Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Καμιά σχέση , το σχόλιο αφορά τον ''οδηγό'' και οχι το ''αυτοκίνητο''.το ποστ σου μου θυμίζει το ,η πορσε δεν είναι για τους ελληνικούς δρόμους
![]()
Καμιά σχέση , το σχόλιο αφορά τον ''οδηγό'' και οχι το ''αυτοκίνητο''.το ποστ σου μου θυμίζει το ,η πορσε δεν είναι για τους ελληνικούς δρόμους
![]()
χμ , μπορώ λες διαβάζοντας pdf να γίνω Barrichello?Καμιά σχέση , το σχόλιο αφορά τον ''οδηγό'' και οχι το ''αυτοκίνητο''.
Εσύ τι λες, μπορείς?χμ , μπορώ λες διαβάζοντας pdf να γίνω Barrichello?![]()
Απ' την είσοδό σου στο θέμα το έχεις πάρει διαφορετικά από αυτό που καταλαβαίνω.χμ , μπορώ λες διαβάζοντας pdf να γίνω Barrichello?![]()
Υπό ποια κριτήρια συγκρίνονται οι απόφοιτοι Ανωτάτης Χαϊενδικής με πιλότους της formula 1;χμ , μπορώ λες διαβάζοντας pdf να γίνω Barrichello?![]()
Η αποκλειστικότητα στα uber-συστήματα μπορεί κάλλιστα να κακομαθαίνει αντί να μαθαίνει το χρήστη σε βάθος χρόνου.Εσύ τι λες, μπορείς?
Τι ήθελα να πω.Δεν είναι ανάγκη να είσαι κάτοχος υπερσυστήματος για να ξέρεις ν ακούς και να κρίνεις.
Γονέας Γιγάντων (...Πρεσπώνπαω να φροντισω λιγο τον χωρο μου
σπρωχτε οτι λεφτα εχετε στην φροντιδα του χωρου και ο,τι μεινει διαθεστε το σε καλωδια. μετα συνδεστε τα καλωδια στις μπασοπαγιδες και θα μεινετε με ανοιχτο το στομα.φονεας γιγαντων.
Πηγαινω σε ενα σπιτι, του λεω ρε μεγαλε δεν εχεις χαμηλο, τι λες ρε λαλακα τρεμει ο καναπες απο τα μπασα.
το λυσαμε στις μπυρες .....
παιζεις και συ με την φωτια.πας τωρα σε σπιτι χαιεντα να του πεις οτι δεν εχει χαμηλο, τον κρατουσαν 4 για να μην σε ορμηξει?
![]()
μα δεν ξερεις πως το λεει.....δεν ξερεις τι κρυβετε απο πισω.Πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, δεν σας το κρύβω αλλά αναρωτήθηκα γιαυτό και συγκεκριμένα για την “εγκυρότητά” τους. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αμφισβητώ την ειλικρινή διάθεση που έχει ο καθένας μας και πραγματικά το πιστεύω, ότι ο σκοπός του και τα σχόλιά του είναι για να βοηθήσει άλλα μέλη και μόνο!
εχω και κατι αλλους που παιζουν ηχεια με 5 μεγαφωνα 8 ιντσων, με λαμπες 2*3,2 βατ. δεν εχω χαμηλο μου λεει, εχει ακυρωση ο χωρος σου του λεω , μην ανησυχεις ............