Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
2.482
Καλημέρα, συγγνώμη αν κάνω "up" το θέμα. απλά θα ήθελα να ρωτήσω από που προμηθευεστε τα SVS, γιατι Ελλάδα δεν τα έχει κάποιος. Απευθείας από το site, θα πρέπει να πληρώσουμε και τελωνείο;

Επίσης επειδη θα τα ήθελα τιμολόγιο, απο Ευρώπη θα με βόλευε.

Σας ευχαριστώ

Reaction score
2.482
L-Sound στη Νορβηγία, χωρίς φόρους εισαγωγής.
Μια έρωτηση. Ανεξαρτήτου κόστους, προτιμάμε το PB-2000, έτσι; Εγω κάνω χρήση 90% ταινιες/10% μουσική.

Σε περιπτωση που αποφασίσω να πάρω 2ο, μπορω να ταιριάξω το PB-2000 με ένα SB-2000, διότι μετά τίθεται θέμα χώρου; Δλδ, αν είναι να βάλω 2ο, μονο το SB-2000 θα χωράει.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.015
Για πρώτο, σε κάθε περίπτωση το PB. Δε νομίζω πως θα χρειαστεί δεύτερο σε νορμάλ χώρο και εντάσεις.
Ένα SB για δεύτερο δε θα προσθέσει πολλά όμως.

Για τι χώρο μιλάμε; Και καλώς ήρθες έγραψες επιτέλους! :D

Reaction score
2.482
Σε ευχαριστω. Γενικα κατα καιρους μπαινω και διαβάζω, αλλα θέλω να αναβαθμίστω σιγά-σιγα!

O χώρος μου είναι ενιαιος σαλόνι κουζίνα, που συνολικα πρεπει να είναι 15-20 τετραγωνικά. Σίγουρα όχι παραπάνω.
Αυτα που έχω αυτη τη στιγμή είναι Yamaha RX-V2500, Wharfedale Diamond 9.5, παρέα με τα αντιστοιχα τους και ένα Yamaha YST-SW515 subwoofer.

O λόγος που αναφέρομαι για 2 sub είναι γιατι το PB-2000 μπορεί να μπεί μονο σε ένα σημείο, οποτε αν δυσκολευτεί να ταιριάξει με τον χώρο, ίσως ενα δευτερο να βοηθουσε.

Επίσης λογικα στην επόμενη τριετία-τετραετία, θα μετακομίσω σε μεγαλυτερο σαλόνι, οποτε σκέφτομαι και αυτο το ενδεχόμενο

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.015
Αν έχεις ευχέρεια τοποθέτησης θα παίξει πολύ καλά στον υπάρχοντα χώρο όπως και σε λίγο μεγαλύτερο.

Reaction score
2.482
Μεγάλη ευχέρεια δυστυχώς δεν υπαρχει στην τοποθέτηση χωρις να πέσει διαστημική παντόφλα απο σύζυγο!

Ασέ που και το ότι θα ειναι ported είναι μειονέκτημα, διοτι μολις χτες ανοιξα για πολλοστη φορα το subwoofer για να βγάλω απο μέσα, 2 πλαστικα μπαλάκια, ένα μικρό λαστιχένιο πριόνι και μια θήκη γυαλιών που ήταν μεταλλικη και είχε κολλήσει στο μαγνητη του sub. Την προηγουμενη φορα ειχε playmobil και ένα Μικρο μου Πόνυ, που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του!

Πάντως, χωρις να θέλω να λερώσω το thread, ποιο από τα παρακάτω θα προτιμουσες υποκειμενικά πάντα; Jamo 660, Monitor audio RXW12 (το βρίσκω καινουργιο 900Ε από Ελλάδα) και SVS-PB2000?

Επίσης γλυκοκοιταζα και το Jamo D600 γιατι σκεφτόμουν ότι θα το κρατήσω για πολυ καιρό! :) Δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τα διπλα λεφτα!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.015
Δεν έχω γνώμη, πιθανόν κάποιος άλλος.

Reaction score
2.482
Μπα, δεν χρειάζεται! Με πεισατε για το SVS PB-2000

Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
8.076
...2 πλαστικα μπαλάκια, ένα μικρό λαστιχένιο πριόνι:laugh: και μια θήκη γυαλιών που ήταν μεταλλικη και είχε κολλήσει στο μαγνητη του sub:laugh::laugh:. Την προηγουμενη φορα ειχε playmobil και ένα Μικρο μου Πόνυ, που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του:roflmao::roflmao::roflmao:!...

Reaction score
228
Ειδα στο site της l-sound σημερα οτι εχουν και εναλλακτικο τροπο αποστολης με UPS που ειναι δωρεαν. Τσεκαρε το, γιατι το pb-2000 εχει 70 ευρω μεταφορικα, διολου ευκαταφρονητο ποσον.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.015
Τόσο πολλά; Όταν πήραμε τα τρία PB13 πληρώσαμε 60€.

Reaction score
2.482
Ειδα στο site της l-sound σημερα οτι εχουν και εναλλακτικο τροπο αποστολης με UPS που ειναι δωρεαν. Τσεκαρε το, γιατι το pb-2000 εχει 70 ευρω μεταφορικα, διολου ευκαταφρονητο ποσον.
Ναι, το παρατήρησα το πρωι. Ευχαριστω! Μεχρι 30 Ιουνίου εχει δωρεαν μεταφορικα.

Reaction score
2.482
IMG_1192 copy.jpg
IMG_0938 copy.jpg

Θυμόμουν λάθος. Δεν υπήρχε playmobil την πρώτη φορά!

Επι τη ευκαιρία, γνωρίζει κανείς αν το PB-2000 έχει equilizer ή θα πρέπει να φροντίσω να έχει ο ενισχυτης μου; Διαβαζα ότι είναι DSP ενισχυτής, αλλά πώς παραμετροποιείται;

Συγγνώμη εκ των προτέρων, για την άγνοιά μου!

Reaction score
228
Τόσο πολλά; Όταν πήραμε τα τρία PB13 πληρώσαμε 60€.
Από 1000 € και πάνω έχει δωρεάν μεταφορικά σε κάθε περίπτωση. Από 1000 ευρώ και κάτω όμως όχι, και σε ερώτησή μου η απάντησή τους ήταν 70 € για το pb-2000 και 70 € για τα 2 pb-1000.
Τελικά εγώ παρείγγειλα το TX-12 SUB της crystal audio. Το θεώρησα πιο ασφαλή λύση, είναι πιο οικονομικό ακόμα και από το 1000άρι της SVS (εντάξει έχει μικρότερο ενισχυτή) το έχω ακούσει και σε ένα φίλο μου και μου είχε φανεί πολύ καλό, οπότε αποφάσισα να προχωρήσω. Ελπίζω να με καλύψει αρχικά και αν όλα πάνε καλά το τελικό πλάνο είναι να πάρω άλλο ένα και με τα ίδια λεφτά που θα έδινα για 1 pb-2000 να έχω 2 TX-12.

Reaction score
228
εγω σημερα που παρηγγειλα το pb 1000 ειναι χωρις μεταφορικα!!
Ναι, είναι λόγω της ειδικής προφοράς που έχουν μέχρι 30 ιουνίου, δεν ίσχυε αυτό πριν από λίγο καιρό.
Παρεπιπτόντως καλορίζικο!

Reaction score
8.076
...διοτι μολις χτες ανοιξα για πολλοστη φορα το subwoofer για να βγάλω απο μέσα, 2 πλαστικα μπαλάκια, ένα μικρό λαστιχένιο πριόνι και μια θήκη γυαλιών που ήταν μεταλλικη και είχε κολλήσει στο μαγνητη του sub. Την προηγουμενη φορα ειχε playmobil και ένα Μικρο μου Πόνυ, που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του...
Είναι δυνατόν να μην αναγνωρίζεις την Rainbow Power Princess Twilight Sparkle;;;;;;;;;;;;; Ήμαρτον δηλαδή... Γονείς σου λέει μετά...
Συγγνώμη εκ των προτέρων, για την άγνοιά μου!
Τα πήρα στο κρανίο τώρα με την άγνοιά σου.>:(

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.333
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g