Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026

Τα είχες με αυτό το μπαφερ και παίζανε και πάλι χαμηλά ?Κι αυτά χαμηλά παίζουν, -8dB απο άλλους τελικούς που είχα συγχρόνως στον AV μου τα συγκεκριμένα.

...και οικο-λογικές ανησυχίες...Πάντως μου αρέσει που δήλωσα -με στόμφο κιόλας- στην αρχή του θέματος όταν τους πήρα, ότι ένιωθα ότι δεν θα με απασχολούσε ιδιαίτερα το πώς παίζουν... και τελικά κάνουμε όλη αυτή τη κουβέντα και κάθομαι και ακούω όλη μέρα σήμερα για να δω πώς παίζουν...
...σκ@τομικρόβιο...
...430W idle τα δικά μου, θα την κάψω όλη την Μαυροπηγή.. 

. Δεν είσαι ο μόνος που ξενίστηκε σε πρώτη ακρόαση .κατάφεραν όμως να μου αλλάξουν ένα μέρος της αρχικής βεβιασμένης και προβληματισμένης άποψης σε μια μέρα σοβαρής, πολύωρης ακρόασης...
Λίγο προβληματισμένο σε βλέπω.
Αν πίστευες ότι είναι μόνο θέμα gain του pre, δεν θα υπήρχαν τόσα ίσως, νομίζω, ενδέχεται, cup of tea κτλ..
Είμαι σίγουρος πως στο τέλος, την άκρη θα την βρεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Ωστόσο, όταν την βρεις, θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση στο ερώτημα:
Ένας ουδέτερος, με επαρκή έξοδο pre, είναι αρκετός γι αυτές τις μοντούλες? -οι λάμπες αυτονόητα εξαιρούνται.
ειναι και παραειναι οποιοσδηποτε προ απο αποψη voltage.Λίγο προβληματισμένο σε βλέπω.
Αν πίστευες ότι είναι μόνο θέμα gain του pre, δεν θα υπήρχαν τόσα ίσως, νομίζω, ενδέχεται, cup of tea κτλ..
Είμαι σίγουρος πως στο τέλος, την άκρη θα την βρεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Ωστόσο, όταν την βρεις, θα ήθελα μια σοβαρή απάντηση στο ερώτημα:
Ένας ουδέτερος, με επαρκή έξοδο pre, είναι αρκετός γι αυτές τις μοντούλες? -οι λάμπες αυτονόητα εξαιρούνται.