ΑΓΟΡΑ BENQ w1070 η OPTOMA HD25e

Reaction score
15.548
η θα παρεις αυτον που ειπαμε η θα παρεις ενα απο τα 2 που θελεις......

ξεχνα οτιδηποτε αλλο(για μενα)

Reaction score
10
η θα παρεις αυτον που ειπαμε η θα παρεις ενα απο τα 2 που θελεις......

ξεχνα οτιδηποτε αλλο(για μενα)
Epson 8100 που μπορω να τους δώ σε λειτουργία υπάρχουν καταστήματα;

Reaction score
10
Παιδιά ΕΧΩ μπερδευτει ακούω πολλούς που μου λένε πάρε epson eh-tw 8100 ακούω ότι τα μηχανάκια που θέλω να πάρω ειναι καλά αλλα δεν έχουν μετρό σύγκρισης με τους epson αυτής της κατηγορίας ποια ειναι η γνώμη σας να φτάσω εκεί μέχρι 1000ε η να ανεβώ προς epson απο τη μια ακούω ουράνια τόξα για dlp και απο την άλλη όχι καλή ευκρίνεια σε LCD εμένα όμως με ενδιαφέρει και να ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ μαύρο βλέπω και epson eh tw 6100 τι λέτε;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.476
Να πας να τα δεις ώστε να κρίνεις μόνος σου. Στο περίπου βέβαια, γιατί θα είναι σε default ρυθμίσεις.
Οι DLP χαμηλής τιμής έχουν ειδικές απαιτήσεις τοποθέτησης τις οποίες ελπίζω να έχεις καταλάβει για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.

Reaction score
10
Να πας να τα δεις ώστε να κρίνεις μόνος σου. Στο περίπου βέβαια, γιατί θα είναι σε default ρυθμίσεις.
Οι DLP χαμηλής τιμής έχουν ειδικές απαιτήσεις τοποθέτησης τις οποίες ελπίζω να έχεις καταλάβει για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.
Μήπως γνωρίζεις καταστήματα που μπορω να τους δώ γιατί εγώ δεν ξέρω κανένα

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.476
Έχεις ΡΜ.

Αν θέλεις πολύ μεγάλη εικόνα, είσαι προσεκτικός στην καθαριότητα του χώρου (γιατί σ' αυτή την τιμή δεν υπάρχουν φίλτρα), έχεις διαβάσει για την τοποθέτηση αφού δεν έχουν shift και έχεις σχετικά σκούρους τοίχους για έλεγχο των ανακλάσεων, οι DLP θα είναι μια χαρά.

Ο 6100 δεν έχει το μαύρο των μεγαλύτερων Epson.

Reaction score
10
Έχεις ΡΜ.

Αν θέλεις πολύ μεγάλη εικόνα, είσαι προσεκτικός στην καθαριότητα του χώρου (γιατί σ' αυτή την τιμή δεν υπάρχουν φίλτρα), έχεις διαβάσει για την τοποθέτηση αφού δεν έχουν shift και έχεις σχετικά σκούρους τοίχους για έλεγχο των ανακλάσεων, οι DLP θα είναι μια χαρά.

Ο 6100 δεν έχει το μαύρο των μεγαλύτερων Epson.
Epson 8100 τι λες αξίζει σε σχεση με optoma και benq?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.476
Αυτό έλειπε, φυσικά. Αλλά κοστίζει τα διπλά χρήματα και δεν έχει γυαλιά μαζί.

Να πας να τους δεις! Μπορεί να σε ικανοποιήσει η εικόνα των DLP.

Last edited:

Reaction score
10
Αυτό έλειπε, φυσικά. Αλλά κοστίζει τα διπλά χρήματα και δεν έχει γυαλιά μαζί.

Να πας να τους δεις! Μπορεί να σε ικανοποιήσει η εικόνα των DLP.
Μιλάμε για άλλη κατηγορία ε; Το μαύρο δηλαδή καλύτερο;

Reaction score
2.001
Εχω εδώ και 6 μήνες τον hd25e. Είναι ο πρώτος μου προβολέας. Πριν τον πάρω είδα με τα μάτια μου. Ναι, με 1000 ευρώ παραπάνω πας σε άλλη κατηγορία ειδικά στο μαύρο. Εγώ δεν ήθελα να τα δωσω. Βλέπω rainbow ,ειδικά στους υπότιτλους, αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Η γυναίκα μου π.χ δεν έχει δει ποτέ. Κάλεσα τον ειδικό για να τον τοποθετήσει στο ταβάνι μιας και δεν είχα εμπειρία και το μηχάνημα δεν έχει όλες τις ρυθμίσεις που θα συγχωρέσουν ένα λάθος στην τοποθέτηση.

Όμως. ....τον έχω ευχαριστηθεί μαζί με όλη την οικογένεια αλλά και φίλους. Πλέον βλέπω και τρισδιάστατη εικόνα και αξίζει αν και μειώνεται η φωτεινότητα λόγο γυαλιών. Γενικά μας έχει χαρίσει ήδη πολλές ώρες θέασης και τα άξιζε τα λεφτά του.

Δεν το συγκρίνω με τον benq. ...τους βάζω στο ίδιο επίπεδο. Αν δώσεις Χίλια θα μείνεις πολύ ευχαριστημενος....αν δώσεις και άλλα τόσα (περίπου) θα ανέβεις πολύ με την μια....επιλέγεις. ..

Reaction score
10
Να σε ρωτήσω απόσταση πανιού 3,5 απο το μηχάνημα μπροστά απο καναπέ σε τραπεζάκι με 60cm ύψος τι εικόνα παίρνω πόσες ίντσες όσο αφορά το θόρυβο ειναι πράγματι αθόρυβος ενώ ο benq λένε ότι έχει θόρυβο πάνω κάτω την εικόνα υποθέτω ότι δεν μπορω να τη μετακίνησω όταν λες μειώσετε η εικόνα σε 3d πόσο δηλαδή μειώνετε; Αν συνδέσω nova το 3d το αναγνωρίζει και εκτός απο τα γυαλιά dlp-link παίρνει και κάποια ποιο ακριβά βλέπεις διάφορα σε 3d? φίλε ΕΧΩ στα 2μετρα μια lg 42αρα και το 3d δεν βλέπω τίποτα σε βάθος σε optoma θα ΕΧΩ διάφορα ;εχεις κάνει τέτοια σύγκριση σε κούρασα αλλα να πάρω κάτι που αξίζει επίσης ο optoma έχει ελληνικό menu?

Reaction score
2.001
Τα μηχανάκια αυτού του επιπέδου έχουν θόρυβο. Όχι κάτι τραγικό αλλά υπάρχει. Αν μάλιστα το έχεις ανοιχτό αρκετές ώρες σερί και πάρει μπρος το βεντιλατερι....την ακούς καλα. Αν δεν έχεις 5.1 να καλύπτει τον θόρυβο ισως να στην σπάει κάποιες φορες.
Η φωτεινότητα πέφτει ένα 15% περίπου με ταγγυαλιά. Για νοβα δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν εχω. Στο σύστημα μου που έχω 106" οθόνη το 3d έχει διαφορά με μια 42 τηλεόραση. δεν τίθεται θεμα σύγκρισης. Έχει ελληνικό μενού. Για να δεις σε πόσες ίντσες προβολή είσαι μπες εδώ:
www.projectorcentral.com

Reaction score
10
Καλημέρα μέχρι 1000ε ΕΧΩ καταλήξει σε benq w1070,optoma hd25e και epson eh tw5200 αξίζει να μείνω σε αυτούς η να πάω σε κατηγορία epson 6100,8100 κτλ ;

Reaction score
10
Καλημέρα ξέρεις τι βλέπω απο τα reviews ότι και οι ακριβοί έχουν τα αρνητικά τους ΕΧΩ δει site όπου βάζουν την ίδια βαθμολογία στον benq w1070 και ιδια στον epson 8100 μπαίνεις στο YouTube και βλέπεις μέσα στην πεντάδα με τους καλύτερους έχουν τον benq δίπλα σε epson 8100 τον Jvc και τον sony και λες τώρα να διαθέτω 800 και να μη μείνω και άριστα ικανοποιημένος κάπως παλεύονται αλλα να δώσω 1600-2000 και εκεί να μη μείνω ικανοποιημένος μετά ειναι να σε κλαίνε και επειδή ειναι και ακριβοί δεν ξέρω πόσο πουλιούνται εύκολα ο κόσμος ψάχνεται για φθηνούς είχα ενα χρόνια acer k300 500lm 4000:1 hd ready χωρίς 3d και τον ΠΗΡΑ 500 και τον έδωσα 400 πουλήθηκε στην χρυσή ευκαιρία μέσα σε 3 μέρες και έβλεπα τους ακριβούς να ειναι μήνες μέσα και να μη πουλιούνται πάντως απο το εώς τώρα έρευνα μου ΕΧΩ παρατηρήσει ότι έχει πουλήσει τρέλα σε Αμερική και Ευρώπη ο benq w1070 ακόμα και στο YouTube να βάλεις αναζήτησή για projector με full hd 3d με το μεγαλύτερο πλήθος Πριόβολος στηνις πρώτες θέσεις συναντάς τον benq το μόνο που με χάλασε ήταν ότι είδα και διάβασα ότι κάνει λίγο θόρυβο ο ανεμιστήρας εκεί μπερδεύτηκα μη το βάλω μπροστά απο τον καναπέ και δεν άκουω καλά εσύ τι μηχάνημα εχεις ποια η γνώμη σου ;

Reaction score
8.350
ρε φιλε ,να σου πω εγω τι θελεις.Θελεις να παραμυθιαστεις οτι τα παραπανω λεφτα ειναι πεταμενα.Ε δεν ειναι πώς να το κανουμε?δυστυχως μερικες φορες οτι πληρωσεις παιρνεις.

Reaction score
2.001
Δώσε τα 800....και αν δεν σου κάτσει καλά πούλα τον...το πολύ να χάσεις κανα 300άρι.....βάλε ακόμα 1500 μετά και τράβα στην πιο μεγάλη κατηγορία...τόσο απλά.
Αν έχεις μέχρι 1000 είσαι για αυτή την κατηγορία. Αν έχεις μέχρι 2000 είσαι για παραπάνω=>καλύτερη κατηγορία.
Και πάλι....τόσο απλά.!

Reaction score
10
Εισαι λάθος πολυ λάθος υποτιμάς πολυ κάποια πράγματα δηλαδή όλοι αυτοί που τους πήραν και τα site που γράφουν παραμυθιαστηκαν;δεν ΕΧΩ διαβάσει πολλούς ότι πήραν τα μηχανάκια και το πούλησαν απλά ξέρεις τι κατάλαβα μετά απο όλα αυτά ότι τα μηχανήματα απο 1500 και πάνω απευθύνονται σε ποιο ψαγμένος με πολλές απαιτήσεις και απευθύνονται παγκόσμιος σε ελάχιστο κοινό και αυτό φαίνεται απο τις κριτικές στος amazon ποσά πουλάει ο καθένας και πόσες κριτικές έχει απο εκεί και πέρα όλοι έχουν τα αρνητικά τους 10 αρι καθαρό δεν ΕΧΩ δει ούτε στους ποιο ακριβούς αλλα υπάρχει και κάτι πολυ σημαντικό μεταπώληση μπες στη χρυσή ευκαιρία και δες πόσο καιρό ειναι μέσα ακριβά μηχανήματα ακόμα σε ποσά καταστήματα ειναι διαθεσιμα τα μηχανάκια benq σε 30 optoma σε 12 και τα ακριβά epson απο πέντε με δέκα το πολυ αυτό έχει να κάνει με πόσο πουλάνε όλα υποκειμενικα ειναι υπάρχουν πχ τηλεοράσεις 1080p στα 800ε αλλα και στα 2000ε δεν σημαίνει ότι των 800 δεν έχουν καλή εικόνα απλά των 2000 έχουν καλλίτερα hertz ,καλύτερη αντίθεση κτλ όλα σχετικά ΜΑ ΠΟΛΥ σχετικά ειναι απλά αυτά τα μηχανάκια που λες ε ειναι για λίγους και εκλεκτούς και στο μάτι του καθενός φαινονται διαφορετικά ο κόσμος δεν ασχολείστε πολυ με projector όταν πούλησα τον acer k330 που δεν είχε καμία εικόνα τέλεια όλοι μου λέγανε το πουλήσεις τους άρεσε μόνο η αίσθηση εικόνα έστω και μέχρι 80 που ανέβαζε τους άρεσε αν και εμένα μου θύμιζε τηλεοραση των 720p όχι τόσο ψαγμένος και απαιτητικός δεν είμαι και πλούσιος συνάμα 1600ε και 2000ε ειναι υπερβολικά για θέμα τέτοιο μη ξεχνάς ότι βγήκαν και οι 2κ και μέχρι να μου πέσει η λάμπα για αντικατάσταση θα έχουν πέσει και οι τιμές και οι full hd θα ανήκουν στο παρελθόν όταν ΠΗΡΑ πριν ενα χρόνο τον acer δεν έβρισκες 1080p κάτω απο 1500 τώρα βρίσκεις και με 700 η τεχνολογίας προχωράει σε 2 με τρία χρόνια θα βγει κάτι καλύτερο θα το εχεις πληρώσει ακριβά και θα πάρεις λίγα γιατί θα ανήκουν στο παρελθόν αυτή ειναι άποψη μου που είμαι χρόνια gadget alias θυμάμαι πόσο πλήρωσα την πρώτη τηλεοραση μου και πόσο κάνει τώρα 1600 ε για 720p και μετά απο τώραια χρόνια με 400 αγόραζες 1080p
Δώσε τα 800....και αν δεν σου κάτσει καλά πούλα τον...το πολύ να χάσεις κανα 300άρι.....βάλε ακόμα 1500 μετά και τράβα στην πιο μεγάλη κατηγορία...τόσο απλά.
Αν έχεις μέχρι 1000 είσαι για αυτή την κατηγορία. Αν έχεις μέχρι 2000 είσαι για παραπάνω=>καλύτερη κατηγορία.
Και πάλι....τόσο απλά.!
Φίλε μου θα πάω αύριο να τα δώσει απο κοντά η αλήθεια ειναι ότι είμαι λάτρης του μαύρου απο ότι κατάλαβα οι epson έχουν καλό μαύρο και συνολικά εικόνα θα πάω θα δώσει και θα τα συγκρίνω τι να πω ίσως και η benq πουλά γιατί ειναι φτηνή στα επίπεδα μια τιλτηλεορασης

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.193
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon