Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.847
Σου διαφεύγει το γεγονός οτι δεν υπάρχει Ιθάκη 
Αν μιλάς για λαμπάτες κατασκευές εντάξει.ειχα την τυχη να εχω δει στο παρελθον πολλες diy υλοποιησεις που προσκυνησαν μπροστα τους πολυ μεγαλα brand !! Kατασκευασμενα απο ανθρωπους που αν διαβαζαν σημερα αυτα που γραφουν καποιοι απλα θα τους απαντουσαν οσα δεν φτανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Μάνο γνώμη μου είναι ότι στα ηχεία, πάντα υπό προϋποθέσεις, τα πράγματα είναι ευκολότερα.Αν μιλάς για λαμπάτες κατασκευές εντάξει.
αν μιλάς για ηχεία όνομα και διεύθυνση
Επ'αυτού διαφωνούμε πλήρως .Μάνο γνώμη μου είναι ότι στα ηχεία, πάντα υπό προϋποθέσεις, τα πράγματα είναι ευκολότερα.

Μανο, ακριβως εκει ειναι η ομορφια.Σου διαφεύγει το γεγονός οτι δεν υπάρχει Ιθάκη![]()
Επειδή τυχαίνει να έχω κάνει και τα δύο θα σου πω πως και τα δύο έχουν την ομορφιά τους.προτιμάς να έχεις ένα σχετικά καλό ηχείο που θα το έχεις φτιάξει εκ σχεδιασμού μόνος σου ή ένα πάρα πολύ καλό ηχείο που θα το έχεις φτιάξει πάλι μόνος σου, αλλά βασισμένος σε σχέδια άλλου?
Ανέφερε ένα αξιοπρεπές ηχείο του εμπορίου κάτω των 5000 ευρώ. Για παραπάνω πάμε μετά...Επ'αυτού διαφωνούμε πλήρως .![]()
Aν εκεί είναι η ομορφιά γιατί στο πρώτο ποστ ανοίγματος του θέματος γράφεις :[QUOTE post: 1799800, member: 13659"]Τα παρακάτω είναι δικά σου λόγια, απευθυνόμενος στο μήνυμα μου οπότε σε εμένα προσωπικά αναφέρθηκες αν δεν κάνω λάθος.
...προτιμάς να έχεις ένα σχετικά καλό ηχείο που θα το έχεις φτιάξει εκ σχεδιασμού μόνος σου...
Η ουσία του DIY είναι ακριβώς η ανάποδη από αυτό που έχεις κατά νου.
Δεν προτιμάμε το έτοιμο σιγουράκι του τάδε γκουρού αλλά βάζουμε τη δική μας υπογραφή και μεράκι και τολμάμε το διαφορετικό και ιδιαίτερο.
Τώρα αν δεν έρθει το τέλειο με τη μία σε βάθος χρόνου και με την απόκτηση εμπειριών θα έρθει.
Μανο, ακριβως εκει ειναι η ομορφια.
Μου αρκεί το "εξαιρετικό το σιγουράκι" για να ακούω σωστά και καλά τη μουσική μου και από εκεί και πέρα αν έχω χρόνο και διάθεση πειραματίζομαι και με άλλα σχέδια για να μαθαίνω...αλλά αναφοράς θα θεωρούσα σε κάθε περίπτωση το πρώτο...Επειδή τυχαίνει να έχω κάνει και τα δύο θα σου πω πως και τα δύο έχουν την ομορφιά τους.
Εξαιρετικό το σιγουράκι αλλά η ζωή θέλει και λίγο παιχνίδι, λίγο ρίσκο.
Focal SM 9 με 5400 τιμή καταλόγου (και παίρνεις και τους ενισχυτές τζάμπα ).Ανέφερε ένα αξιοπρεπές ηχείο του εμπορίου κάτω των 5000 ευρώ. Για παραπάνω πάμε μετά...
και χάθηκαν τα κορίτσια ρε βλαμένε ........Εξαιρετικό το σιγουράκι αλλά η ζωή θέλει και λίγο παιχνίδι, λίγο ρίσκο.

Xαρη για πες τιποτης για το οπεν μπαφλ!!!Επειδή τυχαίνει να έχω κάνει και τα δύο θα σου πω πως και τα δύο έχουν την ομορφιά τους.
Εξαιρετικό το σιγουράκι αλλά η ζωή θέλει και λίγο παιχνίδι, λίγο ρίσκο.
View attachment 32932
View attachment 32933
Ξέρεις κάποια οικία που να έχει αυτό τη ηχείο ή, για να το θέσω διαφορετικά, κάποια νοικοκυρά που να το δεχτεί στο καθιστικό της?Focal SM 9 με 5400 τιμή καταλόγου (και παίρνεις και τους ενισχυτές τζάμπα ).
DIYης αποκλείεται να φτιάξει ένα τέτοιο ηχείο κατά την γνώμη μου .