ηχεία επιεικώς απαράδεκτα

Reaction score
7.998
Κι εγω martin Logan εχω αλλα δε μου αρεσουν γιατι εχουν πολλες τρυπες
Αμα ο ασχετος ο Brunos βγαλει κανενα ηχειο με τρια μεγαφωνα μπορει να τα αλλαξω
Κι εσείς μόνος σας τα φτιάξατε;:)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Έχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία ώστε από φωτογραφίες καταλαβαίνεις πως παίζει ένα σύστημα?
H παρατηρητικότητα συνδυασμένη με βασικές γνώσεις δύνανται να προχωρήσουν αρκετά ώστε να καταλαβαίνει κανείς την αναμενόμενη απόδοση εντός του χώρου όπου είναι διευθετημένο ένα σύστημα από διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό,ανεξαρτήτως των συσκευών που θα το απαρτίζουν.
έδωσα κάποια στοιχεια αν ψαξετε στο νετ .δεν θελω μπλεξίματα με αντιπροσώπους
Πώς θα είχες "μπλεξίματα" με αντιπροσώπους εφόσον αναφέρεσαι σε diy υλοποιήσεις όντας κιόλας ανώνυμος;

Έκανα προσπάθεια τοποθετώντας στο διαδικτυακό ευρετήριο εικόνων φράσεις από το αρχικό σου μήνυμα, και στην κορυφή των αποτελεσμάτων προέκυπτε κατ εξακολούθησιν ο παρών σύνδεσμος...:roflmao:

Reaction score
30.456
Εχω δει στο νετ φωτογραφίες με 4-5 ελληνικά συστήματα με πανάκριβους ενισχυτές , πηγές, καλώδια και ηχεία επιεικώς απαράδεκτα η diy και απορώ με τα γούστα τους η τι ακούνε ?
Είδα krell, vtl , nordost, msb ,υψιλον ,με ηχεια χαλια η diy με παλαιά τεχνολογία ,τα συστήματα δεν τα ακουσα αλλα κάποια ηχεία τα εχω ακούσει αλλα δεν θα πω ονομα γιατι δεν εχω διάθεση για αντιπαραθέσεις .
ίσως κάποιοι αγοράζουν με κριτήριο ποσο κοστίζει
-- ακριβο αρα Καλλό--- και όχι πως ακούγεται η αντε και με μετρήσεις από περιοδικά.
diy ηχείο να πω την αληθεια δεν εχω ακούσει αλλά δεν έχουν κριθεί με Review σε περιοδικά και είναι λιγο ρίσκο .
να πω απλα,
αν ένα ηχείο ''δεν λεει '' κριμα τα 20.000 η 30.000 των ενισχυτών .
έδωσα κάποια στοιχεια αν ψαξεται στο νετ .δεν θελω μπλεξίματα με αντιπροσώπους
κακο ηχείο εννοώ χρωματισμούς και χωρίς λεπτομέρειες κ.τλ .
δεν το πρόσεξες καλά είπα μάρκες και diy..
επίσης είπα ότι κάποια ηχεία τα εχω ακούσει.

kl1

Reaction score
87
κάποιοι τρώγονται με τα ρουχα τους .δεν θα ακολουθήσω ,καλο βραδυ

Reaction score
249
Κι εσείς μόνος σας τα φτιάξατε;:)
Βεβαιως αλλωστε σαν αρχη ειναι ευκολο

(στο τελος δυσκολευει)
Το κιτ κυκλοφορησε σε περιορισμενα τεμαχια (1) απο τη
VET enterprises

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Ειναι βεβαια οξύμωρο, αλλά περί ορέξεως ..... κολοκυθόπιτα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
δεν το πρόσεξες καλά είπα μάρκες και diy..
κάποιοι τρώγονται με τα ρουχα τους .δεν θα ακολουθήσω ,καλο βραδυ
Eκείνο που έπρεπε να προσεχθεί καλά και ήδη απέδειξα με τον τρόπο μου,ήταν το έωλον των αιτιάσεων... ;)

Reaction score
30.456
κάποιοι τρώγονται με τα ρουχα τους

Εγώ πάλι όταν τους ψήνω, τους αφαιρώ τα ρούχα γιατί μετά έχει πολλές ίνες...:drinks:
Δοκμασε ενα ελαφρυ σωταρισμα πρωτα..!

Reaction score
3.972
Eκείνο που έπρεπε να προσεχθεί καλά και ήδη απέδειξα με τον τρόπο μου,ήταν το έωλον των αιτιάσεων... ;)
Ζυγός έ?
Σίγουρα τρώγεσαι με τα ρουχαλάκια σου και σύ!:focus:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Η τρυπα παντως που ειχαν καποια μοντελακια ΜL δεν ειχαν προιγουμενο.......δεν ξερω πως το καταφεραν αυτο οι κατασκευαστες τους.....αλλου οι μεσουψιλες αλλου τα μπασα και με λιγουλακι delay.....τι να λεμε τωρα!!!!

Γιαυτο αλλαξαν σχεδον ολο το team των μηχανικων τους μιας και οι πωλησεις παγκοσμιως κορταρανε μονιμα τον πατο......δυστυχως!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead