Bazinga... Hypex για τα Orion

Reaction score
1.789
παρομοιο τεχνασμα κανω στο τελυταιο σταδιο σταδιο των ντραιβερς στους λαμπατους μου . Ειδικα αν τους εχω πολωμενους κοντα σε Β θελω πολυ παραπανω ταση οδηγησης για να [ξυπναω ] τις εξοδου και να νιωθεις οτι ο ενισχυτης εχει ντραιβ.απο χαμηλα Το καλο ειναι οτι οι λυχνιες τις μεγαλες [μπουκιες] στιγμιαια μπορουν και τις κατεβαζουν. Το δε κλιπαρισμα ερχεται πιο μαλακα.

Reaction score
2.566
με μπουσταρισμενη την εισοδο εχεις κανει καποιες μετρησεις αν αυτα που δηλωνει στα σπεκσ ο κατασκευαστης παραμενουν τα ιδια;; Σαφως δειχνει ποιο ζωντανος αλλα μολις παιζει κοντα στο 60-70 τοις εκατο της ισχυς του και εχουμε ενα κρεσσεντο των μουσικων δρωμενων τι κανει;;
Μην το ψάχνεις Τάκη αυτό, σε αυτά ο ενισχυτής είναι αλλού, δεν πιάνεται...τα πάντα είναι όπως πρέπει να είναι, ακριβή, σωστά, ακλόνητα, δεν μπερδεύουν, δεν φωνάζουν...

Reaction score
2.566
δεν θα κλιπαρει;;
Α τώρα κατάλαβα τί εννοείς, δεν έχω δοκιμάσει με μπουσταρισμένη είσοδο, πώς να τη μπουστάρω....όταν μου φέρουν κάτι πιο δυνατό θα δοκιμάσω...

Reaction score
1.772
γιατι το παιδευουμε τοσο πολυ πραμα;

αλλαξε τις αντιστασεις στο ivy r13-16 απο 180 σε 350ohm
και θα πας στα 4volt εξοδο.
ειναι αρκετη.

αν εχεις το legato δες το manual.

Reaction score
1.789
εννοω να παιζεις με πολυ παραπανω βολταζ στην εισοδο και να ξεσπαει ξαφνικα μια ορχηστρα με τρομερα δυναμικα. Δεν θα ερθει στο κλιπ;;

Reaction score
2.566
γιατι το παιδευουμε τοσο πολυ πραμα;

αλλαξε τις αντιστασεις στο ivy r13-16 απο 180 σε 350ohm
και θα πας στα 4volt εξοδο.
ειναι αρκετη.
αν εχεις το legato δες το manual.
Μωρέ ξέρω τί πρέπει να κάνω και στο legato και στο κρος κλπ...το θέμα είναι ότι δυστυχώς το κολλητήρι μου πνέει τα λοίσθια...γι αυτό και ζήτησα να μου φέρουν πιο δυνατή πηγή... ούτως η άλλως θα χρειαστεί να το αλλάξω δηλαδή αλλά οκ...

Reaction score
1.772
δεν θα κλιπαρει;;
τακη εβαλα μια λαμπα στην εισοδο με 10volt και εγινε χαμος.

εχουν τεραστια αποθεματα στιγμιαιας ισχυος αυτα τα μαραφετια.

Reaction score
1.772
Μωρέ ξέρω τί πρέπει να κάνω και στο legato και στο κρος κλπ...το θέμα είναι ότι δυστυχώς το κολλητήρι μου πνέει τα λοίσθια...γι αυτό και ζήτησα να μου φέρουν πιο δυνατή πηγή... ούτως η άλλως θα χρειαστεί να το αλλάξω δηλαδή αλλά οκ...
ε οκ τοτε μολις σου γερουν το πιο δυνατο και επιβεβαιωσεις παρε ενα κολητηρι και φτιαχτα.

με το legato θα παρεις μεχρι 3.2 volt δωσε και στο κρος κατι τι.

Reaction score
1.789
τακη εβαλα μια λαμπα στην εισοδο με 10volt και εγινε χαμος.

εχουν τεραστια αποθεματα στιγμιαιας ισχυος αυτα τα μαραφετια.
Γιωργο πιστευω οτι η πολυ ισχυ που εχεις [αρα δεν τον πας στον κορο ] με υπεροδηγηση δεν εχεις θεμα. Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι αν μπορουσαμε να εχουμε παραπανω σουινγκ μετα τον συγκριτη που εχουν αυτα τα κυκλωματα θα ηταν ακομα καλυτερα!! Δυστυχως ειναι κατι που μονο ο κατασκευαστης τους μπορει να το κανει!

Reaction score
2.566
Μμμμμ...πάντως σε μεγάλες εντάσεις είναι πάρα πολύ καλός, ακόμα και σε πολύ σύνθετα κομμάτια...τόσο ακριβής και control freak που μπορεί ακόμα και να ξενίσει....άντε να δούμε τί θα γίνει με την είσοδο...

Last edited:

Reaction score
1.772
Γιωργο πιστευω οτι η πολυ ισχυ που εχεις [αρα δεν τον πας στον κορο ] με υπεροδηγηση δεν εχεις θεμα. Η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι αν μπορουσαμε να εχουμε παραπανω σουινγκ μετα τον συγκριτη που εχουν αυτα τα κυκλωματα θα ηταν ακομα καλυτερα!! Δυστυχως ειναι κατι που μονο ο κατασκευαστης τους μπορει να το κανει!
To ιδιο ισχυη και με τον αλεξ.
τα μοντουλακια αυτα εχουν τη διπλασια+ ισχυ απο αυτη που χρειαζεται.

Reaction score
2.566
Στα χαμηλά όχι, είναι όσο ακριβώς χρειάζομαι για να πάνε τα πλέον παραλληλισμένα γούφερ σχεδόν στο τέλος της διαδρομής τους χωρίς να πάθουν ζημιά, στα υπόλοιπα ναι...

Reaction score
753
Μμμμμ...πάντως σε μεγάλες εντάσεις είναι πάρα πολύ καλός, ακόμα και σε πολύ σύνθετα κομμάτια...τόσο ακριβής και control freak που μπορεί ακόμα και να ξενίσει....άντε να δούμε τί θα γίνει με την είσοδο...
Αν εβαζες ενα μπαφερακι με opamp ?
πχ.: www.ebay.com/itm/P7-MINI-Preamplifier-Board-Top-Pre-AMP-Headphone-DIY-Kit-for-MX50-L20-L6-NE5532-/221320604096?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item3387bc69c0
που ειναι και τσαμπα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.385
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier