- Reaction score
- 1.789
αν καποιος που γνωριζει με 15000 χιλιαρικα τι φτιαγνει΄;;;;Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο.
αν καποιος που γνωριζει με 15000 χιλιαρικα τι φτιαγνει΄;;;;Αυτό είναι σχεδόν βέβαιο.
Κι επειδη απάντησα στο μήνυμά σου δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω 2ο πρόσωπο? πώς θα πω αυτό που θέλω?Τα παρακάτω είναι δικά σου λόγια, απευθυνόμενος στο μήνυμα μου οπότε σε εμένα προσωπικά αναφέρθηκες αν δεν κάνω λάθος.
...προτιμάς να έχεις ένα σχετικά καλό ηχείο που θα το έχεις φτιάξει εκ σχεδιασμού μόνος σου...
Η ουσία του DIY είναι ακριβώς η ανάποδη από αυτό που έχεις κατά νου.
Δεν προτιμάμε το έτοιμο σιγουράκι του τάδε γκουρού αλλά βάζουμε τη δική μας υπογραφή και μεράκι και τολμάμε το διαφορετικό και ιδιαίτερο.
Τώρα αν δεν έρθει το τέλειο με τη μία σε βάθος χρόνου και με την απόκτηση εμπειριών θα έρθει.
Φίλε Μάνο να τα πεις αυτά σε κάποιον κοινό γνωστό μας που άλλαζε πυκνωτές στα B&W του προκειμένου να βελτιώσει τον ήχο τους.Αν αναφέρεστε στην παραπομπή μου στην B&W .......................
εντελώς φιλικά,κούνια που σας κούναγε .
Αν μιλάτε γενικά οτι με κόστος 15000 ένας ερασιτέχνης(καθόλα διαβασμένος) μπορεί να ξεπεράσει μοντέλα αντιστοίχου τιμής εντάξει .
ΥΓ Μιλάω για συναγωνισμό με μικρές εταιρείες ,οχι με τέρατα (KEF,B&W,JBL<κλπ )
Συμφωνώ απόλυτα ότι σε αυτή τη περίπτωση πας σε έτοιμη και δοκιμασμένη λύση.Κι επειδη απάντησα στο μήνυμά σου δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω 2ο πρόσωπο? πώς θα πω αυτό που θέλω?
Τέσπα...
...οκ...ωραίο είναι αυτό που λες...κι έτσι είναι βασικά, δεν έχεις άδικο....το θέμα είναι αν θέλεις το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα όταν δεν έχεις τις ανάλογες γνώσεις τί κάνεις...εκτός αν δεν σε πειράζει να χάσεις καμιά 15αριά χρόνια, 35 μέτριες κατασκευές, άπειρο χρόνο και χρήμα, για να φτάσεις σε κάτι που κάποιος άλλος το έφτιαξε στην 3η κατασκευή του, απλά ακολουθώντας τα σχέδια ενός γκουρού...
Μη φοβασαι εισαι ο μονος που δεν παρεξηγουμε , λογω ηλικιας !!Αν αναφέρεστε στην παραπομπή μου στην B&W .......................
εντελώς φιλικά,κούνια που σας κούναγε .
Αν μιλάτε γενικά οτι με κόστος 15000 ένας ερασιτέχνης(καθόλα διαβασμένος) μπορεί να ξεπεράσει μοντέλα αντιστοίχου τιμής εντάξει .
ΥΓ Μιλάω για συναγωνισμό με μικρές εταιρείες ,οχι με τέρατα (KEF,B&W,JBL<κλπ )

Δγυό βίδες (στραβά) μπορώ να βάλω κι εγώ.

Για ηχειο περιφορας το κοβω!!!Τελικά θα φτιάξουμε* ηχείο αναφοράς ή θα μιλάτε θεωρητικά στην ιερή κατηγορία;
*Δγυό βίδες (στραβά) μπορώ να βάλω κι εγώ.

Θα παίζει τέλεια "ω γλυκύ μου Εαρ" με ΓαϊτάνοΓια ηχειο περιφορας το κοβω!!!![]()
Εντέλει τα βελτίωσε η τα ξεκούρδισε....Φίλε Μάνο να τα πεις αυτά σε κάποιον κοινό γνωστό μας που άλλαζε πυκνωτές στα B&W του προκειμένου να βελτιώσει τον ήχο τους.

.Τιμωρια : Τρεις φορες , την Ιθάκη ,του Καβάφη.Οκ, αν κάποιος ικανοποιείται μόνο με τη χαρά της δημιουργίας πάω πάσο, εγώ θέλω και άριστο αποτέλεσμα αλλιώς θεωρώ τον κόπο μου σχεδόν χαμένο...