Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Reaction score
205
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο imgburn για να γραψω σε bluray δισκακι μια ματροσκα που εχω μετατρεψει σε μορφη bluray με το TSmuxer?

Reaction score
188
ειχα ενα green 2tb western digital.τιγκα σε movies,hd video απο την καμερα,και φυσικα δεν το δουλευα στο pc παντα παρα μονο οταν το χρειαζομουν.

η πλακετα καηκε ετσι ξαφνικα χωρις λογο.ελπιζω αν βρω αλλη ιδια πλακετα να παιξει και να σωσω τα αρχεια.

,για μενα τελος οι δισκοι ολα μου τα αρχεια πλεον σε bluray.ειδικα τωρα που εχουν πεσει και αλλο οι τιμες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.248
Βρε συ, ο σκληρός φταίει ή εσύ που είχες αρχεία από κάμερα μόνο σ' ένα σκληρό; o_O

Reaction score
74
Αγαπητοί φίλοι πρεπει να ενημερωθειτε για μια εξελιξη οχι και τόσο καλή.
Μέχρι τωρα χρησιμοποιούσα τα TDK BD-R 25 & 50 GB printable για εγγραφή αρχείων ISO. Για τις αγορές μου
χρησιμοποιούσα παντα το Japan-St στο e-bay καθοσον εχει αψογο σερβις.
Τελευταια αγορα μου έγινε στις αρχές Ιουνίου. Το γραφτηρι μου ειναι το LG-BR-writer-BE08LU20-ver2 και τα "καιω" με
IMAGEBURN version 2.5.8.0 ή ASHAMPOO Burning Studio 14.

Δυστυχως είχα μια πολυ δυσάρεστη έκπληξη. Τα νεα TDK BD-R 50 GB έβγαζαν error στο LG. Aπο τα 20 που πήρα
δοκιμασα τα 7 ... τιποτε..!!! Δοκιμασα να γραψω ενα TDK BD-R 25GB. Aυτο γραφτηκε με επιτυχία.
Κατάλαβα οτι κάτι δεν πήγαινε καλα και έστειλα μαιλ στο Japan-st. Δειτε παρακάτω την απάντησή

*************************************************************************************
Hello and thank you for being patient and provided us valuable info that we collect for further support. The previous purchases worked because it was another TDK MID code, in the recent batch we sold you now TDK have changed their MID code and your burner give you errors because it cannot be updated to read newer MID codes like the one embedded in the new TDK discs. Your burner don't have firmware update since year 2009 and the Version BE08LU20_200 is as far as they go. We may tell you that the burner you have in your PC is very troubled as we always receive similar complaints.

LG is very good marketing their products but our data show that most complaints come from LG burners, next time choose a Pioneer burner even if its more expensive. Based in our records most complaints comes from 50GB Dual Layer bluray discs, now you may stop buying TDK discs and choose another brand however we are not sure if your burner will support other discs so please make sure to contact the manufacturer and ask for the discs that they recommend.

About the change of TDK in their MID cod
es, sadly we don't have control over it and manufacturers can change MID codes without previous notice to users.

This change made by the manufacturer is never disclosed because its a technicality that common buyers supposedly don't care or notice as the discs are being sold under the same brand.

The change was for better?

Honestly, no it wasn't good for consumers but it was a cost reduction for TDK. We, as vendors can do nothing about it but analyze the discs and give our best support to buyers.

Οταν τους ρωτησα να μου υποδειξουν σίγουρα BD-R των 50 GB μου απαντησαν οπως παρακατω

***********************************************************************************
Hello, if you are looking for the Original MID codes from some Japanese manufacturer
and we recommend you Panasonic bluray discs because Panasonic is the only one manufacturing

in Japan and using own Panasonic MID codes. This item are almost zero complaint in our store.

*********************************************************************************************

Οπως καταλαβαινετε τερμα τα TDK για μενα (λόγω αλλαγης MID codes) και για το LG-BR-writer-BE08LU20-ver2
μιας και η LG δεν εβγαλε αλλους drivers περαν του version 2.0

Θα ψαξω για ενα Pioneer γραφτηρι ωστε να μπορεσω τα γραψω τα 20 που παρελαβα προσφατα
και απο εδω και στο εξης θα δοκιμασω τα Panasonic 50 GB.

Exετε το νου σας για τις νεες αγορες σας

Reaction score
74
Τελικά μετά την προτροπή απο Ιαπωνια και λιγο ψαξιμο απο εδώ επέλεξα το PIONEER BDR-XD05T.

H δοκιμή πέτυχε και τα νεα δισκακια της ΤDK (νεο MID code) που πηρα στην τελευταία αγορά μου γράφονται επιτέλους
και δεν θα πανε χαμένα.
Αλλα η TDK μ' έχασε απο πελάτη της. Για τα επόμενα θα δοκιμασω τα PANASONIC που μου είπε
ο τυπος απο την japan-st και ίσως τα VERBATIM.

Reaction score
74
Για αυτα τα panasonic λες ? http://www.ebay.co.uk/itm/10-Panaso...t=US_CD_DVD_Blu_ray_Discs&hash=item20c514dbcf

Ειναι full printable και 4Χ

παντως εχουν και αυτα καλη τιμη? αξιζει τα εξτρα χρηματα για tracking number? η τα αγοραζεις με τα free μεταφορικα?

Τα ~37 US dollars ειναι μια καλη τιμη απο τη στιγμη που ειναι και 4χ printable.
Βεβαια προσωπικά και τα 4χ θα τα εγραφα για ασφαλεια στα 2χ. Λεγονται πολλα στο να
μην επιλεγεις τη μαξιμουμ ταχυτητα εγγραφής.

Eιχα δει αυτα : http://www.ebay.co.uk/itm/10-Panaso...ther_Computing_Networking&hash=item2ecdd024fb
στο japan-st βεβαια δεν ειναι 4χ αλλα 2χ.
Διαλεγω το μινιμουμ μεταφορικα για ασφαλεια (Shipping and handling€3.90 EUR στην τελευταια αγορά)

Δεν εχω ξαναπάρει PANASONIC αλλα θα τα πάρω για να τα δοκιμασω στην επομενη αγορά.

Reaction score
205
Το PIONEER BDR-XD05T σε τι τιμη το βρηκες? Εγω εχω εδω και 2 χρονια ενα LG bluray writer , το ειχα παρει 100 ευρω απο πλαισιο αν θυμαμαι καλα...

Reaction score
74
Το PIONEER BDR-XD05T σε τι τιμη το βρηκες? Εγω εχω εδω και 2 χρονια ενα LG bluray writer , το ειχα παρει 100 ευρω απο πλαισιο αν θυμαμαι καλα...
Aν μπεις στο skroutz θα το βρεις αν θυμαμαι καλα απο 100 Ευρω και ειναι πολυ καλο μηχανακι...
και διασταυρωθηκε και απο την αντιπροσωπεια της PIONEER οτι γραφει τα νεα TDK με το νεο MID-code
Εξαλλου το τεσταρα χθες...

Reaction score
74
Ποιο LG έχεις..? Αν ειναι καινουργιο μπορει να υποστηριζει τα νεα MID-codes της TDK ... στα 50-GB. Η αν δεν τα γραφει
δες μηπως για το δικο σου LG η LG εβγαλε νεους drivers για τα νεα MID-codes της ΤDK.
Τι να σου πω δεν ξερω. Ειναι ρισκο με το LG να παραγγείλεις TDK BD-R 50 GB. Eκτός αν κατορθωσεις να επικοινωνησεις
με την LG και να σου πουνε αν τα γραφει το δικο σου η οχι.

Παντως ο τύπος απο την japan-st είναι ξεκάθαρος ... με τα LG-writer εχουν πολλοι προβληματα. Ενω με τα PIONEER οχι

Reaction score
205
υπαρχει το ιδιο pioneer σε εσωτερικο που να μπορει να υποστηριζει τα νεα MID-codes της TDK? γιατι ειδα οτι αυτο που αγορασες εσυ ειναι εξωτερικο. Αν και δεν θα ηταν ασχημη ιδεα ενα εξωτερικο μεταφερεται παντου και το βαζεις και σε λαπτοπ . Αλλα φοβαμαι την συνδεση usb ...

Reaction score
74
υπαρχει το ιδιο pioneer σε εσωτερικο που να μπορει να υποστηριζει τα νεα MID-codes της TDK? γιατι ειδα οτι αυτο που αγορασες εσυ ειναι εξωτερικο. Αν και δεν θα ηταν ασχημη ιδεα ενα εξωτερικο μεταφερεται παντου και το βαζεις και σε λαπτοπ . Αλλα φοβαμαι την συνδεση usb ...
Αν καταλάβα καλά ενδιαφέρεσαι για εσωτερικο writer PIONEER σε desktop Υπάρχουν και βλέπω δύο σελίδες τουλάχιστον
του Pioneer BDR-209EBK Blu-Ray Writer Internal SATA Quad Layer 16x
http://www.mgmanager.gr/pioneer_bdr...il_with_cyberlink_media_suite_8/el/pid/18606/
και
http://www.visionstudio.gr/prodinfo...manuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Ομως δεν ξέρω ποσο καινουργια ειναι και αν γραφουν τα νεα MID-codes της TDK. Καλο ειναι να επικοινωνησεις με την αντιπροσωπεία
της Pioneer η να βαλεις καποιο γνωστο σου καταστημα Η/Υ να κανει την σχετικη ερευνα, ή κατευθειαν ε-μαιλ στην Pioneer / Ιαπωνίας.

Εγω στο σπίτι εχω παρατησει την ιδεα του επιτραπεζιου και εχω λαπτοπ. Αλλα ενω ειχα παρει ενα καλο λαπτοπ της εποχής του
το ACER / ASPIRE 8920 δυο φορές με πρόδωσε το εσωτερικό του BD-R/DVD/CD writer. To πρώτο χάλασε και το δεύτερο που έβαλα
χάλασε επίσης αρνείται να γράψει DVD ενω διαβαζει BD-R/DVD/CD.

Eτσι αποφάσισα να σταματησω την ιδεα του εσωτερικου και να κοιταω τα εξωτερικά που μπορώ να τα παω ευκολα οπου θέλω.

Δεν ειχα ποτε προβλημα με τη USB θυρα απο τοτε που βγηκε. Να σκεφτείς οτι το PIONEER BDR-XD05T που πήρα ειναι για USB 3.0
(ακομα καλυτερα) και το ACER / ASPIRE 8920 εχει μονο USB 2.0 . Αλλα κανενα πρόβλημα γιατι υπάρχει πλήρης συμβατότητα προς τα κάτω. Ηδη εχω γράψει 2 BD-R 50 GB .

Tι ακριβως φοβασαι με τη USB..? Δεν εχω ακουσει κανεναν να εχει προβλημα. Εξάλλου μπορεις να συμφωνησεις την αγορά με επιστροφή του προιοντος αν δεν λειτουργησει. Εγω έτσι έκανα με το γνωστο μου καταστημα Η/Υ που το πήρα μιας και ειχα
μια 20-αδα TDK BD-R 50GB που δεν επρεπε να τα πεταξω.

Reaction score
205
Καλησπέρα σας, ήθελα να μου προτείνετε ενα καλο bluray recorder για να γράφω τις bluray ταινίες μου στο PC. Τα δισκάκια 50 gb τα tdk τα αγοράζω απο ebay στα 2 ευρώ το δισκάκι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.601
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75