Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Φίλε μου την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρούμαι από μια ίωση και λόγω της κατάστασης αυτής δεν έχω το κουράγιο / διάθεση να ασχοληθώ με τους διαχύτες (Diffusers) κλπ...

Αστα αυτά , το βράδυ έχουμε ΤΙΚΙ...
1601547_811898635494291_1266645465_n.jpg

Reaction score
2.566
Παίζει να ρθω...σε είχα ακούσει μια φορά στο Capu που παίζω κι εγώ αλλά τότε δεν ήξερα ότι παίζεις εσύ!

Reaction score
15.548
Σας έλειψα....:p :D

Μέτα από τις "λειτουργικές" αλλαγές που έγιναν..., έτσι λοιπόν είναι στημένο το σύστημα σήμερα....

Επίσης έγινε 7.1 (Back Surround Victor SP-M11) ;)

και το σάμπ έφυγε από μπροστά.... για το καλό της 2κάναλης αναπαραγωγής....:)

Πάω να φάω...και σε λίγο τα άλλα νέα....:lolsign: :welcome:
....αφου εισαι ετοιμος κατσε ναρθω νακουσω 2καναλο και να δουμε τι εχει κανει το xt32 στον χωρο σου....

θα σε :fuckyou: αν δεν παιζει παλι το συστημα...:D

Reaction score
15.548
:laugh::laugh:

βρε συ....εδω ενα 2καναλο δεν μπορουμε να φτιαξουμε θα κανουμε και 7.1 ? :D

κοιτα τι θα κανουμε.....

θα σου δωσω να μου περασεις τα κομματια που θες ν ακουσουμε....

θα τα ακουσω στον χωρο μου πρωτα που ειναι καλυτερος ακουστικα απο τον δικο σου..... εννοειτε με καλυτερα ηχεια και μετρησεις .:fuckyou:
....και μετα θα ερθω να σου πω ποσο καλα παιζεις...:roflmao:

παρε ναχεις ετσι για αρχη L-R.:tongue:
ναχεις να σκεφτεσαι ολη την εβδομαδα :fuckyou:
rt60 2sp.jpg

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
:laugh::laugh:

βρε συ....εδω ενα 2καναλο δεν μπορουμε να φτιαξουμε θα κανουμε και 7.1 ? :D

κοιτα τι θα κανουμε.....

θα σου δωσω να μου περασεις τα κομματια που θες νακουσουμε....

θα τα ακουσω στον χωρο μου πρωτα που ειναι καλυτερος ακουστικα απο τον δικο σου..... εννοειτε με καλυτερα ηχεια και μετρησεις .:fuckyou:
....και μετα θα ερθω να σου πω ποσο καλα παιζεις...:roflmao:

παρε ναχεις ετσι για αρχη L-R.:tongue:
ναχεις να σκεφτεσαι ολη την εβδομαδα :fuckyou:
απαπαπα....μελι σταζεις βρε πουλακι μου!!!!!:fuckyou::fuckyou::D

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα,ειχα τη χαρα να το ακουσω ξανα μετα απο 10 μηνες περιπου που με πολλες αλλαγές ,θα το χωρισω στα δυο, σε δικαναλο και hc,γιατι το δευτερο συμβιβαστηκε για να ειναι στην κορυφη το πρωτο, δε γινοταν και αλλιως,ο kefalas εχει κανει δουλεια στην εικονα και φαινεται ,ο πολυκαλος ηχος μενει να φτιαχτει,τα l-r sony ειναι το ιδιο απιστευτα και σε ταινια,νομιζα οτι ειχα δυο σαμπ διπλα τους δυνατο καθαρο μπασο περιγραφικο,ακομα και σε πολυ χαμηλες εντασεις διαχωριζεις τα παντα,το καταλληλο ηχειο για αυτο το χωρο,ή ο χωρος για αυτο το ηχειο..χεχε
Αν και δεν μετεφερα τα μεταλ μου να το αξιολογησω παραπερα καταλαβα! ενα 9,8 για δικαναλο (τι,δεν σου αρεσε,ειναι να μπουν και οι διαχυτες ωρε) στο hc δε σου βαζω ,ειναι ημιτελες ακομα!:D την επομενη φορα που θα σου'ρθω με Gojakla :drinks:

Reaction score
8.905
.....την επομενη φορα που θα σου'ρθω με Gojakla :drinks:
Στάθη το ξέρεις, έχεις ανοιχτή πρόσκληση ;), διαλέξτε όποια μέρα και ώρα γουστάρετε με τον Αντώνη και ελάτε! :dance2:

απαπαπα....μελι σταζεις βρε πουλακι μου!!!!!:fuckyou: :D
Ανάθεμα την στιγμή που πήρα τα Sony Βλάση μου... με πλεξούδες σκόρδα & μαντζούνια κυκλοφορώ επάνω μου...:prankster: :gotcha:

D

deleted user 10898

Guest
Εγω ήπια λιιιιγο παραπάνω και έχασα τον δρόμο...
Γράφτε τιποτις βρεεεεε

Reaction score
141
Καλημέρα σε όλους!
Βασίλη να χαίρεσαι τη γιάφκα σου!!! Όλα ήταν τέλεια εχθές.Χάρηκα που γνώρισα και τα άλλα παιδιά και τα είπαμε,έστω για λίγο.Πολύ ωραίο το σύστημα και ο χώρος,μου έκανε εντύπωση όμως η ευκολία που οδηγούσαν οι CI αυτή τη ρουφήχτρα που έχεις για ηχείο...
Να'σαι καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos