MED600X3D

Reaction score
1.458
Για τους υπότιτλους?Με το notepad των windows,ανοίγεις το .srt αρχείο και επιλέγεις save as utf-8

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Δες και κάποιο άλλο release άλλου group,αυτά συμβαίνουν ακόμη και σε 2D movies και με διαφορετικά players.
Ποτέ δεν ξέρεις σε τέτοια θέματα τη ασυμβατότητα υπάρχει.Ανάλογα το media player που έχουμε,το τι βλέπουμε κλπ θα πρέπει να κάνουμε και κάποια πειράματα δυστυχώς!
Τίποτα δεν είναι όπως παλιότερα!;)
Σίγουρα τίποτα δεν είναι όπως παλιότερα και πλέον δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα παρακολουθείς , ακόμα μια φορά πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Σχετικά με τους υπότιτλους και για 3D αρχείο και μόνο,δοκίμασε να τους μετατρέψεις από το notepad,σε utf-8 από cp1253 που είναι το 99% των υπότιτλων που βρίσκουμε στο διαδίκτυο.Και κάνε και τις ανάλογες ρυθμίσεις για utf-8 και στα settings του med βέβαια.Ισως βοηθήσει στο 3D αυτό.
Δυστυχώς δεν δουλεύει ούτε έτσι,μένουμε στην λύση αναζήτησης 3d από άλλη πηγή.

Reaction score
2.681
Έτσι ακριβώς , μόλις την βρεις δοκίμασε με το ίδιο αρχείο υποτίτλων και θα δεις πως θα σου παίξει .

Reaction score
2.681
Επειδή το είχα αναφέρει και αλλού , κάθισα και το έψαξα , η ταινία που μου πρασίνιζε τα πάντα ήταν το avatar , το οποίο δίχως υπότιτλους ξεκινούσε καλά , μόλις επέλεγα τους ενσωματωμένους όλα green .
Με εξωτερικούς έπαιζε καλά :lolsign:.

Για δοκίμασε με εντελώς απενεργοποιημένους τους υπότιτλους , σε περίπτωση που ρύθμισες το med να ξεκινά με τους εσωτερικούς , βάλε το στο ανενεργό .

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Επειδή το είχα αναφέρει και αλλού , κάθισα και το έψαξα , η ταινία που μου πρασίνιζε τα πάντα ήταν το avatar , το οποίο δίχως υπότιτλους ξεκινούσε καλά , μόλις επέλεγα τους ενσωματωμένους όλα green .
Με εξωτερικούς έπαιζε καλά :lolsign:.

Για δοκίμασε με εντελώς απενεργοποιημένους τους υπότιτλους , σε περίπτωση που ρύθμισες το med να ξεκινά με τους εσωτερικούς , βάλε το στο ανενεργό .
Έχω κατεβάσει το Avatar και παίζει κανονικά με υπότιτλους , το πρόβλημα το έχω στο Thor και Gravity.

Reaction score
1.458
Ελέγξτε τα release που έχετε στις ταινίες που υπάρχει πρόβλημα και αναποφεύγετε να κατεβάζετε τα ίδια release σε άλλες ταινίες.Αναζητήστε κάποια άλλη έκδοση άλλης ομάδας για την ίδια ταινία και δοκιμάστε αν την αναπαράγει σωστά το med.

Reaction score
1
Καλησπέρα μόλις αγόρασα το MED600X3D και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μου κάνει βοη παράσιτο ήχου να το πω. Όταν βλέπω την ταινία και πατήσω το pause η πατήσω το home button. Έχω δοκιμάσει της αλλαγές που μου δίνει από το μενού για την σύνδεση hdmi. Όπως επισεις δεν κρατάει 16.9 στην οθόνη μου

Reaction score
1.458
Τι εννοείς δεν κρατάει 16:9 στην οθόνη?Στο γυρίζει σε 4:3?
Για γράψε τις ρυθμίσεις που έχεις βάλει στα settings/video στο med μήπως βοηθήσουμε.
Σε τηλεόραση το έχεις συνδέση?Τι μοντέλο?

Reaction score
1
Με τη σειρά που τα βλέπω
Ανενεργό
Αυτόματο
SPAIN Downmix (2ch)
Ανενεργό
Δεν με ενδιαφέρει
Ανενεργό
Ανενεργό

Reaction score
1.458
Δοκίμασε με άλλο καλώδιο hdmi αφού συνεχίζει το πρόβλημα στον ήχο.Στην εικόνα το πρόβλημα λύθηκε όπως κατάλαβα ή όχι?
Το med είναι απυθείας συνδεδεμένο στην tv ή στο ενδιάμεσο υπάρχει ενισχυτής?

Reaction score
1
Παιδιά το έφτιαξα παρέα με τον Αποστόλη τα παράσιτα ήχου και όλα τα άλλα μπήκαν στη θέση που τους ανήκουν. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση που είχα από εδώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv