν κι ας έπαιζαν στα τέρματα.
Θα μου βγάλει άνθρωπος από το μυαλό έναν αληθινό SET που άκουσα με 2χ9;
Και θες και ακόμα πιο πολύ λάθος;
Να παίζουν τα κλαπατσίμπανα μου,κι εγώ να γρατζουνάω από πάνω.
Δ
εν είμαι δείγμα,άστο να πάει...

Reaction score
15.548
βρε συ......τι εγινε !!!!!

σονυ ρε ;

....η Αλεξιου σηκωθηκε ;

αν δε ....αλλαξετα και παρε atc :D

καλοριζικα-καλοακουστα μωρη......:)
μια μερα δεν μπηκα και τακανες...

Reaction score
488
πυκνωτης συρμα δεν υπαρχει!!!!!!!! ο καθενας βαζει το δικο του χρωμα!! εκει καπου ξεκιναει και το μαγειρεμα του καθε κατασκευαστη, . 100 ΗΧΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ,100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ .Τα παθητικα κρος θελουν σχεδιαστη με μεγαλα [κακαλα] σε σχεση με καποιον που παιζει με ενεργα!
Αφου και το συρμα μπορει να βαλει και το δικο του χρωμα :) .

Reaction score
1.788
εχω μια απορια!

Εγω προσωπικα εχω μπερδευτει λιγο. Εχουμε μια αριστη επιλογη του Βασιλη σε ενα ηχειο που η κατασκευη του κανει να ντραπουν πολλοι δηθεν γκουρου βιοτεχνες .
Εμενα προσωπικα σαν κατασκευη μ αρεσει παρα πολυ. Βεβαια δεν το εχω ακουσει. Αλλα σαν κατασκευη δειχνει να υποσχεται πολλα.
Ο στενος φιλικος κυκλος καπου γραφει οτι το αποτελεσμα ητο δεδομενο γιατι ειχε προηγηθει προσεκτικη αναγνωση και μελετη των pdf.
Στην πορεια καποιος ειδικος λεει οτι καπου κατι δεν ,αλλα θα το βρουμε ,δεν ειναι ευκολο αλλα θελει λιγο δουλεια.
Παρεμβαση αλλων φιλων λενε διαφορα του τυπου λιγο εμπρος λιγο πισω κ.λ. π
Ο αγαπητος φιλος Κωστας λεει ειναι κορυφαιο [για την εποχη του] αλλα οι πυκνωτες φωναζουν στις μεσαιες, τα πριμα ειναι μπροστα ,χωρις βεβαια να το εχει ακουσει , αλλα με την εμπειρια του με βαση το οπτικο στο κρος. Προτεινει να γινει ενεργο, και αν χρειαστει να φρεσκαριστουν και λιγο οι μοναδες.
Τελικα τα 16000 dolars ειναι μονο για τις καμπινες΄;; Αυτος ο κολοσσος που ακουει στο ονομα sony μημπως πρεπει να μας ρωταει΄;;

Βασιλη νομιζω οτι εχεις κανει μια αριστη επιλογη και ξεκινα να ακους μουσικη. Βαλε τον Ζ να βρει το σημειο που θα σου δωσει τα μεγιστα και μην ακους τιποτα!!!!!!

Reaction score
8.905
Σήμερα οι "ειδικοί" τα ξέσκισαν (στις μετρήσεις) τα ηχεία.... ο Χάρης από νωρίς και ο Ζάπ με τον Αλέξανδρο (ep4nder) αργότερα...:rolleyes:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Σκαλ να σε πειραξω λιγο;;;;;;;;:gamer:

ε....ρε και να γινοταν αυτο στο www.cpskal.gr χαρες και πανηγυρια ....:p:roflmao::p:drinks:
Μπαα, τοχω "κατεβάσει" για να μην σας κουράζω.....

Ρε παιδια, ενα Sony ηχείο ειχαμε ακουσει στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ με τον Μενδρινο, αυτό είναι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67