H επιλογη του να μενεις μονοφθαλμος

Reaction score
677
Οπότε καταλαβαίνεις προφανώς ότι κάποιος που έχει φάει τα νιάτα του στα θρανία δεν πρόκειτε να κάτσει να ασχοληθεί με το καλιμπράρισμα το δικό μου και το δικό σου.
Προφανώς και θα πάει σε μια μεγάλη εταιρία για να τριφτεί στο ανάλογο τμήμα ή θα φτίαξει κάτι δικό του,π.χ. Κυριακάκης και Όντισι.
Όπως τα λες δηλαδή,όταν το σύστημα μου είναι άρρωστο,δεν θα βρω γιατρό,θα βρω κάποιον που κάτι του είπε ένας που ήξερε ένα γιατρό,κλπ..
Λαμπρά.

Reaction score
8.905
Όπως τα λες δηλαδή,όταν το σύστημα μου είναι άρρωστο,δεν θα βρω γιατρό,θα βρω κάποιον που κάτι του είπε ένας που ήξερε ένα γιατρό,κλπ..Λαμπρά.
Στην "αρρώστια" κλπ.... μπορεί να κάνει διάγνωση και ένας "έμπειρος" (με γνώση) χομπίστας.... μέσα από μετρήσεις κλπ.... η "θεραπεία" είναι το δυσκολότερο κομμάτι!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Όπως τα λες δηλαδή,όταν το σύστημα μου είναι άρρωστο,δεν θα βρω γιατρό,θα βρω κάποιον που κάτι του είπε ένας που ήξερε ένα γιατρό,κλπ..
Λαμπρά.
Όχι ακριβώς.
Πέραν των πανεπιστημιακών υπάρχουν και οι με πιστοποιήσεις όπως το isf που ανέφερε ο Zizik.Εξαιρετική λύση γιατί τα foundations αυτά κάνουν σεμινάρια στο συγκεκριμένο θέμα.

Reaction score
677
Την "αρρώστια"..... μπορεί να κάνει διάγνωση και ένας "έμπειρος" (με γνώση) χομπίστας.... μέσα από μετρήσεις κλπ.... η "θεραπεία" είναι το δυσκολότερο κομμάτι!
Εσύ αν αρρωστήσεις (κούφια η ώρα,κουνιέμαι κι από την θέση μου) θα πας σε εμπειρικό για διάγνωση;
Και τι θα σου μετρήσει;Την πίεση;Κι αν πονάνε τα κοκκαλάκια σου και θες αξονική;(Ξανακούφια η ώρα,θα μιλάω στο πρώτο ενικό,που έχω φάει πολλές και δεν με νοιάζει..)
Δεν θα παω μετά σε ντοτόρε κανονικόνε;
Τζαμπα χρήμα και κόπος δεν θα είναι στον εμπειρικό;

Reaction score
677
Όχι ακριβώς.
Πέραν των πανεπιστημιακών υπάρχουν και οι με πιστοποιήσεις όπως το isf που ανέφερε ο Zizik.Εξαιρετική λύση γιατί τα foundations αυτά κάνουν σεμινάρια στο συγκεκριμένο θέμα.
Πόσο χρόνο διαρκούν;
Επί πληρωμή ή χωρίς;

Από το λίνκ του Δημήτρη,είδα πως είναι δυο......... ημερών;;;
Κάνω λάθος ελπίζω.

Last edited:

Reaction score
8.905
Εσύ αν αρρωστήσεις (κούφια η ώρα,κουνιέμαι κι από την θέση μου) θα πας σε εμπειρικό για διάγνωση;
Και τι θα σου μετρήσει;Την πίεση;Κι αν πονάνε τα κοκκαλάκια σου και θες αξονική;(Ξανακούφια η ώρα,θα μιλάω στο πρώτο ενικό,που έχω φάει πολλές και δεν με νοιάζει..)
Δεν θα παω μετά σε ντοτόρε κανονικόνε;
Τζαμπα χρήμα και κόπος δεν θα είναι στον εμπειρικό;
Συγνώμη αλλά δεν βρισκόμαστε σε θέμα με την υγεία.... για ήχο μιλάμε!

ΥΓ. Μην κουνιέσαι από την θέση σου.... δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είμαι προληπτικός... άρα δεν πιστεύω σε μάγισσες και ματζούνια....:biggrin: :roflmao:

Reaction score
677
Συγνώμη αλλά δεν βρισκόμαστε σε θέμα με την υγεία.... για ήχο μιλάμε!
Χίλια συγνώμη,είχα την εντύπωση πως ο ήχος είναι κι αυτός επιστήμη κι έχει ειδικά εκπαιδευμένο κόσμο.
Παρανόησις!
(Δεν υπάρχει χειρότερο από τον βασιλικότερο του βασιλέως,να το ξέρεις :roflmao: [όπως και από τις ολόκληρες αλήθειες,αλλά μην το κάνουμε θέμα]).

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.565
Επιστήμη είναι, αλλά δε θα πεθάνεις αν τσιρίζει λίγο το tweeter. :D

Στο ISF δε θα πάμε εμείς που δεν ξέρουμε πού πάν' τα τέσσερα, είναι για ανθρώπους που ήδη ξέρουν απο καλιμπράρισμα.

Reaction score
677
Επιστήμη είναι, αλλά δε θα πεθάνεις αν τσιρίζει λίγο το tweeter. :D
Μωρέ δεν ψοφάς,αλλά είσαι με τον φόβο του EAR,κατάλαβες;:roflmao:
Παλιοζωή.:hunter:
Στο ISF δε θα πάμε εμείς που δεν ξέρουμε πού πάν' τα τέσσερα, είναι για ανθρώπους που ήδη ξέρουν απο καλιμπράρισμα.
Και που έμαθαν;Επάνω μας;
Έστω καμιά βόλτα έξω από το τμήμα ακουστικής;

Προφανώς αστειεύομαι,δεν έχω κάτι με κανέναν,ούτε γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.
Και φυσικά όταν είναι στα όρια του χόμπι και χωρίς πληρωμή,λέμε και χίλια ευχαριστώ και έχουμε και υποχρέωση και δικαίως.
Όταν όμως κάτι είναι στο περίπου,δεν είναι κάπως;
Δεν θα αναρωτιόμαστε συνεχώς για το real thing;

Last edited:

Reaction score
8.905
Κάποιοι επιστήμονες εκεί έξω.... έβγαλαν ελεύθερα και μη (μετρητικά) προγράμματα και τα έδωσαν στον χομπίστα να τα εκμεταλλευτεί καταλλήλως.... πόσο ποιο απλά να το πω! ;)

Reaction score
677
Κάποιοι επιστήμονες εκεί έξω.... έβγαλαν ελεύθερα και μη (μετρητικά) προγράμματα και τα έδωσαν στον χομπίστα να τα εκμεταλλευτεί καταλλήλως.... πόσο ποιο απλά να το πω! ;)
Καμιά αντίρρηση,να τα εκμεταλλευτούμε.
Να τα εμπιστευτούμε όμως και σαν την υπέρτατη αλήθεια;
Ή περίπου;;)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.565
Και που έμαθαν;Επάνω μας;
Έστω καμιά βόλτα έξω από το τμήμα ακουστικής;

Προφανώς αστειεύομαι,δεν έχω κάτι με κανέναν,ούτε γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.
Και φυσικά όταν είναι στα όρια του χόμπι και χωρίς πληρωμή,λέμε και χίλια ευχαριστώ και έχουμε και υποχρέωση και δικαίως.
Όταν όμως κάτι είναι στο περίπου,δεν είναι κάπως;
Δεν θα αναρωτιόμαστε συνεχώς για το real thing;

Το ISF είναι μόνο για εικόνα. Σου μαθαίνουν να χρησιμοποιείς σωστότερα τα εργαλεία που ήδη έχεις, γνώση και μηχανήματα.
Πού τα έμαθες είναι αδιάφορο.

Ο καλιμπράτορας εικόνας πληρώνεται, και αξίζει κάθε ευρώ που παίρνει. Ο δικός μας τουλάχιστον...

Reaction score
677
Το ISF είναι μόνο για εικόνα.
(Στα είπα,από hc δεν έχω ιδέα..Καταλαβαίνεις πως θα υπάρξει καταιγίδα βλακωδών ερωτήσεων όταν θα είναι να στήσω,προειδοποιώ.Μην βγάλεις την ουρά σου απ' εξω,θέλω συμμετοχή:roflmao: )

Reaction score
8.905
Καμιά αντίρρηση,να τα εκμεταλλευτούμε.
Να τα εμπιστευτούμε όμως και σαν την υπέρτατη αλήθεια;
Ή περίπου;;)
Αγοράζεις ένα πιστοποιημένο πχ. μικρόφωνο (δηλαδή καλιμπραρισμένο) και συμβατό με το πρόγραμμα... και κάνεις άριστα την δουλειά που θέλεις! ;) Κάποτε λέγανε.... Από το τίποτα καλή και η Παναγιώτενα! ;)

Reaction score
30.455
Δεν εχεις κι αδικο..
Έπρεπε να περάσουν δυο ώρες από το πρώτο μήνυμα που ανέφερε πλύσιμο αυτοκινήτου για να εμφανιστεί επιτέλους μια σοβαρή φωτογραφία...κάποιοι έχουν χάσει τη φόρμα τους τελευταία...

Reaction score
677
Αγοράζεις ένα πιστοποιημένο πχ. μικρόφωνο (δηλαδή καλιμπραρισμένο) και συμβατό με το πρόγραμμα... και κάνεις άριστα την δουλειά που θέλεις! ;) Κάποτε λέγανε.... Από το τίποτα καλή και η Παναγιώτενα! ;)
Το ίδιο λέμε,ιδρώσαμε να το καταλάβουμε.
Viva Παναγιώταινα λοιπόν αφού άλλη θεραπεία δεν υπάρχει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv