- Reaction score
- 2.566
Επειδή πρέπει να στήσω τώρα και το αναλογικό που θα στηρίζεται στο μκ2 που απέκτησα, σκέφτομαι την αγορά ποιοτικού αλλά μεταχειρισμένου, παλιότερου έως και αρκετά παλιότερου μοντέλου προ με ενσωματομένο phono. Αυτός θα είναι εντελώς ξεχωριστός από το ψηφιακό σύστημα, αφού το ενεργό κρος των ηχείων το έχω κάνει να έχει και balanced εισόδους με μετασχηματιστές, στις οποίες συνδέεται το ντακ χωρίς διαμεσολάβηση προ, ενώ από τις se θα συνδέεται μόνο ο προ αυτός και το πικάπ.
Δεν θα θελα να ξοδέψω πάνω από 300 γιατί σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να φτιάξω κάτι απλό και καλό με τη βοήθεια κι ενός φίλου...αλλά μου αρέσει η αισθητική των παλιότερων μηχανημάτων και πολλά από αυτά είχαν και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, συνεπώς αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα που να προσφέρει και το αισθητικό κομμάτι θα το προτιμούσα. Έχετε τίποτα υπόψη σας?
Δεν θα θελα να ξοδέψω πάνω από 300 γιατί σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να φτιάξω κάτι απλό και καλό με τη βοήθεια κι ενός φίλου...αλλά μου αρέσει η αισθητική των παλιότερων μηχανημάτων και πολλά από αυτά είχαν και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, συνεπώς αν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα που να προσφέρει και το αισθητικό κομμάτι θα το προτιμούσα. Έχετε τίποτα υπόψη σας?
Last edited: