ηχεία επιεικώς απαράδεκτα

kl1

Reaction score
87
Εχω δει στο νετ φωτογραφίες με 4-5 ελληνικά συστήματα με πανάκριβους ενισχυτές , πηγές, καλώδια και ηχεία επιεικώς απαράδεκτα η diy και απορώ με τα γούστα τους η τι ακούνε ?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
καλα και γω εχω δει πολλες γυναικες με ασχημους αντρες, εκει να δεις χαμο.....η και το αντιθετο.....αστα να πανε δηλαδη ενα πραμα...

τι δε σ αρεσε δηλαδη για να καταλαβουμε.

Τ ακουσες?

kl1

Reaction score
87
Είδα krell, vtl , nordost, msb ,υψιλον ,με ηχεια χαλια η diy με παλαιά τεχνολογία ,τα συστήματα δεν τα ακουσα αλλα κάποια ηχεία τα εχω ακούσει αλλα δεν θα πω ονομα γιατι δεν εχω διάθεση για αντιπαραθέσεις .

Reaction score
8.905
μην φοβάσαι, όλοι μια παρέα είμαστε εδώ μέσα...:whistling: πες την άποψη σου.... ;)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Στο 100% μιας επιλογης που αφορα hifi , το 90% ειναι συνδιασμος ψυχαναγκασμων, προκαταληψεων, προδιαθεσης, βαθμου υποκειμενικοτητας κλπ, κ ενα ταπεινο 10% μενει για να χωρεσει η οποια αντικειμενικοτητα. Ολα ειναι καλα αρκει να χαιδευουν περα απο τα αυτια μας και την ψυχοσυνθεση μας σε ολα τα επιπεδα, γιατι ο τροπος που ακουει ο καθενας ειναι συνδιασμος πολλων παραμετρων. Αυτη ειναι και η μαγεια του χομπι, σε μια εντελως εκλογικευμενη εκδοχη της πραγματικοτητας, θα υπηρχε μονο ενα ηχειο, μονο ενας ενισχυτης κλπ, και ολοι θα ακουγαμε το ιδιο κ μοναδικο συστημα.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Έχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία ώστε από φωτογραφίες καταλαβαίνεις πως παίζει ένα σύστημα?

Reaction score
27.286
Στο 100% μιας επιλογης που αφορα hifi , το 90% ειναι συνδιασμος ψυχαναγκασμων, προκαταληψεων, προδιαθεσης, βαθμου υποκειμενικοτητας κλπ, κ ενα ταπεινο 10% μενει για να χωρεσει η οποια αντικειμενικοτητα. Ολα ειναι καλα αρκει να χαιδευουν περα απο τα αυτια μας και την ψυχοσυνθεση μας σε ολα τα επιπεδα, γιατι ο τροπος που ακουει ο καθενας ειναι συνδιασμος πολλων παραμετρων. Αυτη ειναι και η μαγεια του χομπι, σε μια εντελως εκλογικευμενη εκδοχη της πραγματικοτητας, θα υπηρχε μονο ενα ηχειο, μονο ενας ενισχυτης κλπ, και ολοι θα ακουγαμε το ιδιο κ μοναδικο συστημα.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ......:p

Reaction score
3.972
Νομίζω ότι ο φίλος που υποτίθεται ότι άνοιξε το θέμα, πρέπει επιτέλους να το ανοίξει, διότι η παρατήρησή του μόνο τότε θάχει κάποιο νόημα, αλλοιώς εμπίπτει και αυτή -η παρατήρηση- στο λάκο του ωραίου ποστ του Παντελή.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.154
Είδα krell, vtl , nordost, msb ,υψιλον ,με ηχεια χαλια η diy με παλαιά τεχνολογία ,τα συστήματα δεν τα ακουσα αλλα κάποια ηχεία τα εχω ακούσει αλλα δεν θα πω ονομα γιατι δεν εχω διάθεση για αντιπαραθέσεις .

Γιατί, οι Krell και οι Υψιλον είναι νέας τεχνολογίας; Ή οι λαμπάτοι VTL; Τί νέο έχουν δηλαδή; Χερούλια από kevlar;

kl1

Reaction score
87
ίσως κάποιοι αγοράζουν με κριτήριο ποσο κοστίζει
-- ακριβο αρα Καλλό--- και όχι πως ακούγεται η αντε και με μετρήσεις από περιοδικά.

Reaction score
1.147
Εχω δει στο νετ φωτογραφίες με 4-5 ελληνικά συστήματα με πανάκριβους ενισχυτές , πηγές, καλώδια και ηχεία επιεικώς απαράδεκτα η diy και απορώ με τα γούστα τους η τι ακούνε ?
Tι αντιρρηση εχεις με τα diy ηχεια?

Y

Yiannis_B

Guest
Ερώτηση, χωρίς δόση υποτίμησης των DIY κατασκευών.

Ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ μιας συσκευής μιας hi-end βιοτεχνίας, και μιας diy κατασκευής?

edit- η παρακάτω ερώτηση, δεν είναι πολύ διαφορετική...:rolleyes:

Tι αντιρρηση εχεις με τα diy ηχεια?

Reaction score
1.147
Eνας πανακριβος τελικος για παραδειγμα πιθανον να εχει κοστος υλικων λιγοτερο απο δεκα φορες απο την πληρωτεα αξια του.Ο ιδιος με μια προσεγμενη κατασκευη diy, διαφερει μονο ως προς το παραπανω.

kl1

Reaction score
87
diy ηχείο να πω την αληθεια δεν εχω ακούσει αλλά δεν έχουν κριθεί με Review σε περιοδικά και είναι λιγο ρίσκο .

Reaction score
1.147
Η hi end βιοτεχνια πουλα με το ποσοστο κερδους που αυτη κρινει , μετα αρχιζει το party.O καθε κρικος της αλυσιδας λιανικης προσθετει ενα 100% και παει.Αλοιμονο στον κατασκευαστη που δεν τηρει την παραπανω συνθηκη.Απλως βγαινει εκτος αγορας.
Εδω μπαινουν οι προσωπικες αποφασεις για το τι θα κανει καθεις με τα χρηματα του.

• Like
Reactions: ryk

Reaction score
1.147
ίσως κάποιοι αγοράζουν με κριτήριο ποσο κοστίζει
-- ακριβο αρα Καλλό--- και όχι πως ακούγεται η αντε και με μετρήσεις από περιοδικά.
diy ηχείο να πω την αληθεια δεν εχω ακούσει αλλά δεν έχουν κριθεί με Review σε περιοδικά και είναι λιγο ρίσκο
Τι απο τα δυο ειναι κακο ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop