Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Στο 100% μιας επιλογης που αφορα hifi , το 90% ειναι συνδιασμος ψυχαναγκασμων, προκαταληψεων, προδιαθεσης, βαθμου υποκειμενικοτητας κλπ, κ ενα ταπεινο 10% μενει για να χωρεσει η οποια αντικειμενικοτητα. Ολα ειναι καλα αρκει να χαιδευουν περα απο τα αυτια μας και την ψυχοσυνθεση μας σε ολα τα επιπεδα, γιατι ο τροπος που ακουει ο καθενας ειναι συνδιασμος πολλων παραμετρων. Αυτη ειναι και η μαγεια του χομπι, σε μια εντελως εκλογικευμενη εκδοχη της πραγματικοτητας, θα υπηρχε μονο ενα ηχειο, μονο ενας ενισχυτης κλπ, και ολοι θα ακουγαμε το ιδιο κ μοναδικο συστημα.
Είδα krell, vtl , nordost, msb ,υψιλον ,με ηχεια χαλια η diy με παλαιά τεχνολογία ,τα συστήματα δεν τα ακουσα αλλα κάποια ηχεία τα εχω ακούσει αλλα δεν θα πω ονομα γιατι δεν εχω διάθεση για αντιπαραθέσεις .
Έχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία ώστε από φωτογραφίες καταλαβαίνεις πως παίζει ένα σύστημα?
κάποια ηχεία τα εχω ακούσει
Tι αντιρρηση εχεις με τα diy ηχεια?Εχω δει στο νετ φωτογραφίες με 4-5 ελληνικά συστήματα με πανάκριβους ενισχυτές , πηγές, καλώδια και ηχεία επιεικώς απαράδεκτα η diy και απορώ με τα γούστα τους η τι ακούνε ?
Ερώτηση, χωρίς δόση υποτίμησης των DIY κατασκευών.Εχω δει στο νετ φωτογραφίες με 4-5 ελληνικά συστήματα με πανάκριβους ενισχυτές , πηγές, καλώδια και ηχεία επιεικώς απαράδεκτα η diy και απορώ με τα γούστα τους η τι ακούνε ?
Tι αντιρρηση εχεις με τα diy ηχεια?
diy ηχείο να πω την αληθεια δεν εχω ακούσει αλλά δεν έχουν κριθεί με Review σε περιοδικά και είναι λιγο ρίσκοίσως κάποιοι αγοράζουν με κριτήριο ποσο κοστίζει
-- ακριβο αρα Καλλό--- και όχι πως ακούγεται η αντε και με μετρήσεις από περιοδικά.