Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

gonis

Luger
Reaction score
12.501
Αν ξαναφήσεις υπονοούμενο για το βάρος μου να σου καεί ο προβολέας και 1 τετραγωνικό ricofon :spiteful:
Την πιό σημαντική αναβάθμιση στο σύστημα την έκανε το μοβ καλώδιο HDMI
To J.River έδειχνε τα τραγούδια υπέροχα και ανέβηκε και η σκηνή αμέσως :rolleyes:
Από τα καλά,τα μαύρα και τα ιδρωμένα
Σχολιαζεις τα παντα και αφηνεις ασχολιαστο το νεο avatar του Μη;)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Eλα πειτε τα ολα!!
....................και να χαιρεσαι το χομπυ!!!!!
2-3 πραγματάκια .

1) Δεν υπάρχει χαρά στο χόμπυ (ο θεός να το κάνει)
Αρρώστια υπάρχει.
Συνεχής αναζήτηση του μισού ντιμπιού που θα κάνει την Αλεξίου να σηκωθεί από την καρέκλα γιατί ο χομπίστας φαντάστηκε ότι η σκηνή έπρεπε να είναι 112 εκ από το έδαφος και όχι 107 που ακούγεται :confused:
Το πιατίνι πρέπει να είναι πιό παχιό και να έχει ουρά μυρμηγκοφάγου και όχι ουρίτσα κολοβού ντόμπερμαν .
Η κιθάρα του Πακο πρέπει να έχει σώμα Παβαρότι και οχι Τουίγκι .
Και πάει λέγοντας.....:punish:

2) Ο φίλος μου έμπλεξε γιατί είχε την ατυχία να έχει καλούτσικο χώρο ακρόασης από γκέλα .
Δεν τον μέτρησε,δεν το έψαξε αλλά δυστυχώς του έκατσε .
Αν ήταν αλλού για αλλού (όπως οι περισσότεροι οικιακοί χώροι) θα άκουγε μουσική και θα έβλεπε ταινίες χαλαρά .
Τώρα που φαίνεται να είναι κοντά σε κάτι "ιδεατό" ψάχνει τα εκατοστά και τα ντιμπιά που θα του ψηλώσουν την Αλεξίου .
Χάθηκε ρε π@@στη μου να ακούσει Αρβανιτάκη η Πρωτοψάλτη που είναι από φυσικού τους ψηλότερες ;:sneaky:

3)Φίλε μου Γιάννη δεν θα τα πούμε όλα.
Επί της ουσίας δεν μπορούμε να πούμε τίποτα .
Αν δεν έρθει το συγκρότημα και ο μαστεράς να μας πούνε ότι έτσι το παίξαμε και έτσι το μιξάρισα λέμε αερολογίες με στυλ 40 καρδιναλίων .Κυνηγάμε την ουρά μας σαν τρελλά σκυλιά μετακινώντας ηχεία,αλλάζοντας καλώδια και μηχανήματα ,καταναλώνουμε σουβλάκια,κεμπάπ και ουίσκια κάνοντας ρυθμίσεις :headbang:

Και η μουσική.....θα ρωτήσει κάποιος αγνός και απονήρευτος ακροατής....και η ταινία (για να μην νομίζουν οι βόρειοι οτι δεν τους παίζουμε :sneaky:)
Έχουν καταντήσει το μαστίγιο και τα λοιπά σύνεργα του Σ/Μ βασανιστήριου του Χαϊεντά .Η Κράλ έχει γίνει το Κράκεν που το στέλνει Ο θεός Απόλλωνας για να καταστρέψει τους θνητούς που χλευάζουν την τέχνη του .

Σοβαρά τώρα :
Το ηχείο αφού τοποθετήθηκε σωστά έδειξε τις αρετές του από τις πρώτες νότες .
Η στιβαρή κατασκευή της καμπίνας δάμασε τα ηχητικά κύματα από τα 2 8ιντσα , που σαν πιστόνια 12κύλινδρης Ferrari ,ξέσκισαν την γλυκιά ησυχία της νεοσμυρνιώτικης νύχτας με ένταση και πειθαρχία αποδίδοντας τις κατώτερες νότες με ξέφρενο τέμπο και ταυτόχρονα με επιθετικότητα που σου έφερνε αναμνήσεις και εικόνες από την κλαγγή των όπλων στην μάχη του Μαραθώνα .(Εδώ ο άλλος γράφει για το πως παίχτηκε 1η φορά η ενάτη του Λουδοβικου,γιατί να μην χρησιμοποιήσω κι εγώ την μάχη του Μαραθώνα να χαρεί και ο Άδωνις :wink: )
Η μεσαία περιοχή άπλωσε σαν μετάξινο πέπλο πάνω στα κουκλάκια που νόμιζες οτι η KillBill το έκανε με τον Terminator ,ο Φρέντυ Κρούγκερ αγκαλιά με την κοκκινοσκουφιτσα στροβιλίζονταν στους ρυθμούς του Paso doble ξεχνώντας οτι ο κακός Wolverine παραμόνευε να φάει το κοντοσούβλι από το καλαθάκι της ανέμελης παιδούλας .Και μέσα στον γενικό χαμό ο Βλάσης έκοβε 1/2 dB στα 3,2Khz για να μην τρίζει το απαυτό του Terminator .
Θα σας έγραφα και για τις ψηλές του ηχείου αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία........
Καλημέρα σας

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.810
2-3 πραγματάκια .

1) Δεν υπάρχει χαρά στο χόμπυ (ο θεός να το κάνει)
Αρρώστια υπάρχει.
Συνεχής αναζήτηση του μισού ντιμπιού που θα κάνει την Αλεξίου να σηκωθεί από την καρέκλα γιατί ο χομπίστας φαντάστηκε ότι η σκηνή έπρεπε να είναι 112 εκ από το έδαφος και όχι 107 που ακούγεται :confused:
Το πιατίνι πρέπει να είναι πιό παχιό και να έχει ουρά μυρμηγκοφάγου και όχι ουρίτσα κολοβού ντόμπερμαν .
Η κιθάρα του Πακο πρέπει να έχει σώμα Παβαρότι και οχι Τουίγκι .
Και πάει λέγοντας.....:punish:

2) Ο φίλος μου έμπλεξε γιατί είχε την ατυχία να έχει καλούτσικο χώρο ακρόασης από γκέλα .
Δεν τον μέτρησε,δεν το έψαξε αλλά δυστυχώς του έκατσε .
Αν ήταν αλλού για αλλού (όπως οι περισσότεροι οικιακοί χώροι) θα άκουγε μουσική και θα έβλεπε ταινίες χαλαρά .
Τώρα που φαίνεται να είναι κοντά σε κάτι "ιδεατό" ψάχνει τα εκατοστά και τα ντιμπιά που θα του ψηλώσουν την Αλεξίου .
Χάθηκε ρε π@@στη μου να ακούσει Αρβανιτάκη η Πρωτοψάλτη που είναι από φυσικού τους ψηλότερες ;:sneaky:

3)Φίλε μου Γιάννη δεν θα τα πούμε όλα.
Επί της ουσίας δεν μπορούμε να πούμε τίποτα .
Αν δεν έρθει το συγκρότημα και ο μαστεράς να μας πούνε ότι έτσι το παίξαμε και έτσι το μιξάρισα λέμε αερολογίες με στυλ 40 καρδιναλίων .Κυνηγάμε την ουρά μας σαν τρελλά σκυλιά μετακινώντας ηχεία,αλλάζοντας καλώδια και μηχανήματα ,καταναλώνουμε σουβλάκια,κεμπάπ και ουίσκια κάνοντας ρυθμίσεις :headbang:

Και η μουσική.....θα ρωτήσει κάποιος αγνός και απονήρευτος ακροατής....και η ταινία (για να μην νομίζουν οι βόρειοι οτι δεν τους παίζουμε :sneaky:)
Έχουν καταντήσει το μαστίγιο και τα λοιπά σύνεργα του Σ/Μ βασανιστήριου του Χαϊεντά .Η Κράλ έχει γίνει το Κράκεν που το στέλνει Ο θεός Απόλλωνας για να καταστρέψει τους θνητούς που χλευάζουν την τέχνη του .

Σοβαρά τώρα :
Το ηχείο αφού τοποθετήθηκε σωστά έδειξε τις αρετές του από τις πρώτες νότες .
Η στιβαρή κατασκευή της καμπίνας δάμασε τα ηχητικά κύματα από τα 2 8ιντσα , που σαν πιστόνια 12βάλβιδής Ferrari ,ξέσκισαν την γλυκιά ησυχία της νεοσμυρνιώτικης νύχτας με ένταση και πειθαρχία αποδίδοντας τις κατώτερες νότες με ξέφρενο τέμπο και ταυτόχρονα με επιθετικότητα που σου έφερνε αναμνήσεις και εικόνες από την κλαγγή των όπλων στην μάχη του Μαραθώνα .(Εδώ ο άλλος γράφει για το πως παίχτηκε 1η φορά η ενάτη του Λουδοβικου,γιατί να μην χρησιμοποιήσω κι εγώ την μάχη του Μαραθώνα να χαρεί και ο Άδωνις :wink: )
Η μεσαία περιοχή άπλωσε σαν μετάξινο πέπλο πάνω στα κουκλάκια που νόμιζες οτι η KillBill το έκανε με τον Terminator ,ο Χαρυ Γκρούγκερ αγκαλιά με την κοκκινοσκουφιτσα στροβιλίζονταν στους ρυθμούς του Paso doble ξεχνώντας οτι ο κακός Wolverine παραμόνευε να φάει το κοντοσούβλι από το καλαθάκι της ανέμελης παιδούλας .Και μέσα στον γενικό χαμό ο Βλάσης έκοβε 1/2 dB στα 3,2Khz για να μην τρίζει το απαυτό του Terminator .
Θα σας έγραφα και για τις ψηλές του ηχείου αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία........
Καλημέρα σας
Πες στον Παντελή να βάλει τα μέσα να σε πάρουν στον "Ήχο". Αυτός ο τρόπος γραφής τείνει να εκλείψει από τα έντυπα μέσα. :wink:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.995
Προσοχή!

Τα like στο μήνυμα του Μάνου έχουν σημασία! :whistling: :rolleyes:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Πες στον Παντελή να βάλει τα μέσα να σε πάρουν στον "Ήχο". Αυτός ο τρόπος γραφής τείνει να εκλείψει από τα έντυπα μέσα. :wink:
Δεν είναι δυνατόν να δέχομαι τις συνεχείς προσβολές σου χωρίς να απαντώ
Θα ατμιστούμε μέχρι θανάτου κύριε.
Ορίστε άρωμα και περιεκτικότητα .

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.810
Δεν είναι δυνατόν να δέχομαι τις συνεχείς προσβολές σου χωρίς να απαντώ
Θα ατμιστούμε μέχρι θανάτου κύριε.
Ορίστε άρωμα και περιεκτικότητα .
Με ιντριγγάρισε η αναφορά στον Άδωνι. :p

Flavour Art Dusk 18mg/ml

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Να πω και εγω 2 λογακια.
Το λουκανικο ηταν πολυ καλο, το φιλετο κοτοπουλου τρυφερο, η σαλατα σουπερ, μπιφτεκι δεν δοκιμασα διοτι ειχε πολυ κρεμμυδι, οι μπυρες ηταν παγωμενες, μπλακ δεν ειχε τι να κανουμε, χρονια πολλα σε ολους, χικ .....

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos