MED600X3D

Reaction score
22
Παιδιά το έφτιαξα παρέα με τον Αποστόλη τα παράσιτα ήχου και όλα τα άλλα μπήκαν στη θέση που τους ανήκουν. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση που είχα από εδώ.
τι έφταιγε για τα παράσιτα ;;

Reaction score
1
Η ρύθμιση του hdmi να μην είναι αυτόματη, ήθελε τη δεύτερη επιλογή από της ρύθμισης.

Reaction score
33
Καλημερα Λεωνιδα.Απο εχθες που περασα το τελευταιο firmware,εχω προβλημα με τα εξωφυλλα.Το σεταρισμα που εχω κανει ειναι:
1)Καταρχην εχω βαλει μια καρτα SD πανω στο μηχανακι.
2)Εφτιαξα ενα φακελο που τον ονομασα Jukebox και τον προσθεσα στα αγαπημενα
3)Εβαλα το μηχανακι και σκαναρε ολους τους κοινοχρηστους φακελους που εχω για μοιρασμα,απο το pc και το Nas.
4)Οταν θελω ενα εξωφυλλο,με το κουμπι μενου,προσθετω πρωτα τον φακελο στα αγαπημενα και κατοπιν κανω την επεξεργασια για να κατεβασω το εξωφυλλο.
Απο χθες δεν μπορω να τα κατεβασω ευκολα.Καταρχην δεν βρισκει την φωτογραφια για τα εξωφυλα αμεσως αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες και οταν τις βρισκει δεν τις περναει.
Τι δεν κανω σωστα;

Reaction score
1.458
Για πιο λόγο έβαλες την κάρτα sd?Για το Jukebox?
Δε χρειάζεται κάτι τέτοιο.Το mede8er σκανάρει τους φακέλλους με τις ταινίες και περνάει όλα τα info,covers κλπ στον αντίστοιχο φάκελλο της κάθε ταινίας.Θα πρέπει να έχεις δώσει δικαιώματα read/write στα shared folders των pc και nas βέβαια για να γίνει αυτό.
Εχεις περάσει το τελευταίο firmware?

Reaction score
33
Ναι το τελευταιο εχω περασει.Δεν μου λες Λεωνιδα,το σεταρισμα που περιγραφω σωστο ειναι;

Reaction score
1.458
Οχι δεν είναι σωστό,όπως το καταλαβαίνω από την περιγραφή σου.Ούτε το sd card χρειάζεται,ούτε να φτιάξεις εσύ κάποιο φάκελλο jukebox και να τον βάλεις στα αγαπημένα.

Συνδέεσαι με τους κοινόχρηστους φακέλλους με smb ή nfs.Ας πούμε τον φάκελλο Movies που έχεις στο nas εφόσον τον βλέπει το med και συνδέεται μαζί του θα επιλέξεις ok and ad to my shortcuts.
Κατόπιν από το πλήκτρο edit του remote θα επιλέξεις scan.Το med θα σκανάρει το φάκελλο Movies που έχει μέσα όλους τους υποφακέλλους με τις ταινίες,με σωστούς τίτλους και θα αποθηκεύσει τις πληροφορίες για κάθε ταινία στο φάκελλο που βρίσκεται το αρχείο της ταινίας.

Δηλ. στο φάκελλο Movies υπάρχει σε υποφάκελλο η ταινία Avatar.Ο υποφάκελλος θα πρέπει να έχει σωστό τίτλο δηλ.Avatar (2009) και μέσα στο φάκελλο να υπάρχει το αρχείο της ταινίας και ο υπότιτλος.Οταν σκανάρει το Med και ολοκληρώσει θα πρέπει μέσα στο φάκελλο Avatar (2009) υπάρχει επιπλέον και το folder.jpg και το about.jpg και ένα xml αρχείο με τα info.

Στα βγάζει αυτά το med στους φακέλλους με τις ταινίες?

Reaction score
33
Λοιπον απο τον ελεγχο βλεπω πολλα cover να ειναι μαυρα με κοκκινο χ.Τι σημαινει αυτο;

Reaction score
1.458
Για κάποιο λογο δεν βρίσκει πληροφορίες για τις ταινίες αυτές.Είναι σωστοί οι τίτλοι?
Μήπως δεν έχουν τα ανάλογα δικαιώματα όλοι οι φάκελλοι με τις ταινίες?
Δίαβασε προσεκτικά τον οδηγό του kontoleta για read/write σε shared folders και κάνε τις διορθώσεις που χρειάζονται:
http://www.avsite.gr/forum/threads/Κοινή-χρήση-αρχείων-pc-με-media-players-smb-only.113203/

Reaction score
33
Λεωνιδα αυτον τον οδηγο εχω χρησιμοποιησει σε καθε φακελο που μοιραζω.Θα προσπαθησω παλι και θα σε ενημερωσω με το αποτελεσμα.

Reaction score
1.458
Δες ένα παράδειγμα πως θα πρέπει να είναι ο φάκελλος μιας ταινίας μετά από επιτυχές scan με το movie scrapper του mede8er.
Σε σένα έτσι είναι?

Στιγμιότυπο 2014-03-19, 20.34.44.png

Reaction score
33
Λεωνάϊντα...............υποκλινομαι.Σε ευχαριστω.Το βιντεο πολυ κατατοπιστικο
Δεν βλεπω στον φακελο μεσα XML αρχειο

Last edited:

Reaction score
33
Λοιπον Λεωνιδα μολις τελειωσα το σκαναρισμα και τα εξωφυλλα στην θεση τους,αλλα χειροκινητα,ενα-ενα.Με ποιο τροπο ξανασκαναρει τα shared folders το med;

Reaction score
1.458
Εννοείς για να ψάξει αν έχεις προσθέσει καινούριες ταινίες στα shared folders?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514