- Reaction score
- 81
Περαστικα και απο εμενα!!!Αντε ξεκινα παλι να αναψει το θεμα σου.
Φίλε μου την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρούμαι από μια ίωση και λόγω της κατάστασης αυτής δεν έχω το κουράγιο / διάθεση να ασχοληθώ με τους διαχύτες (Diffusers) κλπ...
Δεν θα παίξω εγώ βρε.Παίζει να ρθω...σε είχα ακούσει μια φορά στο Capu που παίζω κι εγώ αλλά τότε δεν ήξερα ότι παίζεις εσύ!
....αφου εισαι ετοιμος κατσε ναρθω νακουσω 2καναλο και να δουμε τι εχει κανει το xt32 στον χωρο σου....Σας έλειψα....![]()
Μέτα από τις "λειτουργικές" αλλαγές που έγιναν..., έτσι λοιπόν είναι στημένο το σύστημα σήμερα....
![]()
Επίσης έγινε 7.1 (Back Surround Victor SP-M11)
![]()
και το σάμπ έφυγε από μπροστά.... για το καλό της 2κάναλης αναπαραγωγής....
![]()
Πάω να φάω...και σε λίγο τα άλλα νέα....![]()
![]()
Μα εσύ γιαυτό έρχεσαι.... να με φτιάξεις και στο (7.1) H.C. ρε φιλαράκι!....και να δουμε τι εχει κανει το xt32 στον χωρο σου....
απαπαπα....μελι σταζεις βρε πουλακι μου!!!!!
βρε συ....εδω ενα 2καναλο δεν μπορουμε να φτιαξουμε θα κανουμε και 7.1 ?
κοιτα τι θα κανουμε.....
θα σου δωσω να μου περασεις τα κομματια που θες νακουσουμε....
θα τα ακουσω στον χωρο μου πρωτα που ειναι καλυτερος ακουστικα απο τον δικο σου..... εννοειτε με καλυτερα ηχεια και μετρησεις .
....και μετα θα ερθω να σου πω ποσο καλα παιζεις...
παρε ναχεις ετσι για αρχη L-R.
ναχεις να σκεφτεσαι ολη την εβδομαδα![]()
Στάθη το ξέρεις, έχεις ανοιχτή πρόσκληση.....την επομενη φορα που θα σου'ρθω με Gojakla![]()
Ανάθεμα την στιγμή που πήρα τα Sony Βλάση μου... με πλεξούδες σκόρδα & μαντζούνια κυκλοφορώ επάνω μου...απαπαπα....μελι σταζεις βρε πουλακι μου!!!!!![]()
![]()
sorry,διαβαζα hitech παλια !!ρε stathi ......9.8 ;
κατω απο την βαση του εβαλες ;
ελεος !!!!
![]()
Δεν ειναι ετσι.ΥΓ. μεγάλη απουσία ο Χρήστος (Gonis).... λόγω παντόφλας....![]()
![]()
Ακομα κανει ψύχρα εξω!Φαντάσου πόσο τους άρεσαν τα Sony .................
που γύρισαν τον καναπέ ανάποδα![]()